Ik weet nu precies waar mijn man met alzheimer is.
Wat mooi op te lezen dat Spotter hieraan mag bijdragen. Bedankt voor de genomen tijd voor het schrijven van deze review Nel!
Very easy to use, and convenient to recharge, my son likes very much!
Thank you for taking the time to write this lovely review. It's great that you are so satisfied with Spotter!
Très bon produit facile d utilisation
Thank you for taking the time to write this lovely review Jean Paul. It's great that you are so satisfied with Spotter!
Alles super
Heel fijn dat ik hem kan bellen om te vragen waar hij is, maar toch vind ik de tracering te traag. Deze loopt soms 5 minuten achter. Had verwacht dat het net zo accuraat was als een routebegeleiding.
Bedankt voor uw feedback Cynthia. Onze spotters zijn afhankelijk van een goede GPS en GPRS verbinding indien 1 van de 2 (tijdelijk) niet aanwezig is kan de spotter helaas niet (volledig) functioneren. Mocht u ondersteuning willen dan kunt u een bericht sturen naar [email protected] zij helpen u graag verder.
Skönt kunna se var den andra personen befinner sig.
Onze zoon van 9 is graag onderweg met zijn vrienden en zo kunnen we elkaar altijd bereiken als het nodig is en hoeft hij niet met een telefoon over straat.
Wat mooi op te lezen dat Spotter hieraan mag bijdragen Nathalie. Bedankt voor de genomen tijd voor het schrijven van deze review leuk om te lezen!
Doet wat ik verwacht had.
Bedankt voor uw beoordeling, fijn dat u zo tevreden bent met Spotter.
I recently traveled abroad and used the Spotter to be able to locate my luggage. I found the Spotter to be very accurate, so I'm totally satisfied.
Thank you for your review Alexander, it's great that you are so satisfied with Spotter.
Geeft goed de locatie aan enige minpuntje is dat me zoontje niet zelf kan bellen ermee
Bedankt voor uw beoordeling, fijn dat u zo tevreden bent met Spotter Sanne!
Dankzij de Spotter ben ik gerustgesteld!
Wat mooi op te lezen dat Spotter hieraan mag bijdragen. Bedankt voor de genomen tijd voor het schrijven van deze review Fabian!
Met de Spotter om de arm, is mijn dochter van 4 jaar blij een mooi uurwerk te hebben, terwijl wij als ouders altijd weten waar ons dochter zit. Ze begrijpt goed wanneer ze de SOS knop moet gebruiken, terwijl wij gerust zijn dat we ze terug kunnen vinden. In uiterste nood kunnen we haar zelfs bellen. Een top product, tegen een redelijke prijs!
Bedankt voor deze mooie beoordeling Maxim! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent, bedankt voor deze review en veel plezier van de Spotter!
Jammer dat er bepaalde onderdelen niet opgelost kunnen worden, doordat de mogelijkheden niet in het systeem zitten. (bijv. tijd kan niet veranderd worden van PM en AM, cliënten met dementie kunnen deze tijd niet lezen en spotter is juist ontwikkeld voor dementie cliënten
Bedankt voor uw beoordeling Betty, fijn dat u zo tevreden bent met Spotter. Ook dank voor de feedback, dit nemen wij intern op.
Aanraden als je simpel toestel wilt
Het was even zoeken naar een geschikte bevestiging voor de Spotter. Want een katten halsbandje gaat gemakkelijk los, of weet onze kat van zijn nek af te krijgen. Gelukkig konden we de Spotter terugvinden met het compas. Nu hebben we een stoer tuigje waarbij de Spotter op zijn rug bevestigd is en hij hem niet kwijt kan raken. De kaart in de app geeft nauwkeurig zijn locatie en geeft duidelijk aan waar de schuurtjes en gebouwen liggen in de omgeving. Helemaal handig is de Heatmap waarbij de hotspots weergegeven worden van zijn favoriete plekjes. En de stappenteller en route historie is ook fijn om te zien hoe actief onze kat is. We zijn nog aan het trainen dat hij op het Tringel geluid naar huis komt om z'n melkje te drinken. De batterij gaat lang mee en is snel opgeladen, zodat onze kat de weer snel op pad kan en avonturen gaat beleven.
Bedankt voor deze mooie beoordeling Bob! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent en dat zijn stoere tuigje zo goed samengaat, bedankt voor deze review en veel plezier van de spotter!
Ik kan de kat altijd weer vinden met het geluid wat je de tracker kunt laten maken. Wat je in de app over de locatie ziet is nogal wisselend precies kan er ook makkelijk 100mtr naast zitten en dan hoor je het geluidje ook niet meer, dus misschien een hoger volume??
