erg handzaam

wat een handig en handzaam apparaatje installeren is makkelijk en geeft de locaties perfect aan

Easy to use kid’s watch

My son loves it and the app is user friendly. It would be perfect if the sound and screen of the watch can continuously upgrade

Een hele geruststelling, het gebruik van de spotter

Om helemaal het gebruik te beschrijven, daarvoor hebben we de spotter nog te kort. Tot heden voldoet ie goed.

Is een goed werkende horloge en je weet precies waar de persoon is . Tevens heel fijn voor medicijnen gebruik, als wekker

ik voel me veel rustiger sinds mijn moeder een spotter heeft

Prima tracker, zeer nauwkeurig

Très bonne expérience..

Un debut difficile.. le code remis ne fonctionnais pas..l'expérience est bonne, super simple a utiliser, a programmer et très efficace même dans des zones très reculées.

Ultieme uitvinding om de kinderen ongerust vrijer te laten.

De kinderen hebben de spotter horloge sinds woensdag. Ik ben er zo blij mee. De kinderen zijn ook erg gemotiveerd om stappen te zetten. Is er nood kunnen ze direct contact met mij opnemen door de sos knop om te drukken. Ik kan dan snel contact opnemen met de kinderen. En precies te zien waar de kinderen zich bevinden.

geeft enorme geruststelling

het kunnen nagaan waar iemand verblijft geeft een enorm gerust gevoel en minder stress, aan te bevelen!

Mijn zoontje van 4 begreep het horloge snel en was ook gelijk in de ban van de stappenteller.

Eenvoudig in gebruik en goed uit te leggen aan mijn zoontje. Duidelijke app en gebruikersvriendelijk. Wij vinden het erg fijn om te weten waar de kleine is, dit geeft hem wat meer bewegingsvrijheid en ons de tijd om hem steeds iets meer vrij te laten.

Fijn horloge in zowel gebruik als bereikbaarheid

Gekocht voor mijn zoon van 9. Ideaal om hem te kunnen bereiken en middels de sos kan hij ons berichten zodat we contact met hem op kunnen nemen. Snel simpel en mooi.

Fijn systeem

Systeem met horloge sinds deze week in gebruik voor mijn moeder werkt goed. Horloge bandje is zweterig dus daar gaan we nog een oplossing voor zoeken. App is gebruiksvriendelijk. Bij 1e gebruik moet je wel even naar buiten anders blijft het signaal in utrecht hangen. Verbinding via de telefoon is goed. Jammer dat er geen combi is van hanger en telefoon met dezelfde sym kaart.

mijn vader voelt zich veilig als hij op pad gaat met zijn scootmobiel.

mijn vader voelt zich veilig als hij op pad gaat met zijn scootmobiel. Hij weet als er onderweg iets gebeurt, dat wij hem kunnen vinden.

Prima horloge maar slechte app

De horloge werkt prima. De app helaas niet. Als mijn kind mij een SOS alarm stuurt duurt het soms 10 minuten of langer totdat ik een melding ontvang. Dat is waardeloos als mijn kind mijn hulp heel snel nodig heeft. Normaal zou ik de horloge aanbevelen maar als de app niet werkt heb je er helaas niks aan.

A source of peace and quiet !

My daughter has been wearing a Spotter watch for less than a month. This allows me to follow her movements and above all to be able to monitor her from a distance. We're very satisfied to have invested in such a product.

Kan niet meer zonder

Onmisbaar

Een prima oplossing om personen te traceren

Ik heb de spotter aangeschaft om mijzelf te 'beveiligen'. Ik kan me heel slecht oriënteren en loop daardoor nogal eens te dwalen. De spotter maakt het mogelijk dat mijn partner mijn locatie kan uitlezen op haar mobiele telefoon en mij zonodig telefonisch weer -letterlijk- op het goede pad kan helpen of me op kan halen. En als het echt nodig is dan kan ik de noodknop op de Spotter gebruiken om hulp te krijgen.

Over het opladen is niet goed nagedacht. Haast niet te doen voor gebruikers van oudere leeftijd. Als ik het adviseer aan anderen meld ik dit wel als minpunt

Heel fijn om te zien waar mijn moeder is

Mijn moeder dwaalt af en toe. Helaas merken we door de spotter ook in de nacht Door de spotter kunnen we voorkomen dat ze In de nacht lang buiten loopt

Werkt prima

Goede oplossing voor familielid met flinke geheugenproblemen die nu de deur uit kan.

Goede en betaalbare GPS tracking.

De GPS Watch van mijn zoontje verliest regelmatig zijn GPS signaal waardoor ik hem de hele dag niet meer kan volgen. De GPS Tracker heeft dit probleem niet en lijkt een veel sterker GPS signaal te hebben. Over het algemeen een goed product alleen hebben wij de pech dat op de meest belangrijke momenten onze zoon niet traceerbaar is door het verlies van het GPS signaal.

Vrijheid ipv betuttelen

Onze moeder was eerst huiverig, dan kunnen jullie mij helemaal volgen! Wij volgen je niet, je hebt zo veel meer vrijheid. Je kan overal gaan en staan, maar als er iets gebeurd kun je ons zo bereiken en bellen wij je op. Nu draagt ze het horloge, wij kijken niet waar ze is, heeft ze alle vrijheid en wij als kinderen zijn een stuk geruster.

Good

Good, very well

Erg tevreden

Tevreden, makkelijk in gebruik gerustellend

De spotter geeft rust! Als je echtgenoot Alzheimer met Dementie heeft!!

net apparaatje in mooi kleine uitvoering

ik heb deze spotter gekocht voor mijn dementerende schoonmoeder. omdat de spotter maar een paar knopjes heeft en eigenlijk maar een die ze echt moet/kan gebruiken wilde ze deze wel aan haar sleutelbos maken. ben zeer tevreden, de spotter doet wat hij moet doen.

Leeuwenhoekweg 20 C

2661CZ Bergschenhoek

Over Spotter BV

Spotter, voor alles wat je lief is... Wij zijn een Nederlandse merk gespecialiseerd in GPS track & trace oplossingen voor consumenten. Denk hierbij aan GPS horloges voor kinderen en senioren of GPS trackers voor het traceren van waardevolle spullen. Onze producten worden met grote zorg samengesteld en in house ontwikkeld door een professioneel developers team. De oprichters van Spotter hebben jarenlange ervaring in de GPS- en telecomsector waarbij track & trace oplossingen werden toegepast binnen de zakelijke markt. Met deze ervaring en kennis is Spotter ontstaan.