SpotterGPS vergroot de veilige leefruimte

Mijn 90-jarige tante gaat graag zelf aan de wandel of op stap. Met de SpotterGPS in haar rollator weet ze zich veilig en is het voor ons een geruststelling om te zien waar ze is, mocht er wat gebeuren. We zijn er erg blij mee!

Betrouwbaar en geruststellend

Ik ben gerust nu dat de kids veilig zijn en dat ik in noodsituaties weet wat er gebeurt en kortdaad en efficiënt kan ingrijpen dankzij spotter

Eenvoudig in gebruik!

Eenvoudig in gebruik en daarom ook goed met een moeder die Alzheimer heeft.

Mijn kind kan zich vrij bewegen buiten en ik weet waar mijn kind uithangt

GE-WEL-DIG

Top product! Werkt super!!

Het is een top horloge

Het is een fijn horloge en vooral omdat de gebruiksaanwijzing in het nederlands is ook makkelijk in gebruik ik laat mijn zoon van 8 jaar nu rustig overal naar toe gaan

betrouwbare technologie met een iets te beperkte batterijduur

Dankzij de horloge kan ik mijn dolende vader steeds terugvinden en hoeft hij niet naar een instelling.

Voldoe aan mijn verwachting.

Vol doe aan onze verwachting. Met eenvoudige bediening , waar voor je geld.

goed maar niet snel genoeg

mijn ervaring is dat het toestel niet het juiste traject weergeeft langs waar ik gefietst of gewandeld ben en de veiligheidskring is ook zo klein is dit normaal of kan ik de kring nog groter maken?

Werkt perfect

Een perfect werkend horloge

Bijna heel goed

Het opladen is te moeilijk, zeker als je wat beverig bent , zeker voor ouderen.

Tevreden

Werkt zoals het hoort. Dochter vind het geweldig.

Geeft rust

De spotter wijst ons naar een geliefde die af en toe verdwaald door vergeetachtigheid weeet hij de weg naar huis soms niet meer te vinden en de spotter geeft ons rust en hem meer bewegingsvrijheid!!! Geweldig 👍

Duidelijk

Binnenshuis helaas geen ontvangst

apparaat werkt goed

Wij zijn tevreden over de spotter watch, alleen op de account wordt nooit de juiste locatie weergegeven ( blijft hangen op Nederland) ondanks eerder contact.

Spotter: daar kun je op vertrouwen

Enkele weken in gebruik. Kunnen oma goed volgen en zien via satelliet, waar ze is

Top product

Wat een onwijs handige horloge Laat me dochter met een gerust hart buitenspelen.

Prima Gps track & trace - systeem met SOS knop voor bejaarde alleenstaanden.

Het is een hele geruststelling te weten dat mijn bejaarde moeder in noodgevallen kan rekenen op meerdere personen, die na het krijgen van een noodsignaal onmiddellijk kunnen ingrijpen.

Goed te volgen

Ik kan goed volgen waar mijn kind zich bevindt Door Google map ook de omgeving zien. Gerust hart alleen de bel fuctie is slecht.

Eenvoud

Het is niet moeilijk de spotter te programmeren . Hierdoor voor de hele familie juiste informatie op de telefoon.

veilig gevoel en vrijheid voor de bewoner

Het instellen van het systeem is niet echt eenvoudig. Vooral als je al een spotter in je pc hebt staan. Maar als hij dan goed ingesteld staat voldoet hij aan alle eisen. Op deze manier kunnen onze bewoners zich vrij bewegen en wandelen in de omgeving. Dat brengt meer rust voor hen maar ook voor ons als begeleiders. Kortom een heel fijn systeem.

Durf weer alleen de straat op.

ik ben nu erachter hoe dat het werkt tot nu gaat het wel

Ik wil graag weten hoe ik hem opwaardeer krijg ik dan bericht of moet je dat over maken

geeft geen onrust meer

Het volgen met de Spotter is een ideale oplossing voor mij. Ik kan goed zien op mijn Iphone waar de persoon zich begeeft. Heel blij met deze Spotterwatch.

Het geeft ons een vertrouwd gevoel nu onze zoon lekker buiten speelt.

Nu onze zoon het gps horloge om heeft kan hij lekker buiten spelen en houden wij een oogje in het zeil door de app.

Leeuwenhoekweg 20 C

2661CZ Bergschenhoek

Over Spotter BV

Spotter, voor alles wat je lief is... Wij zijn een Nederlandse merk gespecialiseerd in GPS track & trace oplossingen voor consumenten. Denk hierbij aan GPS horloges voor kinderen en senioren of GPS trackers voor het traceren van waardevolle spullen. Onze producten worden met grote zorg samengesteld en in house ontwikkeld door een professioneel developers team. De oprichters van Spotter hebben jarenlange ervaring in de GPS- en telecomsector waarbij track & trace oplossingen werden toegepast binnen de zakelijke markt. Met deze ervaring en kennis is Spotter ontstaan.