Ik ben wel tevreden

In het begin had ik moeite met instaleren maar nu gaat het al beter

Werkt fantastisch voor mijn kleuter!

Met deze spotter weet ik altijd waar mijn kleuter is. En als hij weer eens alleen op pad gaat heb ik hem snel getraceerd. De GPS is heel accuraat, heel fijn!!!

Super handig

Hee fijn horloge mijn dochter maakt er veel gebruik van en vind vooral de stappenteller interessant

Werkt perfect

Kunt mooi dag staat en batt zien goede aankoop

Moeilijk te installeren

Ben er nog steeds niet uit om hem goed te laten werken, maar dat kan ook aan de leeftijd liggen.

dure belkosten als je de spotter moet bellen

tot mijn verbazing zit in de spotter een ZWEEDSE simkaart, waardoor ik dus steeds naar een Zweeds nummer moet bellen als mijn moeder op de SOS knop drukt........ waarom is dit niet gewoon een Nederlands nummer? Ik vind het vreemd en ook dat dit niet gecommuniceerd wordt op de website of bij aankoop van het horloge. Kan dit niet anders?

Spijt van aankoop

Voor mijn dementerende moeder waren we op zoek naar een gps horloge. Mijn zoontje heeft er een voor kinderen van een ander merk. Deze hadden we eerst bij mijn moeder een weekje uitgeprobeerd en ze vond het fijn en gemakkelijk in gebruik. Helaas was de weergave van locatie 2 keer totaal mis, waardoor ik voor mijn moeder toch voor een ander merk koos, dus werd het de Spotter. Nu na 2 dagen gebruik heb ik hier wel spijt van. De locatie wordt minder nauwkeurig weergegeven. Ik kan bijvoorbeeld nu niet zien of mijn moeder in haar flat is of buiten. De horloge geeft aan buiten, terwijl ze gewoon binnen is. Dus als kan ik niet zien als ze s'nachts naar buiten gaat, wat juist onze zorg is. Verder vind ik de app minder prettig in gebruik. Ik kan de looproute niet zien, zoals bij mijn zoontje, maar zie alleen de zone's waar ze is geweest maar niet de volgorde. Verder was de sos optie op de horloge van mijn zoontje veel gemakkelijker te vinden (gelijk op het scherm te zien), en is het bij de Spotter zo dat ze de aan/uit knop langer moeten inhouden om een sos te sturen. Dit kan mijn moeder niet meer aanleren. Al in al, teleurgesteld in de Spotter, we gaan op zoek naar een alternatief.

Ik ben zeer tevreden over de spotter

Heb de spotter gekocht voor mijn zoon, gaat sinds dit jaar alleen op de fiets naar school en ik (mama) zit nu toch wel een stuk relaxter thuis op de bank. Terwijl ik kan volgens dat hij veilig op school aankomt en na school weer thuis.

Zekerheid op afstand

Heel fijn dat we pa in het woonzorgcentrum op afstand kunnen monitoren. Hele zorg minder omdat je kunt zien waar hij zich bevindt. Alleen jammer dat de batterij zo snel plat is.

Veilig gevoel dat, wanneer de kinderen de voordeur weer eens open laten, de hond nooit echt weg is

De spotter doet waar hij voor bedoelt is en dat doet hij goed. De app is makkelijk en iedere leek kan het. Het is een fijn gevoel dat we de hond altijd snel terug kunnen vinden. Zelfs het bellen gebruiken we geregeld om te luisteren of hij jankt. Enige mindere vind ik de batterijduur. Na 24 uur moet het ding toch wel aan de oplader, wat we uiteraard vaak vergeten.

Blijf in contact

Na het terugvinden van m'n moeder, die door de Alzheimer weg liep uit het zorghuis, was ik ontzettend blij dat ze een spotter aan haar rollator had hangen. Nu mijn moeder al enige tijd geleden overleden is heb ik een goeie toepassing gevonden voor de spotter. Hij zit verstopt in m'n foto rugzak. Een van mn foto vrienden z'n rugzak was tijdens onze treinreis gestolen.....ik ga hem terugvinden met dat handige eitje. De spotter al aanbevolen in de fotoclub!!

Bon système qui fonctionne

Mais quelques impresicisions aléatoires de positionnement. Faible autonomie de la batterie : 3 jours grand maxi

Très bon produit et simple à utiliser

Bon produit. Dommage que toutes les explications du fonctionnement du SPOTTER ne soient pas dans la notice...

