Totaal niet service gericht

Waar veel bedrijven service hoog in het vaandel hebben is dit bedrijf alleen gericht op winst maken. Horloge werkt met Zweedse simkaart, wordt nergens op hun site vermeld. Dus hoge kosten om er naar te bellen. Kort bandje wat gemiddeld mens niet past. Nee ik raad t niemand aan.

Totaal niet service gericht

Bin mega zufrieden!

Sehr zuverlässige Ortung. Akku hält ca 24 Stunden, das ist das einzige was verbessert werden könnte!

GOED

HEB ZE PAS EEN PAAR DAGEN OM ALARM WERKT .ALEEN DE ANDERE FUNCKSIES WEETIK NIET GOED HOE DIE TE BEDIENEN .

Eindelijk rust

Geweldig om nu als het nodig is te achterhalen waar mijn demente moeder is. Voorheen verliet zij nogal eens het verzorgingstehuis om "boodschappen" te doen. Niet zelden wist ze de weg terug niet meer te vinden en gelukkig hebben dorpsgenoten haar terug gebracht. Toch bleef de onzekerheid van stel dat ze geen bekende tegenkomt of erger. Nu met de spotter aan de rollator gemonteerd kunnen we altijd achterhalen waar ze zich bevind en krijgen we als we dat ingesteld hebben een seintje dat ze verder dan gebruikelijk van de ingestelde zone verwijderd is.

Niet foutloos of gratis - maar wel heel goed!

Na eerst een poging met een Samsung tracker (via het Galaxy netwerk), heb ik nu een Spotter aangeschaft. Ik gebruik hem aan de sleutelbos van mijn vader. Het nadeel van de Spotter is dat je natuurlijk een prepaid abonnement nodig hebt. Maar wát een verademing qua App en mogelijkheden. Het bereik is bij ons (omgeving Breda) goed, en ook de batterijduur is prima. Bij veel reizen ongeveer 3 dagen. Bij veel op dezelfde locatie blijven makkelijk een week. Het enige probleem wat ik nu 2 keer heb ondervonden, is dat de Spotter niet op wilt laden, niet in het dock en niet rechtstreeks. Na laatst opgegeven te hebben, was hij tóch ineens opgeladen de volgende ochtend. Mocht dit niet meer gebeuren dan zou ik 5 sterren overwegen!

Everything works, really good

I am always able to find my sick husband

Heel fijn horloge. Het enige waar ik niet uit kom is de stappenteller. Maar de GPS is echt bijna perfect. Top aankoop!

Onze Coco (labrador) altijd in beeld, dat voelt fijn.

De spotter werkt heel goed en gemakkelijk. We zijn er heel blij mee. Het voelt veilig om, als ze een keer niet luister, je in ieder geval kunt zien waar ze is.

Een heel goed en compact toestel voor gebruik.

Beste kleine en betaalbare tracker die ik ben tegengekomen. Kan onmiddellijk gebruikt worden en werkt perfect en accuraat.

Good but still places to be improved

Hi Spotter team. Here is my feedback: Pros: + Support team is great and very responsive + Hardware is solid + App is mainly solid. Few bug (map zooming, 24h history follow up), but nothing major Cons: - Documentations is missing lots of points (like description of all App functionalities, improvements) - Very difficult to debug when something is not working properly

Uiteindelijk een gerust gevoel met de spotter

Gebruiksaanwijzing gaf wat problemen maar uiteindelijk zeer tevreden met de Spotter. Geeft rust als ik kan zien waar mijn echtgenoot, die Alzheimer heeft, zich bevindt wanneer hij alleen gaat wandelen

rustgevend idee

het huisadres was verkeerd en werd gecorrigeerd naar het juiste adres 51

handig en betrouwbaar

De Spotter is gemakkelijk in te stellen, men kan op elk moment zien waar degene die de spotter draagt zich bevindt. Dat geeft een rustig gevoel!

Fiability,and is equal of security

Ik rijd twee of drie keer per week in de bossen rond mij,ik ben 73 jaar en mijn echtgenote is blij dat ze mij kan volgen op de kaart,en ook weederzijds kontact kunnen maken..je weet nooit wat er kan gebeuren ... Ik ben nu al enkelen jaren abonnee en ben daar blij mee

Overal bereikbaar en traceerbaar

Geruststelling voor mijzelf als degene die mij verzorgen. Ik heb meer vrijheid gekregen door het dragen van het horloge

Nauwkeurig

Prima horlogespotter, homesector verlaten en terugkomen geeft prima melding, communicatie met app en horloge gaat uitstekend. Goed produkt

Super spotter

Opa liep al wel eens verloren. Door de spotter is hij super snel terug te vinden. Geeft een veilig en geruet gevoel .

Some trouble setting up but really great

We had trouble setting up and were grateful for the online help which was swift and helpful. We could not order from UK so our daughter in Amsterdam ordered.

Betrouwbare tracker voor mijn ouders

Gemakkelijke bediening van noodzakelijke functies. Een prima produkrt dat in behoeften van veiligheid en bereikbaarheid voorziet. Een aanrader zeker!

Fijn product, aanrader!

De horloges werken goed. Stoer om te dragen en zo goed als 100% nauwkeurig. Ik ben er erg blij mee!

Werkt prima

De tracker werkt steeds beter, in het begin was de tracker weleens van slag, gaf de tracker maar zo een andere plaats aan als waar de tracker zich in werkelijkheid bevond, maar gaat steeds beter.

Snel en precies .

Gemakkelijke bediening , 3d view handig .

Werkt werkelijk geweldig, zoek je een gps watch? zoek niet verder!!

Spotterwatch voor senioren gekocht. Doet precies wat er gezegd wordt en in het spotter filmpje gedemonstreerd wordt. De stappenteller is heel handig, je kunt zien hoe vol de batterij nog is (die gaat zeker 5 dagen mee), alarm werkt feilloos voor de gebruiker en met popup op je telefoon, je kunt simpel met de app een call naar de telefoon plegen, waarbij het opnemen op het horloge heel simpel is (groene telefoontje aantippen) en de luidspreker en microfoon prima werken. De kaart in de app werkt ook prima, je kunt prima zien waar iemand is. Dat je de watch op de watch niet zelf uit kunt zetten is natuurlijk prima, want dan kan dit ook niet per ongeluk gebeuren. Echt een aanrader! Ik geloof dat ik wel 10x prima gezegd heb, maar dat is dan ook gewoon waar ;-) TOP HORLOGE!! groet, Bert

Geef veilig gevoel

Niet altijd correcte plaatsaanduiding ,kan tot 300m verschillen tussen aanduiding en werkelijke plaats

20 Leeuwenhoekweg C

Bergschenhoek 2661CZ