Zie hier beneden

Helaas heb ik geen enkele respons gekregen op mijn vraag hoe ik een en ander moest installeren.heb dat samen met mijn dochter toch voor elkaar gekregen maar van jullie geen enkele reactie.de spotter werkt nu goed.

heel onhandig opladen

gps regelmatig niet vindbaar, zeer onhandig opladen

Geen zorgen meer

Geen zorgen meer zodra mijn vader de weg kwijt is. We weten nu waar hij is. Top

redelijk tevreden

Het blijkt dat de GPS nogal eens afwijkt van de daadwerkelijke plaats. Erg nauwkeurig is het echter niet. Ook is de batterij binnen een week leeg

Zeer geruststellend ebook voor mensen van de dagopvang, NUTTIG!

Slechts 2 x in gebruik, dus recente koper

Nog geen praktijk ervaring, nog maar net in bezit

Precies goed je weet waar je kind is

Hij wil wel eens verder gaan dan afgesproken als je dan een melding krijgt bel je je kind

Super steun maar zeker niet voor elk toestel.

Met iPhone 8 ik maar niet altijd compatibel met alle Android toestellen zonder wegvallen van signaal. Zou ook wat langer mogen meegaan zonder uit te vallen. In ieder geval een enorme hulp voor mijn pa terug op te pikken. Politiediensten voorlopig niet meer nodig. Hopelijk blijft het “lopen”zoals het nu doet! Een hele geruststelling als hij vertrekt!!

Brengt rust en vertrouwen in moeilijke situatie

Ingevolge definitieve hersenschade vastgesteld bij mijn echtgenoot was het niet meer mogelijk hem alleen met de hond te laten gaan wandelen in de buurt. Met een tracer (polshorloge voor mijn man en medaillon voor de hond) durf ik dit wel toelaten. Het stelt mij gerust en het laat mijn man toe een zekere autonomie te behouden. Mooi systeem.

Gemakkelijk een veilig gevoel!

Nu mijn zoon wat ouder wordt en wat meer vrijheid en verantwoordelijkheid kan hebben, vind ik het een veilig gevoel dat ik de locatie van mijn zoon makkelijk kan traceren en hem eventueel kan helpen als er iets mocht zijn.

Zeer goed.

Zeer betroubaar

Uurwerk met GPS is echt handig... alleen het opladen niet

Het systeem om het uurwerk op te laden is echt niet makkelijk. De "pinnetjes" glijden over de contactpunten dus het is heel moeilijk ze er correct op te krijgen. Kabel is ook echt kort. Gevolg, voor een ouder iemand waarvoor we het uurwerk specifiek kochten lukt het dikwijls niet om uurwerk opgeladen te krijgen. Gevolg: we zijn nu zelf iets van een soort houder aan het maken opdat uurwerk altijd correct ligt.

Spotter geeft rust en vertrouwen

Spotter geeft mij als mantelzorger vrijheid omdat ik zelf met een gerust gevoel mijn eigen activiteiten kan ondernemen.

Tevreden

Wij werken met spotter en dat gaat goed, alleen is het probleem dat in de gratis maand alles prima werkte. Nu we een abonnement hebben moeten we iedere keer inloggen. Dat was eerst niet. Ik heb hiervoor naar jullie geschreven en de eerste keer kreeg ik netjes antwoord. Jullie vroegen toen welke app wij gebruiken, dus heb ik een foto van de app opgestuurd. Helaas heb ik hier geen antwoord meer op gekregen.. Dat is jammer .

Één van de betere GPS opties voor kinderen

We hebben voor ons zoontje een GPS horloge gekocht. Het horloge heeft een mooi design (legerkleuren) en daar was hij heel blij mee! Het grote voordeel van Spotter is dat het een prepaid kaartjes betreft die je eenvoudig weer kan opwaarderen wanneer het horloge weer meer gebruikt wordt. Tevens 1 keer gebruik gemaakt van de klantenservice en ook dat is prima verlopen. Was snel geholpen met m’n vraag. Aanrader dus!

Heel fijn

Ik heb het beste ervaren en zijn mijn zorgen verminderd wanneer mijn kind buiten is.

