Heel tevreden

Goed te volgen

Werkt prima en eenvoudig in gebruik

Prima hulpmiddel. Bij ons zijn er diverse 'wandelaars' die voor hun gevoel van veiligheid zelf vragen om de spotter mee te nemen. Het stimuleert bewoners naar buiten te gaan.

Betaalbaar alternatief voor alarmeringssystemen

Gebruiksvriendelijk, laagdrempelige manier om met alarmeringssysteem te gaan lopen en goede service!

het is een super goede oplossing

mijn vader heeft demensie en we zijn hem al enkele keren kwijt geweest. maar altijd met een goede afloop. maar de ongerustheid was verschrikkelijk. maar nu met de spotter horloge zijn we gerust. ook hij zelf is ongerust als hij ze niet aanheeft. dus voor ons is het een hele goede aankoop geweest.

Prachtige uitvinding.. Heel nuttig!

Start ging wat moeizaam maar eens het werkt is het top. Geeft een veilig gevoel voor alle betrokkenen. Eigenlijk als enig minpunt is het opladen. Het exact klemzetten op de pinnetjes is niet altijd zo evident maar weegt niet op tegen de voordelen. Verdient eigenlijk nog een halve ster meer 😉

Beter gevoel nu we ons dochter kunnen opvolgen

Prima, nadelen Alzheimer goed opgevangen

Mijn echtgenote heeft Alzheimer, door Spotter ben niet alleen ik maar zijn ook onze kinderen gerust gesteld en kan zij toch zelfstandig nog op stap en weten we niet alleen waar ze is maar kan ze altijd door de knop of telefoon contact opnemen.

Stukje veiligheid

Fijn gevoel

Het is fijn dat ik alarm kan slaan en dat mijn man kan zien waar ik ben op dat moment. Soms loopt die vast en blijft hij op een punt hangen waar ik dan z p u zijn. Dan brn ik allang thuis. De meeste tijd doet hij het goed.

Goed te volgen

Voldoet aan de verwachtingen

Fenomenaal

Onze zoon nu 6 speelt het liefst elke dag buiten! Ook al is onze buurt rustig en ons kent ons blijven het kinderen en gaan ze stiekem iets te ver.. of als hij weer eens vast zit in een boom of is gevallen kan ik heb helpen of even bellen! Fantastische uitkomst zeker nu wij een baby hebben kan ik hem toch volgen zonder naar buiten te hoeven ;-) en zelf vind deze man het stoer een telefoon in zijn horloge en showt hem met trots

Geeft een geruststellend gevoel...

Nog niet veel effectief nodig gehad maar verruimt alleszins de horizon

Werkt erg nauwkeurig!

Mijn zoontje en ik zijn heel blij met het horloge! Hij doet wat het moet doen, en ik versta hem altijd heel goed. Het dataverbruik valt me heel erg mee qua kosten. Wij hebben het ook ingesteld zodat onze zoon mij niet kan bellen want hij is net 4, en anders zit hij er continue mee te spelen. Dus het is voor ons echt puur zodat ik kan zien waar hij is. Ook de veilige zone werkt perfect! Ik krijg meteen melding als hij weer is probeert te ontsnappen van het schoolplein. Echt een veilig gevoel😃

Mijn hond is altijd terug te vinden

Zodra ik de hond ga uitlaten in de duinen bij Den Helder dan gaat de gps aan zijn halsband. Onze bello gaat er soms vandoor en op mijn leeftijd ben ik slecht ter been dat de gps een geweldige uitkomst is.

geweldig

Mama ik ben buiten spelen......okay... geen probleem om 16.30 stuur ik een seintje en 5 minuten later komt mijn kind thuis..... heerlijk gevoel!!! dank jullie wel!

Superhandige oplossing

Handige en betrouwbare tool. Ook het instellen van de veiligheidszones werkt goed. Enige minpuntje is dat het laden van de overzichtskaart even duurt. Al met al zeer tevreden.

Top product

Wij gebruiken hem voor onze dove hond. We wonen in Spanje en zelfs in de bergen kan ik altijd zien waar de hond is. Ik raad dit product iedereen aan !!!

Goed snel contact en overzichtelijk

Bereikbaarheid is Super!

Fijn dat ik mijn zoon van 7 jaar met de telefoon kan bereiken. Hij stuurt mij een signaal net zijn horloge waardoor ik hem vervolgens kan bellen. Dit werkt prima. Over de gps ben ik zelf wat minder enthousiast, en gebruik dit weinig. Het duurt vrij lang om de locatie uit te lezen via de app, en mijn zoon heeft niet altijd bereik. Dus daar zeker ruimte voor verbetering!

Duidelijk makkelijk te volgen

Teleurstellend

Het toestel valt vaak uit / loopt vast en is dan niet meer op te starten. Je moet dan een tijdje met de knoppen en usb aansluiting spelen om na een aantal minuten hem weer aan de praat te krijgen. Alles lijkt dan weer ok maar enkele minuten of uren later is het signaal plots weer verdwenen. Je kan er dus niet op vertrouwen. Zelfs niet als je hem aangesloten laat op een externe stroombron. Teleurstellend.

Al jaren gebruiken wij de sleutelhanger

Voor beide kinderen, 99% van de tijd geen enkel probleem. Tja, die ene procent heeft ook de TomTom wel eens last van een verkeerde fix. Ook een oplaadstation erbij gekocht, klik erin en hij is binnen korte tijd weer gereed voor de volgende reis. Ook in Oost-Duitsland en Oostenrijk gebruikt, werkt daar ook. Kortom, top sleutelhanger!

Slecht; GPS tracker werkt niet goed

GPS tracker is zeer onnauwkeurig; getest op twee verschillende locaties. De tracker gaat in de app buiten de - vooraf ingestelde - zone en geeft dus alarm terwijl de tracker fysiek nog steeds op dezelfde plaats is. Slecht produkt en geeft meer onrust dan de rust waarvoor deze bedoeld was. Helaas dus nooit kunnen gebruiken; weggegooid geld (90,- euro)

Locatie geeft hij 9 van de 10 keer niet goed aan

Wij hebben spotter nu bijna een jaar in ons bezit en gebruiken hem voor ons zoontje van 5 jaar. Hij geeft alleen 9 van de 10 keer niet goed de locatie weer, soms niet eens in de buurt. Dit was ook de reden dat we een nieuwe toegestuurd hebben gekregen. Ook dit horloge had hetzelfde probleem. Laatst gaf hij zelf aan dat hij de zone verliet terwijl hij gewoon naast me op de bank zat om vervolgens na een half uur een melding gaf dat hij weer de zone had betreden. Het enige wat goed werkt is de Help me knop en de tringel functie. Die gebruiken we dus nu ook alleen maar. De telefoonfunctie gebruiken we nooit dus kan ik niets over zeggen. Ik zou mijn geld er niet meer aan uitgeven!

Onmogelijk op te laden

Slecht oplaadsysteem

Leeuwenhoekweg 20 C

2661CZ Bergschenhoek

Over Spotter BV

Spotter, voor alles wat je lief is... Wij zijn een Nederlandse merk gespecialiseerd in GPS track & trace oplossingen voor consumenten. Denk hierbij aan GPS horloges voor kinderen en senioren of GPS trackers voor het traceren van waardevolle spullen. Onze producten worden met grote zorg samengesteld en in house ontwikkeld door een professioneel developers team. De oprichters van Spotter hebben jarenlange ervaring in de GPS- en telecomsector waarbij track & trace oplossingen werden toegepast binnen de zakelijke markt. Met deze ervaring en kennis is Spotter ontstaan.