Behulpzaam

Werkt prima. Gps locatie en snelheid zijn niet altijd 100,% accuraa, maar zeker goed genoeg om de spotter te vinden. Enige echt minpunt is dat bij bellen er geen gps signaal geupdate wordt het instellen van de zones, de snelle meldingen zijn prima.

Nooit meer onzekerheid!

Onze kat kwam nooit verder dan onze afgezette tuin. Ik wilde namelijk voorkomen dat ik in de toekomst briefjes zou moeten ophangen met 'kat vermist' of nare gevoelens zou hebben over waar ze zou zijn als het bijvoorbeeld slecht weer is. Nu verhuisd waar afzetten van de tuin niet mogelijk mogelijk. Opzoek gegaan naar een oplossing. Meerdere GPS trackers geprobeerd maar Spotter doet het beste zijn werk. Geen onzekerheid en de kat lekker op pad. Wij zijn er blij mee!

Handzaam en gemakkelijk te bedienen.

Ben zeer tevreden.

Werkt goed, zeer gemakkelijk om te gebruiken.

Sehr zuverlässig

Der Spotter arbeitet sehr zuverlässig und genau. Auch der Support von euch ist super mein erster Spotter hatte einen defekt aber dieser wurde ohne Probleme umgetauscht und der Freimonat wurde ebenfalls übertragen.

Zeer te spreken over de Spotter

Ik heb de spotter aangeschaft voor mijn zoon met rugzakje, om hem zo toch een beetje vrij te kunnen laten met het buitenspelen. Het duurt vaak even voor hij is opgestart en signalen doorgeeft, vandaar ook nog 1 ster extra te behalen. Maar het is wel een echte aanrader, geeft locaties wel precies door (soms hoor je nog wel eens dat dit tot wel 2 straten kan afwijken) en wijkt dus nauwelijks af. Ik vind het ook erg ideaal dat je zelf kunt bepalen tot hoe ver je de spotter opwaardeert. Zo gebruiken wij hem vooral in de zomermaanden, wanneer het mooi weer is om buiten te spelen. We kunnen hem dan ook voor alleen die maanden opwaarderen.

Nul

Bon produit mais impossible de créditer pour la recharge Service après-vente nul réponse en anglais ou en néerlandais Ça fait cher pour un mois A fuir…

• Nous recommanderiez-vous? Non

Ideaal voor de vrijheid van mijn dementerende vader

Mijn vader is licht dementerend en woont in een verzorgingshuis met een open beleid. Hij kan en mag zelfstandig op pad. Met zijn scootmobiel rijdt hij vele km's. Vaak reageert hij niet op zijn telefoon. Via de spotter sleutelhanger kan er toch contact met hem opgenomen worden. Bij thuiskomst zet hij de spotter in de oplader zodat zijn sleutel ook op een vaste plaats ligt en hij daar niet naar hoeft te zoeken. Ivm het regelmatig opladen is het handiger voor hem een sleutelhanger te hebben dan een horloge.

waardeloze aftersale

systeem is leuk. Alleen zou een telefonische hulpdienst handig zijn.

Déçu du pet tracker gps

Se dit très fiable dans l'Europe... Le compass n'est absolument pas fiable donc impossible de localiser .son animal en temps réel. Il n'est à aucun moment précisé que le batterie tiens 20h pas plus. Donc si l'animal se perd, il doit se perdre et doit être retrouvé dans les 20h, sinon c'est comme s'il n'avait pas de GPS... Environ 120€ investi pour être déçu comme ça..

• Nous recommanderiez-vous? Non

Horloge is wel wat groot voor een kleine damespols. Verder valt het bereik met de GPS soms weg.... Verder werkt het goed.

Echt een veilige uitkomst!

Ik heb deze spotter horloge voor mijn vader gekocht sinds hij de hele nacht verdwaald is geweest en het huis niet meer kon vinden. Wat een uitkomst. Nu kan ik hem volgen èn kan hij op eigen houtje lekker fietsen zonder begeleiding. Zelfstandigheid is namelijk nog een dingetje voor mijn vader ondanks zijn hoge leeftijd van 80 jaar! Hij is nog super actief en fietst graag. Dankzij de spotter horloge kan hij dit blijven doen!

gutes Gerät, Akku müsste etwas stärker sein

Alles bestens.

Alles Top

Würde ich jeder Zeit wieder machen.

Heel scherp en makkelijk

Sécurisant

après quelques essais concluants (en suivant depuis mon domicile les trajets de mon époux en voiture) je serais rassurée d'équiper notre chatte de ce tracker lorsque lors de nos prochaines vacances

Top.

Mijn moeder leid aan beginnende dementie.. Ze is gehecht aan haar ochtend wandeling, het liefst alleen.. en dat willen we haar ni afnemen, maar we zaten wel met de stress.. ze moest maar eens gedesoriënteerd geraken en de weg ni meer weten.. met spotter kunnen we haar nu zonder ze zelf iets merkt volgen en zelf instellen moest ze voorbij een zone komen we hier bericht van krijgen! Dus top!

Eindelijk weet ik waar mijn draakje rondhangt en kan ik hem makkelijk vinden als ik hem weer binnen wil hebben :)

Gewoon een rustig gevoel.

De spotter bevalt heel goed. Weet precies waar mijn partner licht dementerend is. Zodat ik actie kan ondernemen als hij wandeld Gewoon een rustig gevoel. Kan het iedereen aanbevelen. Groet. YH.

Geweldig, handige bediening en klein

Het installeren was super makkelijk en het kleine apparaatje werkt makkelijk en heeft handige functies

Simpel en doeltreffend.

Ik kan mijn moeder nu altijd volgen. Als er wat is kan ik zo een kant op om te gaan helpen.

Het werkt

De batterij gaat max een halve dag mee, waarna de spotter weer uit het bandje geklikt moet worden, is hier niet iets voor te verzinnen?

Mooi design en makkelijk in gebruik

Makkelijk in gebruik, met fijne app. Mooi design horloge en voor mijn dochter van 10 prima te dragen wat formaat betreft.

Super cool horloge met geweldige xtra functie

Mijn zoon vindt het horloge heel gaaf om te zien en draagt deze ook graag. Dat daarbij de gps functie zit maakt het prettig voor een uitgebreid gebruik zonder dat het voelt als controle.

Coole Sache

ich bin total Happy mit dem Spotter, weil unsere Katze eine "Autofahr Katze " ist, sie steigt in jedes offene Auto ein und ist dadurch schon an den unmöglichsten Stellen angekommen, dank Spotter konnten wir sie verfolgen und auch wieder nach Hause holen. Ohne Spotter hätten wir sie sicher nicht zirück bekommen. DANKE, DASS ES SPOTTER GIBT D.Steinwascher

Leeuwenhoekweg 20 C

2661CZ Bergschenhoek

Over Spotter BV

Spotter, voor alles wat je lief is... Wij zijn een Nederlandse merk gespecialiseerd in GPS track & trace oplossingen voor consumenten. Denk hierbij aan GPS horloges voor kinderen en senioren of GPS trackers voor het traceren van waardevolle spullen. Onze producten worden met grote zorg samengesteld en in house ontwikkeld door een professioneel developers team. De oprichters van Spotter hebben jarenlange ervaring in de GPS- en telecomsector waarbij track & trace oplossingen werden toegepast binnen de zakelijke markt. Met deze ervaring en kennis is Spotter ontstaan.