Rust doordat ik mijn zoon niet constant in het oog hoef te houden

Buitenshuis kan ik mijn zoon goed volgen. Hij gaat graag op ontdekkingsreis, en dat geeft dat ik altijd alert was of ik hem nog kon zien. Nu spreek ik af tot waar hij mag komen, en stel ik dit als zone in op de Spotter. Als hij buiten de zone komt, krijg ik een melding. Ik kan dan gelijk naar zijn locatie gaan, ipv overal in de buurt zoeken en navragen. Helaas zit er wel een vertraging in de melding, en weet de spotter binnenshuis de locatie niet goed door te geven. Dan wordt de melding gedaan dat de spotter buiten de zone is, maar is mijn zoon met spotter gewoon bij mij in de woonkamer.

Top product

Super veilig gevoel dat ik mijn kids de vrijheid kan geven! Heel erg blij mee

In grote lijnen goede functionaliteit

Handig dat je per termijn kan kiezen voor een abonnement. De gps is in grote lijn accuraat met waar de kat zich bevindt. Batterij is goed genoeg wanneer je hem in de avond uitschakelt. Dan gaat hij 4 dagen mee. De functie om 5 minuten elke 20 sec een lokatie door te krijgen doet het niet. Al met al een prima en leuke aankoop om te zien waar de kat uithangt. Vooral de wekker functie waardoor hij heeft geleerd dat hij eten krijgt bij het horen van alarm.

Top spul

Ik ben erg tevreden, vanwege dat mijn kinderen van 6 en 3 samen met vriendjes en vriendinnetjes uit de buurt veilig en gecontroleerd buiten kunnen spelen. Alle opties werken prima en naar behoren, makkelijk in te stellen.

Goed bereik, kinderen altijd kunnen volgen en contact leggen wanneer nodig.

top

goed ding werkt perfekt

Makkelijk werkend systeem

Met dit gps systeem kun je makkelijk werken. De klantenservice reageert snel en adequaat. Erg prettig.

Helemaal top!

Ik ben erg tevreden met spotter. Ik kan precies zien waar mijn zoontje is, en dat geeft mij een geruster gevoel om hem bijv. alleen naar de speeltuin te laten gaan of op de camping rond te lopen.

door spotter meer bewegingsvrijheid en rust

Voor mijn echtgenoot met alzheimer het spotterhorloge aangeschaft. Als hij alleen op pad gaat kan ik zien waar hij zich ongeveer bevindt. De GPS werkt tot nu toe niet echt secuur maar geeft een goede indicatie. Wat als storend wordt ervaren is het beeldscherm van het horloge dat altijd eerst geactiveerd moet worden voor je de tijd kan aflezen.

Vreselijk

Wij hebben de spotter druppel aangeschaft voor mijn vader die dementie heeft. Zodat hij toch nog wat eigen lucht kan scheppen. Helaas blijft de app elke keer hangen op een data en is dus na alle tips en trucs niet op te lossen. Hierdoor hebben wij onze vader niet kunnen vinden toen het niet werkte vd zoveelste keer. Het apparaat mist dus helemaal zijn doel. Wat meest lastige is dat niet telefonisch contact gezocht kan worden alleen via de mail. Waar je vervolgens korte en niet bruikbare adviezen krijgt. Wij willen hem retourneren onder garantie maar ook daar nog geen passende oplossing. Hoop geld voor iets wat niet werk.

Very good experience

Very easy to set up and use and very good, but sometimes the location is not up-to-date, the location given by the app is not the real one

redelijk

ik had verwacht dat de spotter wat nauwkeuriger kon aangeven waar de persoon die ik zoek is op het moment ik dit wil weten. soms geeft de spotter een hele andere locatie aan dan de persoon kan zijn. bv afgelopen week gaf de spotter aan dat mijn vader in vught was terwijl hij in vlijmen was.

Is super om te weten waar de kids zijn dat zij een melding kunnen geven en we hun kunnen bellen

Zou het direct opnieuw kopen je kind kan nu veilig alleen buiten spelen

Prima product, doet wat het beloofd

Prima product, doet wat het beloofd. Demente ouder is nooit meer zoek!

Geruststelling voor familie

Spotter betekent veel voor onze familie gezien mijn grootmoeder dementie heeft en steeds vaker verloren loopt. Dankzij de gps tracker zijn we gerust dat ze veilig is en dat we kunnen ingrijpen indien nodig. Geweldige uitvinding!

Super bedrijf met snelle en simpele service!

Snelle en simpele service, geen allerlei extratjes maar gewoon helder en snelle service en levering. Producten werken zoals het hoort en zijn gemakkelijk in gebruik. Geen gedoe met extra simkaarten of dure kosten.. zeker een aanrader!

De spotter neemt veel zorgen weg

We gebruiken de spotter voor mijn dementerende vader. Hij loopt regelmatig weg. De eerste keer dat dit gebeurde was een nachtmerrie en vonden we hem ruim 40 km verderop. Daarna de spotter aangeschaft. De spotter en de app zijn makkelijk te bedienen. Met de spotter kunnen we op de meter precies zien waar hij is. En kan hij snel opgepikt worden. Het is fijn dat mijn vader hierdoor nog iets langer thuis kan blijven wonen.

funktioniert gut.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Life changing

This product gives me the upmost poleaxe of mind knowing I can safely keep a close eye and communicate effectively with my loved ones

gps track§trace werkt goed

Ben er tevreden over,behalve het op laden van de horloge is niet praktisch.Gebruik hen voor mijn vader(82jaar),hij gaat elke wandelen en zo weet ik waar hij is.

Helemaal top

Werkt perfect

Ne fonctionne pas toujours à 100%

pas très fiable sur les positions

Prima, betrouwbaar, begrijpelijke interface

We gebruiken de Spotter al ruim 6 jr om onze vader met z’n scootmobiel te kunnen volgen. Werkt prima. Deze week de 2e aangeschaft. De eerste had het begeven.

Hij is niet altijd super Nauwkeurig maar je weet op de minst wel in welk gebied je moet zoeken Zeer tevreden van

Als mijn schoonmoeder uit de zone gaat krijgen we een melding. Super prettig.. veilig gevoel.

Leeuwenhoekweg 20 C

2661CZ Bergschenhoek

Over Spotter BV

Spotter, voor alles wat je lief is... Wij zijn een Nederlandse merk gespecialiseerd in GPS track & trace oplossingen voor consumenten. Denk hierbij aan GPS horloges voor kinderen en senioren of GPS trackers voor het traceren van waardevolle spullen. Onze producten worden met grote zorg samengesteld en in house ontwikkeld door een professioneel developers team. De oprichters van Spotter hebben jarenlange ervaring in de GPS- en telecomsector waarbij track & trace oplossingen werden toegepast binnen de zakelijke markt. Met deze ervaring en kennis is Spotter ontstaan.