De spotter aangeschaft, omdat mijn oma er nog regelmatig alleen op uit gaat op de fiets. Met de spotter kunnen we zien waar oma is en kan zij alarmeren wanneer er iets aan de hand is. Oma heeft geen mobiele telefoon dus dit is een mooie uitkomst. Laatst was de accu van haar elektrische fiets leeg. Door de spotter konden wij oma opzoeken, ophalen en daarna veilig thuis brengen. Zonder de spotter, hadden wij haar niet kunnen helpen. Erg fijn.
Was altijd benieuwd waar de kat op avontuur ging. Met de Spotter is goed te zien waar zijn favoriete plekjes in de wijk zijn. Ook fijn te zien of ie al in de buurt is voor het avondeten. De kat lijkt geen last van het extraatje op zijn halsband te hebben.
Zou het goed vinden als de locatie ook in coördinaten getoend kan worden. We gaan binnenkort naar Portugal en verblijven dan "in the middle of nowhere. Heb dat niet in de app gevonden.
Dankzij de spotter heb ik altijd een gerust gevoel wat betreft mijn moeder. Mij moeder is dementerend en als ze dan buiten de zone komt dan kunnen we haar volgen. Wat ons een gerust gevoel geeft.
Mijn zeer slechtziende man (diabetes patient) kan zich ook niet meer zo goed oriënteren. Nu gaat hij wandelen met de spotter en kan makkelijk contact oproepen als het alleen niet meer lukt. Dat geeft een veiliger gevoel voor ons allebei!
In het begin had ik moeite met instaleren maar nu gaat het al beter
Met deze spotter weet ik altijd waar mijn kleuter is. En als hij weer eens alleen op pad gaat heb ik hem snel getraceerd. De GPS is heel accuraat, heel fijn!!!
Hee fijn horloge mijn dochter maakt er veel gebruik van en vind vooral de stappenteller interessant
Kunt mooi dag staat en batt zien goede aankoop
Ben er nog steeds niet uit om hem goed te laten werken, maar dat kan ook aan de leeftijd liggen.
tot mijn verbazing zit in de spotter een ZWEEDSE simkaart, waardoor ik dus steeds naar een Zweeds nummer moet bellen als mijn moeder op de SOS knop drukt........ waarom is dit niet gewoon een Nederlands nummer? Ik vind het vreemd en ook dat dit niet gecommuniceerd wordt op de website of bij aankoop van het horloge. Kan dit niet anders?
Voor mijn dementerende moeder waren we op zoek naar een gps horloge. Mijn zoontje heeft er een voor kinderen van een ander merk. Deze hadden we eerst bij mijn moeder een weekje uitgeprobeerd en ze vond het fijn en gemakkelijk in gebruik. Helaas was de weergave van locatie 2 keer totaal mis, waardoor ik voor mijn moeder toch voor een ander merk koos, dus werd het de Spotter. Nu na 2 dagen gebruik heb ik hier wel spijt van. De locatie wordt minder nauwkeurig weergegeven. Ik kan bijvoorbeeld nu niet zien of mijn moeder in haar flat is of buiten. De horloge geeft aan buiten, terwijl ze gewoon binnen is. Dus als kan ik niet zien als ze s'nachts naar buiten gaat, wat juist onze zorg is. Verder vind ik de app minder prettig in gebruik. Ik kan de looproute niet zien, zoals bij mijn zoontje, maar zie alleen de zone's waar ze is geweest maar niet de volgorde. Verder was de sos optie op de horloge van mijn zoontje veel gemakkelijker te vinden (gelijk op het scherm te zien), en is het bij de Spotter zo dat ze de aan/uit knop langer moeten inhouden om een sos te sturen. Dit kan mijn moeder niet meer aanleren. Al in al, teleurgesteld in de Spotter, we gaan op zoek naar een alternatief.
