prima en eenvoudig te bedienen gps tracker

Goede ervaring mee. Privé en op mijn werk werken we er dagelijks mee. Fijn is dat er verschillende handige functies zijn zoals 24 uur terugkijken. Contact kunnen leggen met de drager van de spotter. Een SOS functie en dergelijk.

Super fijn dat ik nu weet waar onze lieve kat is!

Onze kat James was 5 dagen weg. We waren zo bezorgd. Nu we de spotter hebben, kunnen we precies zien waar hij is. Echt super, een hele zorg minder.

Prima horloge

Voor onze zoon gekocht. Kan hem goed bereiken en zien waar hij is.

Goed horloge, duidelijke app

Het horloge werkt goed. Weinig functies, ideaal voor de personen waar het voor bedoeld is. De app is gebruiksvriendelijk en duidelijk.

Kleines Gerät - große Erleichterung

Bin sehr erleichtert, dass es sowas gibt und vorallem, dass das Kind einen Notruf senden kann und die Uhr nicht selbst ausschalten kann. Es ist empfehlenswert, die Uhr am rechten Handgelenk zu tragen, da man am linken Handgelenk sonst leicht den Notruf versehentlich auslöst, wenn man das Handgelenk knickt. Bei Nichtgebrauch muss ich die Uhr aber ausschalten, da der Akku sonst nach ca. 2 Tagen leer ist.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

super goed, en makkelijk te bedienen

mijn moeder gebruikt hem dagelijks als ze gaat wandelen, ze heeft het aan haar sleutels zitten zodat ze die niet vergeet. en wij als kinderen kunnen haar volgen op de app, waar ze op dat moment is.

Top product!

Heel fijn om soms te weten waar de kleine man uithangt! Het is een grote ontdekkingsreiziger dus ideaal om te zien waar hij aan het ontdekken is!

Ik ben heel tevrde en blij met mijn spotter

Ik ben heel tevrede en blij met mijn spotter

SUPER

Geweldig om via deze weg mijn vader die Alzheimer heeft in de gaten te kunnen houden maar voor hem geeft het toch het gevoel dat hij enigzins zelfstandig zijn dagelijkse wandelingen kan maken.

Gebruiksvriendelijk tracking systeem van hoogwaardig materiaal

Wij hebben al verschillende trackers gehad en ondervinden dat onze hond deze wel zeer fijn vind aangezien de tracker compact is alsook fijn is afgewerkt. Het fijne is ook van zodra je hem wil gebruiken zet je gewoon prepaid er op en klaar is Kees geen gedoe dus. Zeker een aanrader.

Makkelijk in gebruik

Ik krijg een berichtje als de batterij van de spotter bijna leeg is. Kan op de app bekijken waar mijn huisdier zich bevindt. Al is deze niet altijd heel nauwkeurig. Als het in huis ligt, kan het op de app bij de overburen zijn. Handig dat ik een ringtone kan laten afgaan, zodat mijn huisdier weet dat zij thuis moet komen, al zou ik het handiger vinden als ik het ook van afstand uit kan zetten.

Werkt goed

Spotter werkt goed. Beetje lastig te installeren. Maar na wat prutsen en heen en weer vanbinnen naar buiten lopen, is het toch gelukt. Alleen jammer dat de batterij snel leeg loopt. Helaas is onze kat Pierke met spotter op stap gegaan en zonder weer thuis gekomen.overal gezocht op zijn avonturen pad en laatste aangegeven locatie. Erg jammer. Het was erg leuk te zien waar hij uit hing.

Goede oplossing voor iemand met Alzheimer

Mijn partner heeft Alzheimer en raakt nog weleens de weg kwijt. Met het Spotterhorloge geeft een veilig gevoel. Je krijgt mailtjes en waarschuwingen wanneer iemand op de waarschuwingsknop indrukt. Tevens wanneer de batterij op een laag peil staat. De batterij is wel gauw leeg. Na een dag gebruik opladen. Verder wel tevreden.

Geweldig!

Zowel de GPS als het bellen werkt geweldig. Dit in tegenstelling tot een ander merk horloge met GPS functie welke wij eerder hebben gebruikt

Erg blij mee

Mooie horloge kind blij en ouders blij hihi

Ok

Je n'arrive pas a faire une sonnerie sur mon portable de la montre à mon portable

Probleemloze degelijke betrouwbaar product

Eenvoudige installatie...goed degelijk en betrouwbaar product met veel opties. Ben supertevreden

Veilig gevoel

Mijn vader wandelt graag maar is recent gevallen waardoor hij zich niet meer zo veilig voelde op straat. De Spotter is zowel voor hem als voor ons een uitkomst. Mijn moeder kan zien waar hij is en hij hoeft zelf geen (voor hem in deze fase van zijn leven) ingewikkelde telefoon te bedienen. Klein nadeel waardoor ik geen 5 sterren geef is dat het ding laatst steeds meldingen bleef geven omdat mijn vader in de taxi zat en zijn sleutels steeds tegen het knopje drukte. Een oplossing daarvoor zou ideaal zijn. Verder is dit echt een handig apparaatje voor een leuke prijs en ook over het abonnement is goed nagedacht.

Goede aankoop voor veiligheid

App werkt goed en nauwkeurig. Horloge dient wel op tijd opgeladen te worden. Het doet wat je verwacht. Kortom tevreden met mijn aankoop!

Ik gebruik hem nu een maand,spijd dat ik dit niet eerder heb gekocht.

Ik kan nu mijn man,die alsheimer heeft beter volgen ,en weet ik waar hij is.

Goede verbinding en navigatie

We zijn zeer tevreden over de spotter. Goed te volgen

Zufrieden

Im großen und ganzen sehr zufrieden dennoch könnte er etwas genauer sein wo denn grad mein spotter steckt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Werkt goed

Wel een beetje uitzoeken hoe alles werkt. Nog niet vaak gebruikt. Tot nu toe tevreden.

Wat een uitvinding!!

Wat fijn! Het zoeken in het dorp naar mijn kleine man is afgelopen! Ik bel hem als hij naar huis moet komen en hij belt mij als hij hulp nodig heeft, zich niet fijn voelt of even bij iemand binnen gaat spelen. Het geeft zowel mij als mijn zoontje een fijn gevoel dat we, als we willen, altijd met elkaar in contact kunnen staan!

Positief, weet waar onze poes zich bij benadering bevindt.

Positief, bij benadering te traceren. De handleiding is niet geheel duidelijk zodat vaker met de supportafd. of via chatkontakt gecommuniceerd moet worden. Het zou handig zijn als er telefonisch kontakt mogelijk was. Verder zou een geluid op de gsm prettig zijn als er iets aan de hand is ipv alleen een melding. Bij een geluid reageer je meteen en een melding kom je vaak pas later tegen ( als het misschien al te laat is ! )

Leeuwenhoekweg 20 C

2661CZ Bergschenhoek

Over Spotter BV

Spotter, voor alles wat je lief is... Wij zijn een Nederlandse merk gespecialiseerd in GPS track & trace oplossingen voor consumenten. Denk hierbij aan GPS horloges voor kinderen en senioren of GPS trackers voor het traceren van waardevolle spullen. Onze producten worden met grote zorg samengesteld en in house ontwikkeld door een professioneel developers team. De oprichters van Spotter hebben jarenlange ervaring in de GPS- en telecomsector waarbij track & trace oplossingen werden toegepast binnen de zakelijke markt. Met deze ervaring en kennis is Spotter ontstaan.