veiligheid voor kind

heel fijn dan ik in contact met mijn kind kan blijven waardoor hij meer beweeg ruimte heeft als wij op vakantie zijn

Werkt prima voor mijn zoontje

Het was even prullen om het GPS signaal te vinden, en ik schrok een beetje toen het bellen naar een buitenlands nummer bleek, maar ook dit valt gelukkig binnen mijn bundel. Nu wachten we op het schoolreisje van volgende week om te kijken of we ons zoontje realtime kunnen volgen.

Sehr netter Kundenservice

Ich schätze vor allen Dingen dass mir ..obwohl einfachster Bedienung..als ich Hilfe brauchte sofort telefonisch geholfen wurde.....sehr freundliche Mitarbeiter...

Prima service snelle levering, mooi product

Installatie was makkelijk, en de app doet precies wat ie moet doen. De tracker is een solide apparaat, en eenvoudig in het gebruik.

Na een kapotte Spotter gekregen te hebben, nu met de nieuwe tevreden.

Zo makkelijk als beschreven staat hoe hij werkt, zo lastig bleek dit in de praktijk. UIteindelijk bleek het horloge niet te werken waarna ik hem terug mocht sturen en een nieuwe teruggestuurd kreeg, Heel fijn! Na wat problemen met de code doet deze spotter het nu prima. Het enige jammere vind ik dat mijn zoon mij enkel een berichtje kan sturen via de SOS knop met Help! Het zou fijn zijn als hij bijvoorbeeld ook mij kan bellen.

Fantastisch! Het is een kado voor de hele familie

Veel veilige gevoel...en het feit dat je gewoon ook nog je knd kan spreken als ie ergens is

Great watch design, kid is loving it

The watch has a great design. The app is easy to use, even someone who doesn't have experience with GPS will handle it well. The GPS sometimes gets lost when you are in a close environment. But in the street, it works perfectly.

Heel duidelijk en super app!!

Werkt perfect

Gebruik hem dagelijks en voel me zodoende veel veiliger

Basis werkt goed, maar stabiliteit van de app verdient nog wat extra aandacht.

Het is leuk en fijn om te zien waar onze kat uithangt. Het geeft tevens een gerustellend gevoel. Onze kat wil elke keer erg graag naar buiten en wacht geduldig tot we haar hey bandje met de spotter om doen. Ze vindt het geen enkel probleem dat de tracker aan haar bandje hangt en heeft deze juist graag om omdat ze weet dat ze dan naar buiten mag! Wat betreft de app: deze werkt naar onze mening nog niet optimaal. Geeft vaak error aan (app moet dan opnieuw worden opgestart), tekst gaat soms door elkaar heen (meldingen), bij de activiteitenmeter/stappenteller wordt een onjuiste tijd aangegeven, de ververs knop geeft niet altijd de laatste meting weer (we checken dit nu meestal via de 24 uurs weergave). Over het algemeen zijn we tevreden en zouden we het zeker aan andere katliefhebbers aanraden :).

De service is prima, alleen jammer dat de spotter het geen 24 uur volhoudt.

Immer wissen, wo das Kind sich befindet!

Wir sind sehr zufrieden mit dem Spotter und beruhigter, da wir jetzt immer wissen, wo sich unser Kind befindet:-)

De spotter stelt mij gerust.

-) De spotter toont me waar de katten regelmatig uithangen, zo weet ik waar te zoeken moesten ze niet komen opdagen. Minpuntjes: -) De plaatsbepaling van de spotter geeft geen exacte weergave van waar de kat zich juist bevindt, maar je weet wel ongeveer waar ze uithangt. -) Het zou handig zijn moest je de spotter ook kunnen aanzetten via de app. De katten vinden het vaak niet leuk wanneer ik aan hun halsje zit te prutsen. -) Ze zitten er regelmatig aan te krabben. Maar ik ben ervan overtuigd dat de spotter naar de toekomst toe nog kleiner kan worden. -) Ondertussen is 1 van de 2 katten haar spotter al kwijt. Waarschijnlijk door eraan te krabben. Misschien houdt de metalen houder beter, maar vanwege het materiaal twijfel ik eraan of die niet nog minder comfortabel zal zitten voor de kat. De batterij was ook plat wanneer hij verloren ging, waardoor ik niet wist waar te zoeken. Misschien is het dus beter om de batterij iedere nacht op te laden. Conclusie: Er is zeker ruimte voor verbetering, maar die kleine afwijkingen van ‘het ideale’ wegen niet op tegen de geruststelling die de spotter geeft.