Als ik samen met mijn klein gezin buiten ga, dan doet mijn kind soms een spelletje. Helaas is dit verstoppertje en is hij zeer creatief en verstopt zich zelf als een muis. Dankzij de horloge en de functies waar wij gebruik van maken, weet ik mijn zoon weer makkelijk te vinden. Ik heb de horloge niet eens zolang, maar heeft mijn zoon al 2 keer in nood geholpen. Dat is natuurlijk te bedanken aan het systeem van ‘Spotter’. Wij als gezin zijn zeer tevreden en hen ik ook aangeraden in de omgeving van mij en van mijn vrouw!

Eenvoudig, betrouwbaar en betaalbaar in gebruik

Eenvoudig, betrouwbaar en betaalbaar in gebruik. Fijn apparaat om onze kinderen meer vrijheid te geven. Maakt het loslaten iets makkelijker.

Lang gezocht, eindelijk gevonden.

Met een gerust gevoel mijn bejaarde vader alleen kunnen laten.

mijn vader van 88 gebruikt het en het werkt perfect

Zeer accuraat en fijne Ap bediening !!!

De Spotter gebruiken we nu een weekje of twee voor onze vizsla (hond). De Spotter geeft de locatie van hem enorm goed door op de Spotter Ap. Ook de bel functie is enorm goed en het geluid is perfect. De SOS knop is nog niet gebruikt maar wel getest. Binnen een minuut krijg je een melding op de Ap. De Ap is zeer simpel te gebruiken en erg makkelijk in te stellen. Wij hebben nog geen enkele negatieve dingen opgemerkt. Werkt zelfs in Duitsland waar we wonen. Wij zijn erg tevreden.

Mooie, anonieme methode om mijn moeder toch een beetje in de gaten te houden.

Mijn moeder van 87 woont nog op zich zelf en wil ook geen betutteling. Al jaren willen wij als kinderen graag dat zij een noodknop draagt. Dat wil ze niet want dan moeten 'vreemde mensen' in actie komen als ze hulp nodig heeft. Sinds ze een paar maanden geleden een delier heeft gehad draagt ze nu het Spotterhorloge met trots. Alle kinderen kunnen haar volgen via de app en bij een noodoproep heeft ze een hele reeks bloedverwanten die haar te hulp kunnen schieten. Ze is daar nu heel gelukkig mee.

Geruststelling

Wetende dat mijn moeder die alleen woont te traceren is en gebruik kan maken van de noodknop. Ze draagt de spotter iedere dag. Gaat ze naar bed dan mooi op de oplader en smorgens doet ze hem weer om. Ze draagt de spotter aan een mooie ketting en voor haar ook een geruststelling dat ze ons kan bereiken als iets gebeurt. We zijn met 3 zussen en hebben alle 3 de app op onze gsm. TOP.

Geruststellend gevoel dat ik kan zien waar ze is.

Geweldig fijn voor kinderen die te jong zijn voor een mobiel. Ik kan precies zien waar ze is en of ze op tijd bij school is. Echt de moeite waard om te kopen.

goede, nauwkeurige traceerbaarheid

We hebben de Spotter nog niet lang en eerst was het toch een beetje zoeken omdat de handleiding vrij beperkt is. Ook het knopje aan de zijkant voor het opnemen van een oproep is niet handig/ gebruiksvriendelijk voor iemand met Alzheimer. wij gebruiken het dus echt vooral als tracker.

Leeuwenhoekweg 20 C

2661CZ Bergschenhoek

Over Spotter BV

Spotter, voor alles wat je lief is... Wij zijn een Nederlandse merk gespecialiseerd in GPS track & trace oplossingen voor consumenten. Denk hierbij aan GPS horloges voor kinderen en senioren of GPS trackers voor het traceren van waardevolle spullen. Onze producten worden met grote zorg samengesteld en in house ontwikkeld door een professioneel developers team. De oprichters van Spotter hebben jarenlange ervaring in de GPS- en telecomsector waarbij track & trace oplossingen werden toegepast binnen de zakelijke markt. Met deze ervaring en kennis is Spotter ontstaan.