Bedankt voor uw beoordeling, fijn dat u zo tevreden bent met Spotter. Ook dank voor de feedback, het volume is zo gedaan zodat als uw huisdier weg is en de tringel gebruikt wordt dit niet gelijk een stress/vlucht- reactie geeft. Dat willen wij niet op ons geweten hebben ;)
GPS ist nicht so genau wie beim Handy, allerdings in Verbindung mit dem Signalton (auf Knopfdruck in der App) kann man unsere Katze sofort finden. Der Tracker halt auch lange und ist schnell aufgeladen. Man muss ihn in der App nur ausschalten und beim nächsten Einsatz wieder direkt beim Tracker einschalten.
Thank you for your review Michael, it's great that you are so satisfied with Spotter.
Na wat zoekwerk op de Spotter uitgekomen. Flink wisselende reviews, dus was een lastige keuze. De onnauwkeurigheid van de GPS is af en toe wel zichtbaar. De katten zijn dan allemaal gewoon binnen, maar worden ineens 70m verderop weergegeven. Maar tot nu toe zijn de katten makkelijk terug te vinden. Vooral de tringel-functie is erg handig voor de laatste meters. De batterijduur is simpelweg te kort. Bij 's ochtends omdoen is de batterij in de avond al halfleeg. Wij halen de katten binnen voor de nacht, maar als je ze 's nachts buiten zou laten moet je de volgende ochtend vroeg de kat binnenhalen om te laden. Geen ideale situatie dus. Verder zijn de abonnementen erg prijzig. Geen korting ook bij meerdere katten. Ik kreeg wel een eenmalige korting (10%) op de aanschaf van meerdere Spotters door contact op te nemen met de klantenservice (via de chat op de site). Aan het begin vonden de katten de halsband lastig, ze hadden die nog nooit omgehad. Maar nu ze min of meer doorhebben dat ze naar buiten mogen als de halsband omgaat doen ze niet zo moeilijk meer. 's Avonds doe ik die weer af, anders krabben ze er heel de tijd aan. Weekje in bezit nu, ben benieuwd hoe het verder gaat.
Bedankt voor uw beoordeling Niels, fijn dat u zo tevreden bent met Spotter. Helaas is het niet mogelijk door de grootte van de Spotter om de batterijduur te verlengen. Ik wens u veel plezier van de Spotters!
Genau das was ich wollte
Thank you for this lovely review Simon! It's great to read that you are so satisfied, thank you for this review!
sinds vader alzheimer heeft waren wij op zoek naar een oplossing voor hem om hem zo lang mogelijk thuis te laten wonen. Met het horloge van spotter is dat in een klap gelukt. Als hij onzeker is of verdwaalt kan hij ons altijd contacteren. En wij kunnen altijd zien waar hij zich bevind. Kortom een win win situatie met het makkelijk te bedienen spotter horloge.
Wat mooi op te lezen dat Spotter hieraan mag bijdragen Genio. Bedankt voor de genomen tijd voor het schrijven van deze review. Hier doen wij het voor!
Het is heel handig om te kunnen zien waar je kind zich bevind en om hem te kunnen bereiken als er iets is,alleen jammer dat je voor zoveel geld je kind niet ook kan laten bellen als er geen nood is maar hij je toch wilt bereiken. Dat is dan wel een minpuntje
Bedankt voor uw beoordeling, fijn dat u zo tevreden bent met Spotter. Ook al wekt de naam SOS de indruk dat het alleen voor nood is dit hoeft natuurlijk niet alleen daarvoor te zijn, dus mocht hij de SOS knop gebruiken om even te willen kletsen dan kan dat natuurlijk ook :)
Meine Mama ist in einem Pflegeheim und das gibt uns mehr Sicherheit das sie nicht wegläuft. Sicher ist natürlich gar nichts. Es ist eine kleine Hilfe!
Super!! Werkt als een tierelier en de kids vinden het geweldig.. niet teveel opties.. gewoon lekker simpel.. en duidelijk.. het gebruik is ook echt handig!! Ik raad het zeker aan!
Moest even wennen in het gebruik maar daarna een hele fijne oplossing om met GPS mijn partner te traceren indien hij verdwaald is. Heeft helaas Alzheimer.
Heel fijn horloge. Weet precies waar mijn dochter is. Als er echt wat aan de hand is weet ze dat ze de sos knop kan indrukken waardoor ik haar kan bellen. 2 nadelen vind ik dat je iedere keer nieuw prepaid moet aanschaffen wat dan ook maar bepaald geldig is en als je haar belt bel je buiten jouw bundel dus weer extra kosten. Als dat niet zo zou zijn was hij helemaal top.
Leeuwenhoekweg 20 C
2661CZ Bergschenhoek
Spotter, voor alles wat je lief is... Wij zijn een Nederlandse merk gespecialiseerd in GPS track & trace oplossingen voor consumenten. Denk hierbij aan GPS horloges voor kinderen en senioren of GPS trackers voor het traceren van waardevolle spullen. Onze producten worden met grote zorg samengesteld en in house ontwikkeld door een professioneel developers team. De oprichters van Spotter hebben jarenlange ervaring in de GPS- en telecomsector waarbij track & trace oplossingen werden toegepast binnen de zakelijke markt. Met deze ervaring en kennis is Spotter ontstaan.