Gemoedsrust!

Ik heb een hondje geadopteerd van een zeer goede kennis die overleden is. Hondje werd op straat gevonden in Spanje en door haar geadopteerd via een organisatie enkele jaren geleden. Ze is super lief, maar durfde bij haar wel eens weglopen als ze de kans had. Heb de Spotter gekocht en een veiligheidszone ingesteld waardoor ik gewaarschuwd wordt als ze die zone verlaat. Top!!

Het zal niet gemakkelijk aan te veranderen zijn, maar de SOS knop op het horloge is behoorlijk klein en dus in het geval van mijn vrouw niet zo eenvoudig te bedienen.

Macht das was es soll!

Perfekt! Kinderleicht zu bedienen und im Notfall kann man mit der Person telefonieren!

Goed en handig kan kind altijd volgen.

Zeer handig voor ouders die hun kind zelfstandig willen laten worden, je kan ze altijd volgen, en zien waar ze geweest zijn.

Compact voor kat

Ik was op zoek naar een compacte gps tracker voor mijn kat. Hij heeft hier geen last van. Om de 3 dagen moet hij opnieuw worden opgeladen, je kunt volgen waar hij overal rondgaat.. het is wel maar om de 5 minuten dat de locatie herlaadt, wat ik op zich jammer vind, want mijn kat verloopt wel in 5 minuten een grote aantal meters ... Alsook zou het iets duidelijker moeten zijn wanneer de spotter nu wel of niet aan staat. Voor de rest heb ik zeker geen klachten! Mijn kat ook niet!

Genaue Ortung, toller Support

Die Ortung ist sehr genau und zeigt nur selten mal kurzzeitig einen Punkt "off" an. Der Support hat mir zwei Fragen jeweils schnell und hilfreich beantwortet. Einziger Punkt, der für uns verbessert werden könnte: Es wäre toll, wenn man die Ortungsfrequenz selbst bestimmen könnte. Wenn sich die Person an einem sicheren Ort befindet, muss nicht jede Minute der Standort übermittelt werden. So könnte man noch deutlich bessere Akkulaufzeiten erzielen.

Werkt naar behoren

We kunnen nu onze kater terugvinden als hij te ver op avontuur is.

Super fijn, ik kan mijn kat nu overal volgen.

Onze kat was een paar dagen op stap geweest. Nadat wij hem 7km verder op terug vinden de spotter aangeschaft. Hij moest eerst even goed zoeken voor gps maar nu dat in orde is kan ik hem overal volgen en kijken waar hij is.

Handig en functioneel

Het is een mooi design Had wel gehoopt dat als ik bel de persoon geen handeling hoeft te doen, mijn partner heeft Altzheimer en iet met knopjes of schuiven is al een moeilijke taak Voor de rest gaat het goed

Fijn om te zien waar de kat loopt

Het was even puzzelen hoe alles nou precies werkt, maar toen ie eenmaal geïnstalleerd was, was het heel leuk om onze kat te volgen door de wijk. De GPS locatie is behoorlijk precies, we vragen ons nu alleen af waarom onze kat zoveel bij onze overburen in huis zit......... ;-)

Was even wennen maar bevalt prima

Het was eerst even wennen hoe het ontvangst was en waar onze kat was maar geleidelijk aan was het niet alleen voor ons maar ook voor onze kat die door schildklier problemen niet goed meer kan zien prima zo te doen

Fijn om altijd contact te kunnen maken met je kind

Het is zeer fijn om altijd de mogelijkheid te hebben om je komt te spreken, te kijken waar hij is of hem naar huis te kunnen halen. Zeer tevreden met dit horloge en ook zeker al een aantal keer aangeraden bij andere ouders.

Leeuwenhoekweg 20 C

2661CZ Bergschenhoek

Over Spotter BV

Spotter, voor alles wat je lief is... Wij zijn een Nederlandse merk gespecialiseerd in GPS track & trace oplossingen voor consumenten. Denk hierbij aan GPS horloges voor kinderen en senioren of GPS trackers voor het traceren van waardevolle spullen. Onze producten worden met grote zorg samengesteld en in house ontwikkeld door een professioneel developers team. De oprichters van Spotter hebben jarenlange ervaring in de GPS- en telecomsector waarbij track & trace oplossingen werden toegepast binnen de zakelijke markt. Met deze ervaring en kennis is Spotter ontstaan.