Wat jammer dat u niet tevreden bent met uw aankoop. Ik zou hier graag op willen reageren. Omdat de Spotter afhankelijk is van GPS en GPRS kan het zijn dat hij binnen minder goed werkt. Wij maken gebruik van het hoogste/sterkste GPS-signaal, maar blijven afhankelijk van het bereik. Buiten is dit optimaler. Wist u dat u de actuele locatie ook direct kan opvragen? Als u op de Spotter op de kaart klikt kunt u hier kiezen voor "locatie opvragen". De looproute kunt u wel zien :-) Als u op de Spotter klikt op de kaart en dan gaat naar "geschiedenis bekijken" ziet u hier de route staan. Ik hoop dat u hiermede toch iets meer tevreden gebruik kan maken van de Spotter en wens u een fijne dag toe. Groet, Emma
Heb de spotter gekocht voor mijn zoon, gaat sinds dit jaar alleen op de fiets naar school en ik (mama) zit nu toch wel een stuk relaxter thuis op de bank. Terwijl ik kan volgens dat hij veilig op school aankomt en na school weer thuis.
Heel fijn dat we pa in het woonzorgcentrum op afstand kunnen monitoren. Hele zorg minder omdat je kunt zien waar hij zich bevindt. Alleen jammer dat de batterij zo snel plat is.
De spotter doet waar hij voor bedoelt is en dat doet hij goed. De app is makkelijk en iedere leek kan het. Het is een fijn gevoel dat we de hond altijd snel terug kunnen vinden. Zelfs het bellen gebruiken we geregeld om te luisteren of hij jankt. Enige mindere vind ik de batterijduur. Na 24 uur moet het ding toch wel aan de oplader, wat we uiteraard vaak vergeten.
Na het terugvinden van m'n moeder, die door de Alzheimer weg liep uit het zorghuis, was ik ontzettend blij dat ze een spotter aan haar rollator had hangen. Nu mijn moeder al enige tijd geleden overleden is heb ik een goeie toepassing gevonden voor de spotter. Hij zit verstopt in m'n foto rugzak. Een van mn foto vrienden z'n rugzak was tijdens onze treinreis gestolen.....ik ga hem terugvinden met dat handige eitje. De spotter al aanbevolen in de fotoclub!!
Mais quelques impresicisions aléatoires de positionnement. Faible autonomie de la batterie : 3 jours grand maxi
Bon produit. Dommage que toutes les explications du fonctionnement du SPOTTER ne soient pas dans la notice...
Wegens beginnende dementie kochten we het spotter polshorloge. De proef op de som konden we gelijk nemen; vakantie Portugal. Het apparaat geeft vrijheid en rust, we kunnen zwerven in drukke stadjes zonder zorgen voor kwijtlopen. De richtingaanwijzer met afstand is een mooie hulp, de alarmknop een prettig idee en de telefoonfunctie ideaal.
De apparaatjes werken goed , Ik ben tevreden dat ik nu kan zien waar mn kinderen ongeveer zijn , als ze van school naar huis komen , maar als ik 1 minpuntje mag noemen Zijn de spotterlocaties niet heel nauwkeurig Voorbeeld als de kindjes begin de straat zijn , kan die voorbeeld ergens het eind van de straat aangeven ofzo , dus heel nauwkeurig is het niet , maar je kan wel zien , waar ze zich ongeveer bevinden en dat is wel een soort van geruststelling
De spotter werkt voor ons prima Mijn man met lichte dementie kan nu nog zelfstandig wandelen
Geen groot, zwaar apparaat maar een handig klein apparaatje dat prima werkt. Het is een hele geruststelling te weten waar mijn Bella zich bevindt.
Het horloge was binnen een week kapot. Aangezien er 2 jaar garantie op zit, verwachtte ik een nieuw horloge. Echter viel dit onder valschade en kan ik 50%korting krijgen op een nieuwe. Na een boze mail van mijn kant is alles netjes opgelost en kan mijn dochter weer heel blij en veilig naar school met haar nieuwe spotter. Dus eind goed, al goed. Kind blij, mama ook blij
Vooral de snelle service in de chat bij het bestellen van het horloge is fijn. Vervolgens ook een snel antwoord op het vragenformulier. Duidelijke stap voor stap instructie bij het eerste gebruik. Het werkt zoals het er staat.
Het bellen is ook super en uiteindelijk weet ik mijn dochter wel te vinden het had iets nauwkeuriger gekund