Heel blij mee en mijn zoontje ook :)

Geruststellend

De horloge geeft zowel onze zoon als ons een veilig gevoel. Service van spotter is excellent te noemen. Sim werkte niet. Horlog opgestuurd en binnen een week een nieuw en werkende horloge retour.

Fijn moet gebruiken

Gekocht voor mijn moeder van 91 jaar. Ook de SOS functie geeft een veilig gevoel. De eerste was vrij snel kapot, maar werd keurig opgelost en kreeg een nieuwe die goed werkt. Soms is hij even op een andere plek gestationeerd op je app, maar dan even opnieuw toevoegen en werkt hij weer. Al met al een fijn apparaatje.

Super goed!

Met het spotterhorloge kan ik meteen zien waar mijn zoontje is, even 180 seconden wachten en hij laat weer zien waar hij nu is. Ook met het wekkertje en het bellen gaat het super goed. Het horloge is zeer gebruiksvriendelijk.

Tip top

Geruststellende gedachten dat ik mijn moeder zo kan volgen

Wij hebben het gekocht omdat mijn moeder de weg niet meer terug naar haar appartement wist

werkt goed

ik vind wel dat de batterij snel leeg is, na 4 a 5 dagen

Handig, maar niet vlekkeloos

Handig om mijn Dochter met GPS horloge vrijheid te geven. Ware het niet dat de locatie alleen goed te volgen is wanneer het horloge boven de kleding gedragen wordt met direct "zicht" op de lucht. Helaas is dit met een horloge niet vaak het geval. Gelukkig doet de telefoon functie het altijd en kunnen we bellen.

Zeer correcte service

Na enkele weken was er een probleem waarbij de spotter niet meer opstartte. Na het toestel te hebben terug gezonden, prompt een nieuwe gekregen. Indien deze goed werkt overweeg ik er eveneens één aan te schaffen voor mijn moeder die 82 is.

Gewoon goed

Mijn schoonvader weet t allemaal niet meer! Maar hij wandelt wel nog graag. Ideaal de spotter kunnen altijd zien waar hij is.

Handig systeem je krijgt snel reactie

het apparaat waarschuwt op tijd

Je weet precies waar de persoon met de spotter zich bevindt, dat geeft een veilig gevoel.

Ik heb een rustig gevoel wanneer ik weet dat mijn kind de spotter bij zich heeft. Al is het voor het spelen bij een vriendje of onderweg naar school met het taxibusje

super voor kids die buiten spelemn

kunt rechtstreeks met kids bellen en meteen zien waar ze zijn. Echte aanrader.

Het werkt goed

Het ding doet waar het voor bedoeld is.

Super makkelijk GPS horloge

Voor mijn moeder dit horloge gekocht om haar te kunnen volgen wanneer ze de weg zou kwijt door haar vergeetachtigheid.

We kunnen op elk moment zien waar onze zoon is en contact maken is ook heel handig. Wij zijn er heel blij mee.

Geen communicatie

Pas een spotter gekocht. product lijkt goed, maar ik heb een aantal vragen en er is geen communicatie mogelijk met het bedrijf. Geen telefoon nummer, geen enkele reactie op emails, echt heel erg jammer dit. Dus ik zou adviseren, zoek een alternatief.

Geweldige service en werking

Aangeschaft via Marktplaats maar werkte niet. Kon de spotter met code niet toevoegen. Na wat reviews gelezen te hebben dacht ik dat het weggooid geld zou zijn. ECHTER na het verzenden van 1 mail kreeg ik inderdaad na 48 uur bericht(zoals vermeld in site) Uitgelegd werd mij dat ze de imei en code nummers nodig hadden en heb deze gemaild. Vrijwel direct mail gekregen dat ze hem hadden gereset en werkt nu uitstekend Zelfs wanneer hij op het balkon ligt en ik hem verplaatst naar de galerij geeft hij dit perfect aan. Wat mij betreft niets anders dan lof( kan meenigeen een voorbeeld aan nemen). Mijn dank is groot E.Oranje

