Handig in gebruik maar niet altijd even scherp

Duurt te lang voor ze eerste signaal oppikken, microfoon functie kraakt soms en de app blijft vaak hangen. Verbeterpunten dus nog. Verder wel fijn dat als hij eenmaal de plek aangeeft weet waar mijn kind is

Ik gebruik hem om me oudste 4 jaar te kunnen volgen om dat hij iets meer vrijheid wou hebben als je locatie op vraagt weer binnen een aantal sec. Waar ie is en je kunt hem bellen als ie naar huis moet komen of iets dergelijks. Locatie klopt ook altijd met waar ie echt is

Een rustig gevoel

Een rustig gevoel

Absolute aanrader en erg gemakkelijk in gebruik

Ik heb de horloge gekocht om mijn zoontje van 7jaar wat te kunnen volgen. Het product doet absoluut waarvoor ik het nodig heb en is bovendien erg gebruiksvriendelijk. Dus voor mij een absolute aanrader. En laten we eerlijk zijn, de prijs valt ook erg goed mee.

produit fonctionne correctement et l'application smartphone est bien faite

Livraison et réactivité impeccables

Fijn horloge om de kleine meid in de gaten te houden .

Fijn horloge om de kleine meid in de gaten te houden . Duidelijk te verstaan met bellen.

Gewoon goed!

gerust stellend

Het apparaat doet het precies wat het moet doen. We hebben ze op de Schiller Waterfiets die we verhuren in Delft zodat we kunnen volgen waar deze zijn. Bij paniek drukken ze de SOS button in en we gaan er heen. Bootjevarendelft.com

Geruststellend

Ik kan nu mijn man volgen waar hij is

Geweldig!

Meer rust als ouders en kind wil graag buiten spelen om de stappenteller te gebruiken.

Fantastisch!

Door de spotter Jan mijn dementerende moeder langer in haar eigen huisje blijven!!! Wat kunnen we nog meer wensen...

Werkt goed

Werkt goed en de katten hebben er geen last van.

Met spotter kan ik mijn man spotten waar hij is.

Mijn man loopt moeilijk wegens een beschadigde zenuw in zijn been. Maar toch loopt hij iedere dag wel een paar uur. Nu heeft hij met zijn verjaardag van de kinderen een spotter gekregen. Dankzij de spotter kan ik hem lokaliseren en kan hij mij een een sein geven als er iets niet goed is. Fijn deze spotter.

Geeft rust

Patiënt woont thuis heeft Alzheimer en was reeds diverse keren weggelopen nu is zij te volgen

geeft m’n moeder veilig gevoel

Werkt uitstekend. Zou helemaal mooi zijn als je minder vaak hoeft op te laden.

Handig systeem

Handig om te volgen waar iemand is, vooral dat ze zelf ook om hulp kunnen vragen via de tracker. Daarnaast is het handig dat je via de app meerdere trackers kunt volgen. Enige minpunt is dat de tracker snel leeggaat waardoor deze vaak opgeladen moet worden.

Goed Bereik

Goed bereik

Top prijs-kwaliteit verhouding

Werkt zoals het moet aan een degelijke prijs. Makkelijke en duidelijke app. Zeker een aanrader

Leuke praktische ervaring

We leerden de Spotter kennen en vonden dit een geweldig idee voor op vakantie en op strand.

Prima veilig

Prima werkt goed en heb een veilig gevoel voor mijn dochter

Werkt goed, is niet altijd even nauwkeurig

Zoals ik zei is het niet altijd even nauwkeurig, maar dat went wel. Ik kan ongeveer zien waar mijn kat is en als ik hem lange tijd niet zie kan ik het tingeltje aanzetten en dan weet ik waar hij is. Ik voel mij in ieder geval een stuk rustiger.

Geweldig wat een top product..

Al een tijd aan het twijfelen geweest om er een aan te schaffen.. Maar ik ben zo blij dat we het toch gedaan hebben.. Wij zijn er ontzettend blij mee! En raden het ook iedereen aan

great watch

great watch, works great. mayby battery live could be expanded.

Echt top

Is altijd even afwachten en testen, maar het product is echt top

geeft een gevoel van veiligheid en vrijheid

Mijn man heeft een hersentrombose gehad. Met spotter kan ik hem nu beetje bij beetje wat meer vrijheid en zelfstandigheid geven. Het geeft mijzelf ook een rustiger gevoel omdat ik volgen waar hij is.

Leeuwenhoekweg 20 C

2661CZ Bergschenhoek

Over Spotter BV

Spotter, voor alles wat je lief is... Wij zijn een Nederlandse merk gespecialiseerd in GPS track & trace oplossingen voor consumenten. Denk hierbij aan GPS horloges voor kinderen en senioren of GPS trackers voor het traceren van waardevolle spullen. Onze producten worden met grote zorg samengesteld en in house ontwikkeld door een professioneel developers team. De oprichters van Spotter hebben jarenlange ervaring in de GPS- en telecomsector waarbij track & trace oplossingen werden toegepast binnen de zakelijke markt. Met deze ervaring en kennis is Spotter ontstaan.