Slecht!

Voor mijn zoontje gekocht, maar de tracking is verre van nauwkeurig!!! Loopt bijna een uur achter!!! Zodra het horloge uitvalt en je zet 'm daarna weer aan, dan moet je er wéér een kwartier mee naar buiten voordat ie weer werkt en de goede datum en tijd wordt weergegeven! Contact gehad hierover en blijkbaar moet het horloge elke keer als ie uit is gevallen weer opnieuw contact zoeken met het netwerk. Erg onhandig dus! En daarnaast gaat ie heel erg snel stuk! Mijn zoontje is vandaag gevallen en je zou zeggen dat ze die dingen voor kinderen zo maken dat er een keer een ongelukje kan gebeuren, maar dat is blijkbaar niet het geval! Ik kan er nu helemaal niks meer mee! Voor mij geen Spotter horloge meer!

Gps locatie

Totaal niet juist de GPS locatie. 150 meter van waar de gps zich bevond, en dat voor een Pet spotter ( speciaal voor de kat) Spijt van!!

Batterij binnen 1 dag leeg en grote afwijking in locatie

Heb de spotter nu 5 dagen. Helaas is dit niet wat je van een tracker mag verwachten. Als de spotter aangeeft dat de kat zelfs buiten het ingestelde gebied van ongeveer 75 meter komt terwijl de kat gewoon thuis is, sorry maar dan klopt het absoluut niet. Dat de locatie niet exact weergegeven kan worden begrijp ik goed maar een afwijking van 75 meter is werkelijk te gek. De stappenteller is niet echt zinvol, af en toe geeft de teller maar liefst 27 km. aan (in de 24 uurs historie) binnen 5 minuten. Tenslotte de batterij is zeer snel leeg. 2x opladen per dag is noodzakelijk als de kat de hele dag buiten komt. Ik stuur het apparaat terug

accu zeer snel leeg

Spotter aangeschaft voor mijn kat. Helaas is de accu steeds al na 22 uur leeg ( week geprobeerd) Chat werkt wel , maar voor dit soort vragen ( geen verkoop !!) moet ik een mail sturen .

Eenvoudig en werkt zoals het zou moeten.

Mijn zoontje gebruikt het horloge wanneer hij gaat spelen met vriendjes in de buurt. Zonder problemen kan hij een bericht sturen waarop wij kunnen terug bellen. Wel vind ik het jammer dat het bericht 'SOS help me' niet kan worden veranderd in bijv. 'Bel mij'. (Je bent dan toch onnodig alert als je dat leest.)

Een veilig gevoel voor alle betrokkenen

Degelijk, betrouwbaar, gebruiksviendelijk in gebruik

Matige gps

Gps is verre van nauwkeurig, wijkt zomaar tussen de 800 en de 1000 meter af. Niet heel praktisch voor het terug vinden van je hond. Bellen naar de tracker werkt goed, maar de tringel heeft het nog nooit gedaan. De zones zijn veel te groot, bestrijkt nu de hele woonwijk i.p.v. alleen je eigen huis.

Product werkt niet volgens beloftes, geen bereikbare service

Pet tracker aangeschaft voor kat. Ik heb een gróte kat, maar zelfs daar is hij veel te groot voor. Kon zijn hoofd niet normaal bewegen. Het duurde 1,5 uur voor de positie er was en dat bleef zo. Van een tracker voor een huisdier mag je verwachten dat je het huisdier kunt opsporen nav positiebepaling, maar dat kan absoluut niet. De app geeft zelfs onze eigen positie 200 meter verder aan, en de positie van de tracker/kat was helemaal belachelijk uit de richting. De chat werkt snel maar alleen voor verkoop. Ondersteuning is er feitelijk niet. Alleen per mail (wie mailt er tegenwoordig nog) en je krijgt geen antwoord. klap op de vuurpijl: het product wat wij kregen was al gebruikt en werd ons als nieuw verkocht. Waar krijgt dit bedrijf zijn sterren vandaan? Van mij liever niet 1.

geen melding wordt ontvangen bij SOS

Wanneer er een SOS verstuurd wordt, wordt er slechts een email verstuurd met een alarmmelding. Op de telefoon gaat geen alarm af. Het is niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen met Spotter om dit te verhelpen. Zij hebben alleen een online klantenservice die een standaard antwoord geeft. Heel slecht dit. Zeker voor een apparaat dat gaat over de veiligheid van ouderen en kinderen

Verkeerde bestelling geleverd

Net mijn bestelling ontvangen en wat een bende amateurs. - Had een senioren horloge besteld en er is een kids horloge geleverd. - Had een zwarte horloge besteld en er is een groene horloge geleverd. - Er is geen handleiding bij hoe je de horloge moet opladen - Er is geen telefoonnummer beschikbaar voor support je kan enkel via email en dan duurt het nog 48 uur voordat je antwoord mag verwachten. Dit is een geweldige klantenservice. Eerste en laatste keer dat wij iets bestellen bij Spotter.

zeer slecht

De spotter bleek al na anderhalve dag steeds leeg te zijn. Aangezien mijn demente moeder niet naast de deur woont, kon ik deze niet optijd opladen. Je hebt geen telefonish contact. Dus krijg je na een aantal dagen antwoordt. Heb een nieuwe gekregen, die het 2 en halve dag deed. Toen ik de spotter wilde aanschaffen heb ik gevraagd of ik een abonnement nodig had want dat wilde ik niet. En bel tegoed hoefde ik niet omdat ik daar geen gebruik van zou maken. Dus zeiden ze dat het verder geen kosten met zich meenam. Na een maand echter kreeg ik bericht dat de service ophield tenzij ik per minimaal 3 maanden een bepaald bedrag moest betalen, dus wel een abonnement. Nu doet hij het dus niet meer.

