Compacte tracker met grote alarmknop.

In het begin, kreeg ik geen e-mail van beide spotters, nadat ik op alarmknop had gedrukt. Dit om de spotters te testen. Of de mails kwamen na een uur binnen. Of van 1 spotter een mail en van de andere spotter bericht via de app. Het zal echter zelden gebeuren dat ouders tegelijk alarmknop indrukken.

Top apparaat.

Heb de spotter aangeschaft voor mijn moeder van 73jr. Was al meerdere malen gevallen , op een plaats waar er niemand was of kon bereiken. Nu met de Spotter ( die ze nu 24/7 bij zich draagt) kan ze mij contacteren via de SOS knop.

Het werkt waarvoor het dient

Ik heb dit nog niet zo lang. Niet zo duur als vergelijkbare dingen. Wel uitgetest en het werkt. 1 negatief punt ik krijg het uurwerk in het oplaaaditem. Andere smart water moet je gewoon op het oplaadpunt leggen. Is eenvoudiger voor gehandicapten met weinig kracht in de vingers

De Spotter funtioneerst in binnen- als buitenland goed!

De Spotter is in het binnenland heel goed, In EU - buitenland ook goed, in niet EU buitenland werkt hij niet zo goed / of helemaal niet, bijvoorbeeld Kosovo, BIH, maar dat kan ook van mijn Internet-provider afhankelijk zijn. Ik verleng mijn kontrakt dit jaar weer, met vriendelijke groet, Henk Kibbeling Ik geef hem een 9 .

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Duidelijk overzichtelijk en makkelijk betrouwbaar

Ik ben nu niet meer zo bang dat er wat gaat gebeuren en niet weet waar hij is, zeer geruststellend

sans c'est appareil je l'aurais recherché des heures

Très satisfait la personne qui le porte s'égare souvent (maladie alzaheimer) et grace a c'est appareil je sais ou elle se trouve . très très satisfait

Snelle levering, eenvoudige instelling, handig in gebruik

prima oplossing voor ouderen.

Spotter aangeschaft voor ouders. Ze hoeven nu maar op de knop te drukken en er wordt gereageerd. Geen gedoe met telefoons, met touchscreen en al die te kleine knopjes. Voor hun, en zeker ook voor ons een geruststelling.

werkt perpect

wij hebben deze aangeschaft omdat mijn vrouw weleens de weg kwijt is (alzheimer) zodat ik snel actie kan ondernemen.

Prima apparaatje, wat precies doet waarvoor het bedoeld is.

Het apparaatje is aangeschaft voor mijn moeder van 86. Zij neemt het overal mee naar toe, en het geeft haar een veilig gevoel dat ze altijd iemand kan bereiken door alleen op een knop te drukken. En wij kunnen haar volgen als ze een flinke wandeling gaat maken. Een mooie oplossing.

Dit was wat ik al jaren zocht

Ik ben vrachtwagen chauffeur en heb de spotter aangekocht om mijn vader te kunnen opsporen moest dit nodig zijn . Nu heb ik al enkele dagen ( weken intussen ) uitvoerig getest door het toestelletje mee te nemen en zo perfekt kan zien als de werkelijke route en de route op de spotter overeen komen . Nu moet ik zeggen 99% is correct tot op een 2 tal meter na . Zeker een goede aankoop . Marnick

Eenvoudig, gebruiksvriendelijk, efficiënt

Eenvoudig, gebruiksvriendelijk, efficiënt

Makkelijk in gebruik

Systeem werkt zoals beschreven. Moeder van 89 is er blij mee en nu hopen dat ze het weinig nodig heeft !!

handig in gebruik en komt met fijne app

Nu 4 weken volcontinue in gebruik. Om de kinderen beter te kunnen bereiken, en omdat ze geen smartphone op school mogen hebben, vonden we in de spotter de perfecte en kwalitatief beste oplossing. Voor de kids is het een horloge waarbij ze met 1 druk op de knop ons toch iets kunnen laten weten (hierover hebben we afspraken gemaakt). En wij kunnen zien waar ze zijn en kunnen ze bellen indien nodig! Het bellen gaat via de app of direct via het telefoonnr, en beide manieren werken heel snel. Spraakgeluid is ook heel duidelijk, nog geen ruis of onduidelijek gesprekken gehad. Batterijduur is zeker voldoende, >2 dagen als ze er niet mee spelen. Het opladen gaat goed maar zou wat makkelijker gemaakt kunnen worden maar zeker geen showstopper. Alomal zijn wij zeer tevreden van deze oplossing!

