Na 3 jaar defect en nu ??

Prima ding vooral voor mijn demente moeder. Nu is hij defect, Is opgeladen maar geeft geen locatie aan. Een persoonlijke vraag stellen aan dit bedrijf is niet mogelijk. Wat nu ? Een nieuwe kopen ? Er staat op de defecte wel een lopend abonnement kunnen we dat overzetten ? Kortom veel onduidelijkheden !

Werkt perfect.

Werkt perfect.

Leuk apparaat slechte software

Heb een Spotter Gps tracker voor mijn dochter. De bijgeleverde software op iOS is echt dramatisch. Kaart wil regelmatig niet laden en soms werkt het te bellen telefoonnummer niet. In de app werken sommige knoppen ook niet goed en sommige dingen passen niet lekker binnen je scherm. Wordt echt tijd voor een grondige update.

Betrouwbaar!

Onze dochter kan fijn buiten spelen en ik kan haar goed in de gaten houden én haar bellen als het nodig is.

Het werkt zoals verwacht.

Het werkt zoals verwacht. Alleen loopt de accu snel leeg. Als ik het horloge volledig opgeladen heb en uitgeschakeld bewaar is hij na een week toch zo leeg dat hij niet meer opstart en moet ik hem opnieuw opladen. Daardoor is het lastig te gebruiken bij spontane uitstapjes.

Geruststellend

Geruststellend altijd weten waar mijn moeder is voor t geval ze aan de wandel gaat. En ook een houvast voor mijn moeder omdat ze weet dat ik haar altijd kan vinden en bellen met de Spotter om.

Gemakkelijk in gebruik en werk naar behoren

Nog niet zolang in gebruik maar tot op heden goed en gemakkelijk

We goed werkend gps horloge.

Ik weet nu weet ze is en ik kan haar bellen. Als er wat is druk ze op de SOS knop, en een tijd dat ze naar huis moet komen.

Werkt prima

Werkt prima alleen het bereik is snel weg van het horloge waardoor je dus de locatie niet kunt zien waar het horloge zich bevind je ziet dan de laatst bekende locatie dat kan verwarrend zijn

Veilig

Door de spotter sta ik in contact met mijn kind als hij alleen naar buiten gaat.

Fijn product

Bereik van het kinder gps horloge is erg goed, ook in het buitenland. Zelfs op plekken waarbij een nieuwe telefoon en gerenommeerde provider geen bereik hebben, is het horloge nog steeds ook telefonisch bereikbaar! De afwerking mag nog iets sterker omdat krasjes er snel op komen. Gelukkig heeft het glas een plastic beschermlaagje, maar mag robuuster. Als ouders erg prettig dat telefoonverkeer eenrichtingsverkeer is. Het SOS signaal is voor ons het teken om te bellen. Dit voorkomt dat ons kind per ongeluk andere personen zomaar kan bellen. Ook de zone instelling werkt mooi. Gemiddelde batterij duur ca. 2-3 dagen.

Goed product

Werkt goed, is accuraat. Jammer dat er alleen opgenomen niet gebeld Kan worden met het horloge.

perfecte veiligheid voor levendige kleine jongens!

Als mama ben ik erg gerust nu Sam met zijn Spotter 'zelfstandig' kan gaan spelen en rondwandelen in de buurt. Hij kent de afspraken 'met niemand meegaan', en in nood kan hij steeds SOS drukken. Ikzelf heb korte zones ingesteld zodat ik hem op de voet kan volgen. Super!!

Handig horloge

Heel handig in gebruik voor ons ( de kinderen) voor de opvolging via de app. Duidelijk hoorbaar wanneer er gebeld wordt via het horloge. Verbeterpunten: voor optimaal gebruik voor de 'oudere' * Langere batterijduur ( deze is na 3 dagen plat omwille van de continue doorsturing van gps signaal) * De stappenteller moest telkens hij bekeken werd, opnieuw 'afgesloten/ weggeklikt' worden, dit is niet evident voor ouderen.

Niet gebruiksvriendelijk voor de doelgroep

voor Alzheimer patiënten is het niet eenvoudig te bedienen en op te laden, het is wel handig om alarm te slaan. Om vervolgens te reageren miet ik eerst inloggen dat is jammer

Betrouwbaar

Na een slechte ervaring met een andere gps tracker, merk ik dat ik met vertrouwen mijn man kan laten wandelen en hem kan volgen.

Werkt goed

Geeft veel rust bij Alzheimer dat je hem goed kunt volgen en bellen

Lokatie klopt precies

We weten precies waar onze dochter is en in geval van nood kan ze ons een bericht sturen. Werkt perfect.

Fijn apparaat!

Ik vind het een perfect horloge, hierdoor durf ik m’n zoontje van 3 jaar op de camping alleen naar de speeltuin te laten gaan. Ik kan precies zien waar hij uithangt! Nu hoef ik alleen maar elk kwartier even te kijken en niet constant er bij te zitten.

Product werkt top

goed product, doet wat ie moet doen. Wel prijzig.

GPS werkt perfect

Handig in gebruik en GPS functie werkt zoals omschreven. Onze dochter is er heel blij mee en draagt het horloge met veel plezier.

Positief

Ben wel tevreden, alleen mag hij wel iets nauwkeuriger. Ben op vakantie in een pretpark en als mijn kinderen in het pretpark zijn, geeft hij aan dat ze nog in het bungalow huisje zijn. Ik heb twee jongens die allebei een horloge hebben. Ze zijn best jong, dus wil ik graag bijhouden waar ze zijn. Verder ben ik zeer tevreden.

Super makkelijk in gebruik

Makkelijk mee te nemen .goed te volgen via app.

werkt

De rust die wij hierdoor ervaren en de drager zelf ook!

De ‘niet meteen’ aanwezige controle! En de diverse mogelijkheden om contact te leggen met de drager. Het inzetten van de controle ringen ect is net zo eenvoudig als een dop van de cola afdraaien.

Leeuwenhoekweg 20 C

2661CZ Bergschenhoek

Over Spotter BV

Spotter, voor alles wat je lief is... Wij zijn een Nederlandse merk gespecialiseerd in GPS track & trace oplossingen voor consumenten. Denk hierbij aan GPS horloges voor kinderen en senioren of GPS trackers voor het traceren van waardevolle spullen. Onze producten worden met grote zorg samengesteld en in house ontwikkeld door een professioneel developers team. De oprichters van Spotter hebben jarenlange ervaring in de GPS- en telecomsector waarbij track & trace oplossingen werden toegepast binnen de zakelijke markt. Met deze ervaring en kennis is Spotter ontstaan.