Aan alles gedachte, de oplossing bij dementie.

Wegens beginnende dementie kochten we het spotter polshorloge. De proef op de som konden we gelijk nemen; vakantie Portugal. Het apparaat geeft vrijheid en rust, we kunnen zwerven in drukke stadjes zonder zorgen voor kwijtlopen. De richtingaanwijzer met afstand is een mooie hulp, de alarmknop een prettig idee en de telefoonfunctie ideaal.

Spotter kind tag

De apparaatjes werken goed , Ik ben tevreden dat ik nu kan zien waar mn kinderen ongeveer zijn , als ze van school naar huis komen , maar als ik 1 minpuntje mag noemen Zijn de spotterlocaties niet heel nauwkeurig Voorbeeld als de kindjes begin de straat zijn , kan die voorbeeld ergens het eind van de straat aangeven ofzo , dus heel nauwkeurig is het niet , maar je kan wel zien , waar ze zich ongeveer bevinden en dat is wel een soort van geruststelling

Tevreden

De spotter werkt voor ons prima Mijn man met lichte dementie kan nu nog zelfstandig wandelen

Handig en praktisch

Geen groot, zwaar apparaat maar een handig klein apparaatje dat prima werkt. Het is een hele geruststelling te weten waar mijn Bella zich bevindt.

Fijn horloge, service kan beter

Het horloge was binnen een week kapot. Aangezien er 2 jaar garantie op zit, verwachtte ik een nieuw horloge. Echter viel dit onder valschade en kan ik 50%korting krijgen op een nieuwe. Na een boze mail van mijn kant is alles netjes opgelost en kan mijn dochter weer heel blij en veilig naar school met haar nieuwe spotter. Dus eind goed, al goed. Kind blij, mama ook blij

Superfijn horloge en gemakkelijk te bedienen id

Vooral de snelle service in de chat bij het bestellen van het horloge is fijn. Vervolgens ook een snel antwoord op het vragenformulier. Duidelijke stap voor stap instructie bij het eerste gebruik. Het werkt zoals het er staat.

Het werkt wel

Het bellen is ook super en uiteindelijk weet ik mijn dochter wel te vinden het had iets nauwkeuriger gekund

een geruststelling bij personen met dementie

Een eenvoudig systeem en gemakkelijk op te volgen waar de persoon zich bevindt. De buttom valt niet op waardoor de persoon met dementie geen problemen heeft om deze te dragen. Biedt een geruststelling voor de omgeving.

super makkelijk in gebruik en naukeurige weergave

Installatie is erg gemakkelijk en account is eenvoudig op meerdere apparaten toe te voegen zodat je niet enkel op 1 apparaat kunt zien waar degene is. Batterij gaat ook lang mee en ideaal dat je een melding krijgt als deze weer moet worden opgeladen.

goeie shit

beste gps tracker op de markt

Een uitstekend hulpmiddel voor ouderen

Wij hebben de spotter aangekocht voor een ouder familielid, die buiten op straat wel eens niet meer wist waar ze was. Daarnaast zochten we een hulpmiddel zodat ze mij in 1x kon bereiken. De alarmknop met de telefoonfunctie is daar perfect voor. Met een druk op de knop weet ik dat er iets aan de hand is en kan ik haar toespreken. Omdat ze geen mobiel meer kan bedienen is dat een uitkomst. Zijn er dan geen nadelen? Ja we hebben er eentje gevonden: ik vind dat de spotter vrij snel leeg is en opgeladen moet worden. Drie dagen redt die niet dus wij adviseren haar om iedere dag/nacht het apparaat naast haar bed op te laden.

Super tevreden!

Leeuwenhoekweg 20 C

2661CZ Bergschenhoek

Over Spotter BV

Spotter, voor alles wat je lief is... Wij zijn een Nederlandse merk gespecialiseerd in GPS track & trace oplossingen voor consumenten. Denk hierbij aan GPS horloges voor kinderen en senioren of GPS trackers voor het traceren van waardevolle spullen. Onze producten worden met grote zorg samengesteld en in house ontwikkeld door een professioneel developers team. De oprichters van Spotter hebben jarenlange ervaring in de GPS- en telecomsector waarbij track & trace oplossingen werden toegepast binnen de zakelijke markt. Met deze ervaring en kennis is Spotter ontstaan.