De app blijft achter! Doe er alsjeblieft iets aan.

De spotter zelf is fantastisch, als je belt, neemt de spotter automatisch op. Ik heb nu al 4 jaar Spotters, ik zweer erbij! zowel de hanger als de watch. De hanger gaat qua batterij langer mee dan de watch. Maar de app moet echt een grondige verbetering krijgen. Zéker omdat je soms heel snel moet handelen, het leven van je kind of kat of diefstal van je voertuig staat op het spel… wat ik nu ervaar ik dat ik hem een update heb gegeven maar deze alleen actief is, ik kan hem bellen. Maar de batterij percentage blijft aangeven dat hij nog maar 4% heeft ondanks aan, en al uren op de lader. Daarnaast geeft hij aan dat hij voor het laatst gemeten is op 28-02-2021, het is vandaag 09-07-2021… beetje frustrerend. Ik heb hem aangezet/uitgezet, app verwijderd/ opnieuw geïnstalleerd maar blijft volhouden dat dit de laatste info is. Help!

Wel gekocht, nog niet uitgebreid gebruikt.

De zones van de vorige eigenaar (heeft hem slechts gebruikt om te testen voor een review) blijven er in staan. Kan niet mijn eigen zones er in zetten. Momenteel geen tegoed er op daar onze hond een nestje heeft en nu niet los loopt. Ook is de plastic ring waar die je op de halsband vast zet veel te klein voor een normale honden halsband.

bonne en genenal

J 'ai quelque difficultés pour voir le parcours que mon papa fait dans la journée. Il faut recharger la montre tout les jours. Mais dans l'ensemble , cela est très utile . C'est un bon achat . Mon papa a alzeimer est va promener tout seul dans le village. Cela me rassure et je sais où il est et aller le chercher plus facilement. Salutations

Nog niet echt nodig, maar werkt prima

In het begin even uitproberen maar dan is de spotter makkelijk in gebruik.

Makkelijk en veilig

Prima horloge waarmee je enerzijds de vrijheid van je kind vergroot om de wereld alleen te ontdekken, maar waarbij je ook je kind in de gaten houden.

Fijn en duidelijk horloge. Dochter kunnen we veilig naar buiten laten gaan. Ideaal is de sein en wekker optie. Kan ze gelijk de tijd leren.

Top systeem!

Echt een systeem wat doet dat het moet doen. Daarnaast een makkelijk app die erg overzichtelijk is! Kortom echt een aanrader,!

Works as intended.

GPS location ok except for inside which is reasonable. App sometimes gives an error on start up but a refresh solves that.

Geef gpede locatie

Geef heel goed aan waar de gps zich bevind . 1 klein detail je moet hem wel om de dag opladen .

Had ik veel eerder moeten aanschaffen!

Echt een geweldig apparaatje. Werkt ook uitstekend in een bosrijke omgeving en over de grens (waar veel telefoonabonnementen beginnen te haperen).

Very Good GPS

Very easy to set, a satisfactory battery life (3 days). Cool pedometer function that allows to know if you parent is active. Good app and webservice, it would be great to add a function to detect if the watch is worn and to detect falls on the ground

veiligheid voor kind

heel fijn dan ik in contact met mijn kind kan blijven waardoor hij meer beweeg ruimte heeft als wij op vakantie zijn

Werkt prima voor mijn zoontje

Het was even prullen om het GPS signaal te vinden, en ik schrok een beetje toen het bellen naar een buitenlands nummer bleek, maar ook dit valt gelukkig binnen mijn bundel. Nu wachten we op het schoolreisje van volgende week om te kijken of we ons zoontje realtime kunnen volgen.

Sehr netter Kundenservice

Ich schätze vor allen Dingen dass mir ..obwohl einfachster Bedienung..als ich Hilfe brauchte sofort telefonisch geholfen wurde.....sehr freundliche Mitarbeiter...

Leeuwenhoekweg 20 C

2661CZ Bergschenhoek

Over Spotter BV

Spotter, voor alles wat je lief is... Wij zijn een Nederlandse merk gespecialiseerd in GPS track & trace oplossingen voor consumenten. Denk hierbij aan GPS horloges voor kinderen en senioren of GPS trackers voor het traceren van waardevolle spullen. Onze producten worden met grote zorg samengesteld en in house ontwikkeld door een professioneel developers team. De oprichters van Spotter hebben jarenlange ervaring in de GPS- en telecomsector waarbij track & trace oplossingen werden toegepast binnen de zakelijke markt. Met deze ervaring en kennis is Spotter ontstaan.