App werkt niet goed

De app blijft constant hangen, kan niks wijzigen. Heel irritant. Op deze manier niet te gebruiken. Afrader.

Ik vind het niet eenvoudig te installeren. Daarbij erg vervelend dat er via het buitenland gebeld wordt. Dit staat nergens vermeldt.... Verder doet hij wat hij moet doen.

Slechte klantenservice

Vorig jaar twee Spotters aangeschaft t.b.v. onze dementerende moeder. De Spotters zelf functioneerden redelijk. Nadeel is dat ze soms spontaan buiten de 'veilige zone' waargenomen werden waardoor we een onterecht alarmsignaal kregen. Soms kwam het alarmsignaal ook pas vééél later. Ander nadeel is dat de locatie slechts 1x per minuut wordt opgeslagen. Bij iemand die redelijk snel te been is (of op de fiets), loop je al gauw achter de feiten aan. Batterijverbruik is gemiddeld 3 dagen. Vandaar dat we er twee hadden aangeschaft, zodat we ze om de 3 dagen konden omwisselen. Belangrijkste minpunt vind ik echter de klantenservice. In eerste instantie had ik (tot 2 keer toe) via de mail een vraag gesteld aan de marketingafdeling waarop totaal niet gereageerd werd. Vervolgens via de klantenservice dezelfde vraag gesteld. Op mijn vraag/verzoek werd aanvankelijk (deels) positief ingegaan, echter na verloop van tijd werden schriftelijke toezeggingen opeens niet nagekomen waardoor ik mij al klant niet serieus genomen voel. Als je afspraken maakt, dan dien je die ook na te komen.. Telefonisch is het bedrijf niet te bereiken en mails worden nooit met een naam ondertekend zodat je nooit iemand persoonlijk ergens op aan kunt spreken.

Prima horloge, GPS bereik niet top

Wij wonen in een kindvriendelijke woonwijk en hebben een zone ingesteld waar onze dochter in mag spelen. Zodra ze de zone uit gaat ontvang ik ongeveer een kwartier later een melding. Dit moet naar mijn mening veel sneller aangezien ze in een kwartier ver weg kunnen zijn of zelfs ergere dingen. Na het horloge gereset te hebben werkt het helaas nog steeds niet. Heb contact met de support afdeling en die zijn goed te bereiken en sturen goede tips. Ik hoop dat ze nog een tip voor me hebben om dit probleem op te lossen.

Geen handig horloge

Het is niet wat ik er van verwacht had. Als er hulp ingeschakeld wordt krijg je een sms melding wat niet echt handig is en met name s nachts. Jammer dat die niet op de telefoon overgaat van die personen die in het horloge vermeld staan Geen handige oplader zeker voor oude mensen niet. Kan ook niet ergens vinden hoeveel geld er nog op het kaartje staat.

Eigenlijk heb ik nog zeer weinig ervaringdaar ik slechts eenmaalgebruik heb gemaakt van Spotter

heb nog geen enkele ervaring.

Handige mooie horloge

Onze zoon heeft hem Met zijn verjaardag gekregen en omdat hij steeds een stukje verder mag buiten spelen is het ideaal om heb makkelijk te kunnen bereiken of zien waar hij is, het is alleen jammer dat het horloge af moet als hij met water speelt of gaat zwemmen.. want als het mooi weer is is hij altijd buiten.

Super te vreden

Ben erg tevreden.

2 spotters beide geen bereik

Na al aantal keren contact gezocht te hebben nog steeds geen antwoord mogen ontvangen! Heel slecht. Opwaarderen gaat wel maar bereik niet! Beide spotters!

Prima ding

Alleen als er een melding komt is het maar een kort geluidje. Wil dat graag veranderen maar dat lukt me niet. Het is waarschijnlijk een standaard geluid

Perfect apparaat om onze dochter vrij te laten

Wij gebruiken de spotter horloge als onze dochter buiten gaan spelen. Ze is goed te verstaan als we haar bellen en ze kan ons een melding sturen als ze ons nodig heeft zonder eerst naar huis te komen

Werkt zoals beloofd.

