Fijne en betrouwbare GPS horloges

Onlangs hebben wij twee Spotter GPS horloges gekocht voor onze zoon en dochter. Naast het feit dat het gewoon mooie en goed bruikbare horloges zijn (ze vinden ze prachtig!) is het ideaal dat wij hen nu goed kunnen volgen als ze buiten spelen. Het lokaliseren vanuit de Spotter app werkt snel en precies. Het is bovendien een heel fijn idee dat zij 'alarm' kunnen slaan door met hun horloge een s.o.s. berichtje te versturen. Dat werkt perfect. De batterij van de horloges gaat een aantal dagen mee voordat ze aan de lader moeten. Over de betrouwbaarheid kunnen we nog niet veel zeggen, maar dat zit wel goed. De horloges zijn stevig en lijken tegen een stootje te kunnen. Wij zijn blij met de aankoop, en onze kinderen ook!

Heel handig en mijn dochter is er super blij mee!!!

Mijn dochter leert beter de digitale klok. Als ik haar afhaal in de opvang en we staan op uur tringel ik haar alvast dan staat ze klaar om naar huis te gaan. Zo hoef ik niet te wachten terwijl ze nog iets moet opruimen of haar jas en boekentas zoeken. Als ze bij een vriendinnetje in straat gaat spelen en het eten is klaar tringel ik haar ook. In nood kunnen we altijd contact hebben met elkaar. Voor een GSM is mijn dochter van 10 jaar nog te jong. Dus de ideale oplossing. Enige nadeel, de batterij is snel plat.

werkt goed

prima dekking op het eiland ameland

Wij gebruiken SpotterApp maar kort. Voor mijn man wiens korte termijn geheugen minder is.

Prima middel om mijn moeder te kunnen volgen

Ik controleer waar ze gaat en kan haar aangeven wanneer ze moet opladen. Dat batterij symbool in de app vind ik erg handig. We voelen ons rustiger nu ee kunnen SOS’en met moeder. Graag zou ik het warmte-scherm kunnen verversen want de gekleurde vlekjes vertroebelen actueel beeld. Maar wel een fijne functie.

Makkelijk in gebruik

Niets op aan te merken.

Prima apparaat

Alles verliep vlekkeloos ,zowel het installeren dan de praktijk ,prima apparaat

echt geweldig fijn

Super handig als mijn zoontje buiten aan het spelen is hoef ik niet meer heel de wijk door om hem te vinden en met de alarm functie op afstand instelbaar kan ik het alarm aflaten gaan als hij naar huis moet of we bellen hem gewoon want dat kan natuurlijk ook zo veel gemak op een horloge wij zijn zeer tevreden

Brings peace of mind to seniors

Very good, good response and speedy delivery. Gps accuracy shows room for impovement

Gebruiks vriendelijk en goed duidelijke locatie waarneming

Good service

Had a question for customer support. Within the timeframe i got a positive answer

Easy to use, it works as it should be

Spotter watch is difficult to connect to the charging cord for a man over 80. There must be an easier way.

Ik kan snel zien waar mijn zoon uithangt

Na een vervelende ervaring met een ander gps horloge was ik nogal sceptisch. Maar hij werkt prima. Mijn zoon is 10 en “vergeet” altijd naar huis te komen om te zeggen waar hij gaat spelen. Nu geeft hij mij een sos signaal als hij wil dat ik bel en anders kan ik snel zien waar hij is. Super fijn!

Goed signaal alleen opladen voor ouderen is lastig!

Goed signaal. Alleen opladen voor ouderen is lastig!! De pinnetjes te klein om te zien voor hun.

Heel duidelijk en handig! Top!

Heel fijn om te weten waar iemand met dementie zich bevindt. Mijn grootvader gaat graag alleen een tour wandelen maar het gebeurd wel eens dat hij langer weg blijft dan normaal of dat hij de weg niet meer weet. Dan is het super handig om op de app te kijken en zo meteen te weten waar hij is. Wij zijn heel tevreden!

Praktisch en nuttig apparaat

Enige nadeel is dat locatie bepaling soms niet up to date is. Nieuwe locatie wordt soms vertraagd doorgegeven.

Soms wel een verkeerde locatie

A great device

I know precisely where my daughter is and if she goes far than i asked on the app, i have an alert. Many useful functions.

Werkt goed

Ben tevreden, al zie ik ruimte voor verbetering

duidelijk te zien waar de persoon zich bevind

Klantenservice is ruk!

Ik heb al meerdere keren een mail gestuurd met dat de locatie heel vaak niet klopt of heel erg traag is met verversen. (Een uur) iedere keer krijg ik een reactie met helaas ik kan niet met u terug kijken. Dus ik hoop dat het probleem is opgelost. Dit is echt heel vervelend omdat je een kind zelfstandiger wilt laten worden en denkt te kunnen vertrouwen op spotter. Iemand enige ervaring met andere gps trackers?

prima horloge alleen GPS bereik kan beter

Ik heb voor mijn dochter van 7 in april een horloge aangeschaft. Ik heb hem juist aangeschaft zodat ik weet waar ze is nadat ze een keer weg was en we lang hebben moeten zoeken. Nu hebben we hem een tijdje in gebruik en merken we met regelmaat dat de GPS onnauwkeurig is of zelfs helemaal geen verbinding heeft. Ook meldingen komen laat binnen en het lijkt sinds de laatste update wel erger te worden. En voor het bedrag wat je ervoor moet betalen mag je wel verwachten dat de GPS goed zou moeten werken. Voor mijn zoontje ga ik kijken naar een andere.

betrouwbaar, sterk gps signaal, app werkt goed

Tot nu toe heb ik nog geen slechte verbindingen met het GPS signaal gehad. Goed te volgen en de app werkt goed. Enige nadeel is dat hij elke dag opgeladen moet worden. Bij oude demente mensen is dat wel lastig, kunnen dat niet zelf.

Geweldig oma vindt het fantastisch

Het mooie is dat we kunnen communiceren en dat je weet waar ze is. En nu geeft ze aan dat ze met een gerust hart op stap kan voor een vrouwtje van 87

Zeer duidelijk

GPS wordt gebruikt voor een mevrouw die erg angstig is. En nu met de GPS voelt ze haar veiliger .

Leeuwenhoekweg 20 C

2661CZ Bergschenhoek

Over Spotter BV

Spotter, voor alles wat je lief is... Wij zijn een Nederlandse merk gespecialiseerd in GPS track & trace oplossingen voor consumenten. Denk hierbij aan GPS horloges voor kinderen en senioren of GPS trackers voor het traceren van waardevolle spullen. Onze producten worden met grote zorg samengesteld en in house ontwikkeld door een professioneel developers team. De oprichters van Spotter hebben jarenlange ervaring in de GPS- en telecomsector waarbij track & trace oplossingen werden toegepast binnen de zakelijke markt. Met deze ervaring en kennis is Spotter ontstaan.