Spotter biedt vrijheid en veiligheid in één apparaatje

Vrijheid, zekerheid, veiligheid en indien geborgenheid kunnen geven met de Spotter.

Uitkomst voor beginnende dementie

Wij kunnen nu zien waar mijn vader is en is daarmee ook een grote geruststelling voor mijn moeder. Verschillende functies die prima werken zoals melding dat batterij van spotter bijna leeg is. Wij zijn dik tevreden.

Doet wat het beloofd

Zeer tevreden over de Spotter!! Heb al meerdere varianten geprobeerd en werkte allemaal niet tot ik de Spotter ontdekte!! Kan eindelijk mijn kat volgen en vinden wanneer ik maar wil. Ook het belletje op de spotter is fantastisch, heb mijn getraind wanneer het belletje afgaat krijgt mijn kat vlees te eten en komt altijd naar huis hiervoor. Dankzij de spotter geen zorgen meer waar mijn kat is!!

Wij zijn super tevreden.

Top smart watch voor kinderen!!

Geef nauwkeurig aan waar het horloge zich bevind en is voor kinderen (en ouders) zeer gebruiksvriendelijk!

Prefect

Ik Ben heel tevreden

Niet nauwkeurig

De tracker 'wandelt' regelmatig 6 km per uur terwijl hij stil staat op de lader. Nauwkeurigheid scheelt honderden meters in omtrek. Dat maakt het lastig om een zone in te stellen. (We wilden graag weten wanneer m'n moeder aan de wandel gaat) Wanneer er op de noodknop wordt gedrukt komt signaal vaak pas veel later aan. We hadden m aangeschaft voor moeder met Alzheimer maar omdat ze niet onthoudt waar de tracker voor is, trekt ze regelmatig de stekker uit de lader waardoor de tracker wel eens leeg is en daarna flink tijd nodig heeft om weer 'warm' te draaien en nauwkeurig een positie aan te geven. Kortom; het leek ons handig maar werkt niet zoals wij dachten.

batterij na halve dag leeg

Batterij te zwak , na halve dag leeg. SOS knop werkt lastig met aanzetten Handleiding beperkt , hoe zet je geluid uit voordat je kat er van door gaat en nooit meer meer terugkomt omdat de batterij leeg is ? Concept is goed , maar de kat tracker is wat mij betreft té licht bevonden en daarom na 4 dagen geretourneerd .

Heel geruststellend te weten waar mijn kind uithangt en dat ze altijd me kan bereiken

Mijn dochter gaat vaak op zoek naar katten in de buurt omdat ze dol op katten is en dwaalt soms dus verder af dan de bedoeling is. Met dit horloge weet ik altijd waar ze is en dat ze me kan bereiken als ze in nood is.

Helaas, zeer slecht

Helaas zijn wij, gebruikers van de Spotter sleutelhanger + app, tot nu toe zeer ontevreden over het geheel want: Op de app staat de Spotter nooit op de juiste plek (zowel uit als thuis) zodat onze geliefde niet te traceren is. Terwijl de Spotter in de lader staat wandelt hij toch vaak 2 – 7 km/u. Dit klopt ook niet en geeft dus een verwarrend onbetrouwbaar beeld. Ook zou de Spotter zich honderden meters verplaatsen terwijl het gewoon in de lader staat. De historie uren staan regelmatig niet op de juiste volgorde. Verder is er geen handleiding te vinden voor de sleutelhanger met uitleg van de mogelijkheden en wat je precies met de icoontjes kunt doen. We hebben nu zelf maar wat uitgevogeld hetgeen veel tijd kostte. Verder vroegen wij waarom de SOS knop met een duur nummer (via Zweden) gebeld kan worden. Waarom niet gewoon een Nederlands nummer? Ook de kwaliteit van een gesprek met de SOS knop is niet optimaal want is lastig voor slechthorenden. Ook is de klantenservice helemaal niet per telefoon of chat te bereiken (!) en het e-mail contact is ver onder de maat: wordt inhoudelijk niet beantwoord of helemaal niet beantwoord. Klantenservice: Wij hebben een duur product gekocht dat niet naar behoren werkt zoals U reeds weet. Wij willen van U of een goed werkende Spottersleutelhanger ontvangen, of ons geld terug inclusief het voor niets opwaarderen van de Spotter a 15,- Euro.!