Supertevreden en veilig gevoel

Ik heb een spotter recent aangekocht voor mijn bejaarde vader. Het geeft hem en mij een superveilig gevoel. Is heel makkelijk in gebruik. Dus heel tevreden met de aankoop. Blij dat ik jullie gevonden heb.

Prima apparaat, maar niet erg nauwkeurig

Een goed apparaat. Echter soms een error melding. Spotter is niet erg nauwkeurig.

Gerustellend en simpel in gebruik

We hebben de Spotter GPS horloge nu een jaar in gebruik voor onze dochter van 5. Zowel mijn man als ik gebruiken de bijbehorende app. Deze is overzichtelijk en handig in gebruik. Ook merken we dat elke update adequater en beter is. Mijn dochter draagt het horloge graag en snapt heel goed hoe te gebruiken.

Goed. Kan me zoontje altijd bereiken wn zien waar hij is

Werkt prima, al zitten er af en toe wel wat afwijkingen in de gps positie.

Tevreden

De levering is vlot verlopen De prijs was te overzien Onze moeder (oma 88 jaar) was er snel aan gewend 1 x gaf het apparaatje niet de juiste locatie aan maar dat was snel verholpen door het een keer volledig uit te schakelen en weer opnieuw aanzetten was het weer oké ! Conclusie: waar voor je geld ! Vriendelijke groet

slecht

In het begin werkte het allemaal goed, tot er eerst na 3 weken het pennetje van het bandje stuk ging, dit wilde zij niet maken en moesten maar een nieuw aanschaffen met korting. Zelf naar de juwelier gegaan om voor 7 euro een nieuw pennetje erin te laten zetten. Extra gaatjes moeten laten maken in het bandje omdat deze andere te groot zijn voor de kleine polsjes. 2 Defect is dat het knopje stuk ging, horloge ging hierdoor niet meer aan. Mail gestuurd naar de klachten service, andere halve week later is een keer antwoord dat ik deze op kan sturen. Een nieuw horloge ervoor terug gekregen dat was super. Maar er stond voor 12 maanden tegoed op, wat niet is overgezet naar het nieuwe horloge. Klantenservice weer een mail gestuurd waar het tegoed is gebleven. Krijg je als antwoord er stond geen tegoed op. Aankoop bewijs en afschrift maar gestuurd. hopen dat we het terug gaan krijgen. al met al slechte, bereikbare klantenservice. lang wachten.

geen service

2 maal een bestelling gedaan, telkens gaat het systeem verder tot bij de betaling en alles ok, maar geen bestelling ontvangen. Daarna 2 maal mail gestuurd , telkens bevestiging van ontvangst , maar geen antwoord. Daarna proberen een telefoonnummer te vinden op de website, echter geen telefoonnummer op de website. Via Via het telefoon nummer terug gevonden via het adres. Dan ondertussen al een 4 tal keer proberen contact te krijgen via telefoon: 0031 164 20 90 00. uiteraard geen antwoord en enkel mailbox. Spijtig dat zulke bedrijven mogen handel drijven .

Prima en eenvoudig te bedienen

Prima en eenvoudig te bedienen

even wennen pas in actied

we zijn er nog mee bezig . maar tot nog toe zijn we er blij mee!!

Leeuwenhoekweg 20 C

2661CZ Bergschenhoek

Over Spotter BV

Spotter, voor alles wat je lief is... Wij zijn een Nederlandse merk gespecialiseerd in GPS track & trace oplossingen voor consumenten. Denk hierbij aan GPS horloges voor kinderen en senioren of GPS trackers voor het traceren van waardevolle spullen. Onze producten worden met grote zorg samengesteld en in house ontwikkeld door een professioneel developers team. De oprichters van Spotter hebben jarenlange ervaring in de GPS- en telecomsector waarbij track & trace oplossingen werden toegepast binnen de zakelijke markt. Met deze ervaring en kennis is Spotter ontstaan.