Eenvoudige en mooie uitvoering en onopvallend te dragen - aangenaam voor de bedoelde persoon

Gebruiksvriendelijk Uitzicht als gewone fitbit

BROL

goedkoop en waardeloos, batterij gaat maar een paar dagen mee. na twee maanden laad het horloge zelfs niet meer op. het systeem om op te laden trekt op niets. Wie heeft dit in godsnaam uitgevonden?? De app werkt slecht op apple en op de laatste androidversie. werkte wel behoorlijk op de vorige versie. GPS werkt niet binnenshuis wat problemen geeft. Wanneer de persoon de veiligheidszone verlaat duurt het veel te lang vooraleer u verwittigd wordt. GPS is ook niet zo accuraat en zit er soms ver naast. Is misschien leuk speelgoed maar geef dit niet aan demente mensen.

zeer slecht

de responsetijd van is veel te hoog; de app functioneert slecht; regelmatig moet alles gereset worden om contact te krijgen. Wat ik ook erg slecht vind is dat Spotter zelf niet te bereiken is; er is alleen een mail adres en als je daar naar toe mailt krijg je alleen maar te horen dat je alles moet resetten. Op andere vragen krijg je doodleuk geen antwoord en ze zijn verder niet te bereiken; dat is natuurlijk al verdacht en had ik eerder moeten zien. Ik denk dat alle positieve reviews ook "gekocht" of zelf gefabriceerd zijn

Helaas: slecht

Het horloge was bedoeld om mijn vader met Alzheimer in de gaten te kunnen houden: om hem te kunnen vinden als hij verdwaald is en vooral ook om mijn moeder een gerust gevoel te geven dat zij altijd een virtueel oogje in het zeil kan houden. Wat viel er tegen: - het oplaadsysteem is ontzettend slecht en frustrerend. Zelfs voor ons jongeren niet te doen. Wie dit bedacht heeft moet voor straf iedere dag 100 horloges opladen met een krakkemikkig klemmetje en minuscule contactpuntjes. - de app is traag, onvoldoende intuïtief en loopt regelmatig vast - het ergste: het gps-systeem werkt niet binnenshuis, je kunt alleen een locatie zien als iemand op straat is. Meldingen voor het verlaten en binnenkomen van een zone komen met een vertraging van 10 minuten binnen. Stel je voor dat mijn vader aan de wandel is gegaan en je wilt snel zien waar hij is: dan moet je wachten tot de app minutenlang aan het opstarten en laden is, met het risico dat het zelfs vastloopt. Dat is een vals gevoel van veiligheid. - bijkomende irritatie: er zitten functies op zoals alarm en stappenteller die niet relevant zijn voor mijn vader met Alzheimer. We kunnen hem helaas niet meer leren hiermee om te gaan. Waarom kan je deze functies niet uitzetten? Nu werkt het verwarrend en kwamen wij om in de SOS-meldingen omdat hij iets te lang op het knopje drukte om het scherm aan te zetten.

Werkt uitstekend

Spotter werkt gemakkelijk en is voor mij een zorg minder en voor mijn vrouw (met dementie) een stuk vrijheid om te gaan.

Leeuwenhoekweg 20 C

2661CZ Bergschenhoek

Over Spotter BV

Spotter, voor alles wat je lief is... Wij zijn een Nederlandse merk gespecialiseerd in GPS track & trace oplossingen voor consumenten. Denk hierbij aan GPS horloges voor kinderen en senioren of GPS trackers voor het traceren van waardevolle spullen. Onze producten worden met grote zorg samengesteld en in house ontwikkeld door een professioneel developers team. De oprichters van Spotter hebben jarenlange ervaring in de GPS- en telecomsector waarbij track & trace oplossingen werden toegepast binnen de zakelijke markt. Met deze ervaring en kennis is Spotter ontstaan.