Spotter binnen zeer onnauwkeurig en pre paid per maand €15 veels te duur!!!

Spotter werkt redelijk al duurt het nauwkeurig krijgen van de exacte locatie erg lang. Indien de spotter binnen is in een goed geïsoleerd huis dan wordt de nauwkeurigheid van zijn locatie al snel onnauwkeurig (paar straten verderop). De verlichte Spotter eigen pre paid service is over de top met €15 p/m. ongeacht het verbruik. Doe je dit niet dan heeft het apparaat nog maar weinig waarde. Dit maakt al met al de Spotter erg duur, en moet je de afweging maken of dit het wel waard is. Er zijn zat gps trackers waar je vrij met eigen pre paid sim kaarten aan de slag kan die ook hun waarde houden ( beltegoed houdbaar!)

Super eindelijk geen stress als we ons kind even hit het oog zijn verloren echt top aanrader voor iedereen!!

Werkt prima, geeft rust.

Makkelijk in gebruik

Het werkt heel simpel waardoor mijn zoon het ook goed begrijpt.

Zeer gebruiksvriendelijk en uitstekend Accuraat.

App werkt zeer goed, nou keurig.ideal voor mijn huiskat

geweldig product !!!

Ik weet altijd waar mijn kind zich bevind en zij weet altijd de tijd en dat ze mij kan bereiken.

Zeer nauwkeurig

De Spotter is zeer nauwkeurig en de batterij gaat 4 tot 5 dagen mee dat genoeg is. Dus een aanrader!

Heb de alarm horloge gekocht voor mijn vader 85 jaar kan er goed met om gaan alarm werk ook

Heel handig

Heel erg handig als je je kind nog geen mobiel wil geven maar wel ik contact wil blijven . Tijdens het buitenspelen vooral handig

Geeft een zeer gerust geviel

Ik ben zeer tevreden. Soms met slecht weer werkt hij minder nauwkeurig. Maar is zeker een aanrader

I-de-aal!!

Dit device kan ik iedereen van harte aanbevelen. Gebruik/werking komt helemaal overeen met de omschrijving, geen op- of aanmerkingen!! Zeer tevreden klant!!

Beste aankoop van het jaar

Wat fijn om onze kinderen meer vrijheid te geven. Door de spotter kan ik ze volgen en naar huis laten komen, zonder de hele wijk door te moeten.

Goede oplossing voor mensen met alzheimer

Mijn pa heeft alzheimer, en dit is een goede oplossing dat hij nog kan gaan fietsen of wandelen.

Ge-wel-dig

Moeder lijdt aan dementie dus de Watch gekocht want ze loopt soms weg uit het verzorgingshuis waar ze pas woont . Eerst zoeken , is nu ook maar nu zeer gericht zoeken ! Ik kan ze nu weer bellen want een mobieltje kan ze niet meer hanteren . Waar ze ook is , ik kan haar volgen ! Gaat ze buiten haar ingestelde zone , krijg ik op mijn mobiel gelijk een melding . Super horloge en zeker niet te duur , wel mooi en degelijk . Echte aanrader voor de mantelzorger!

super

ik vind het een erg veilig gevoel dat mijn moeder mij kan bereiken in nood , ook dat ik dan met haar via het horloge kan bellen is super !

Leeuwenhoekweg 20 C

2661CZ Bergschenhoek

Over Spotter BV

Spotter, voor alles wat je lief is... Wij zijn een Nederlandse merk gespecialiseerd in GPS track & trace oplossingen voor consumenten. Denk hierbij aan GPS horloges voor kinderen en senioren of GPS trackers voor het traceren van waardevolle spullen. Onze producten worden met grote zorg samengesteld en in house ontwikkeld door een professioneel developers team. De oprichters van Spotter hebben jarenlange ervaring in de GPS- en telecomsector waarbij track & trace oplossingen werden toegepast binnen de zakelijke markt. Met deze ervaring en kennis is Spotter ontstaan.