Werkt zoals beloofd! Enkel het oplaadsysteem is wat moeilijk nogal klein. Moeilijk te zien voor sommige ouderen.

Goed, mooi systeem geeft veilig gevoel

Mooi horloge voor onze dochter, ze draagt het horloge graag. Werkt prima, belfunctie ook heel handig.

Redelijk.

Ben redelijk tevreden geweest, maar heb de "spotter" terug gestuurd. Dit omdat het gebruik niet meer voldeed. Groeten, Alex Vermeeren.

Meer in beeld waar kind zich bevindt

De spotter geeft weer waar ons kind ongeveer is, helaas is het signaal niet op de exacte tijd maar geeft iig voldoende info. Jammer dat het geluid op het horloge niet in te stellen is (vrij hard nu). De app werkt traag, kan wel een update gebruiken. Kind is blij met stoer horloge en s.o.s. knop.

Geweldig!

Het geeft een heel veilig gevoel dat mijn dochter van 7 jaar mij altijd kan bereiken en ik haar. Zo kan ze alleen naar de speeltuin bijvoorbeeld. Ze heeft zo meer vrijheid, maar ik heb er toch controle over.

Prima voor het doel waarvoor ik de Spotter hebt aangeschaft.

Zie boven.

Goed horloge met goed werkende GPS

Ik ben erg blij met het horloge voor mij ln zoontje. Als je niet binnen bent is de GPS erg accuraat. Wel heeft hij bij het weer naar buiten gaan niet meetn door dat er weeer GPS beschikbaar is. Vraag je de locatie via de App op werkt dit wel goed en heb je meteen de juiste locatie. Het lijkt alsof hij in een soort batterij spaar stand gaat waardoor hij op dat moment niet altijd de juiste locatie aan geeft. Hierdoor gebeurt het soms dat je 2 berichten in een keer krijgt met de melding dat hij de ene zone heeft verlaten en is aangekomen in de andere. Dit terwijl je al een kwartiertje thuis bent. De locatie werkt zich met een geopende App om de 3 minuten. (dus niet live) bij het opvragen van de locatie krijg je 3 minuten lang om de 29 seconden ene update van de locatie. En dat werkt prima. Batterij gaat ongeveer 2 dagen mee en dat lijkt mij prima voor een dergelijk apparaat. Al met al een tevreden klant.

Goede aankoop geweest!

Fijne tracker, overzichtelijk in gebruik en mijn dochter van 5 vindt hem ook fantastisch.

Werkt super!

Werkt super! Heel fijn om te weten waar mijn zoon is en hem zelfs te kunnen bellen!

Kind blij ouder blij...meer vertrouwen!

Geweldig! Mijn dochter is 9 en zoekt natuurlijk steeds meer de vrijheid op...een mobiel is niet handig ivm kwijt raken...dus ideaal...kan haar nu altijd bereiken! En zij mij....geeft vertrouwen. Mijn buurvrouw heeft er ook meteen 1 gekocht voor haar zoon...ook helemaal enthousiast erover...dus aanrader!

Geen op of aanmerkingen

Makkelijk mee te werken

Goede resultaat werkt goed

Werkt heel goed

Werkt heel goed

Vanaf het moment van gebruik zeer tevreden.

vanaf het eerste moment werkte de spotter direct, makkelijk in gebruik. Ben nu niet mee zo onrustig als mijn partner de deur uitgaat voor een wandeling of boodschap.

Leeuwenhoekweg 20 C

2661CZ Bergschenhoek

Over Spotter BV

Spotter, voor alles wat je lief is... Wij zijn een Nederlandse merk gespecialiseerd in GPS track & trace oplossingen voor consumenten. Denk hierbij aan GPS horloges voor kinderen en senioren of GPS trackers voor het traceren van waardevolle spullen. Onze producten worden met grote zorg samengesteld en in house ontwikkeld door een professioneel developers team. De oprichters van Spotter hebben jarenlange ervaring in de GPS- en telecomsector waarbij track & trace oplossingen werden toegepast binnen de zakelijke markt. Met deze ervaring en kennis is Spotter ontstaan.