Totally reliable

My child feels more independent when he travels alone by public transport and gives him the confidence that he can reach us when he really wants to. I’m totally happy with spotter.

Werkt gewoon goed

Prima! Makkelijk, accuraat en accu gaat voldoende lang mee.

Zeer Goed

Werkt prima!

Precies als ik had verwacht

Voldoet aan de eisen en maak er veel gebruik van en hij is makkelijk in gebruik, super!

Werkt perfect en simpel

Werkt goed en makkelijk in gebruik. Alleen kan ik de geschiedenis alleen op de computer zien en niet op de app. Maar dat is geen verder geen probleem.

Twee - puntje dat hij niet altijd nauwkeurig de locatie aangeeft. Je zit wel paar meter nast en de batterijen gaan ook vrij snel leeg. Maar voor de rest bevaalt hij goed. Mijn dochter is tevreden en draagt elke dag.

Heel tevreden met de spotter! Je kan duidelijk zien en aangeven waar je kind mag zijn en komen!

Gps valt tegen

Gps heeft niet zo goed aan als beloofd

Top horloge!

We kunnen onze dochter nu perfect volgen. Bij problemen kan ze het direct aangeven. Haar telefoon is geregeld leeg. Het horloge duurt veel langer voordat deze leeg is. Niet meer dan lof :)

werkt helaas niet goed, wacht nog op terugbetaling

Jammer genoeg bleek de spotter niet nauwkeuring genoeg en is de website/app dusdanig traag (het duurt minuten voor er ververst is) en de verbinding zo slecht dat er nauwelijks sprake was van contact. Bij het retourneren duurt het nu al meer dan een week voor Spotter antwoord, terwijl binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd is. Bellen kan niet, dan kom je bij 'trackjack' terecht.

Onbetrouwbaar

Spotter werkt niet accuraat, verzint locaties (spotter geeft locaties aan in de geschiedenis van de app waar wij niet geweest zijn), bevriest vaak en is over het geheel genomen zeer onbetrouwbaar. Het enige dat altijd werkt is een tringel versturen (geluidje op het horloge) en de help knop. Verder is het bedrijf laks en reageert alleen op dit soort sites waar ze mensen proberen te vangen. Het is echt teveel geld en je koopt iets waarop je niet kunt bouwen. Mijn advies aan anderen; KOOP DIT PRODUCT NIET.

prachtige uitvinding.

met twee honden die regelmatig een stapje in de wereld gaan zetten ben ik heel blij dat ik ze snel kan terug vinden!!! dank je spotter!!!!!

Spotter werkt niet meer na 1 maand

Na twee maanden werkt de spotter van mijn moeder ( die dement is) al niet meer. Moeilijk om contact te krijgen met klantenservice. Geen telefoonnummer. Zelfs 1888 kan ze niet vinden? Slechte service. Apparaat moet ookvoortdurend opgeladen worden. Dus daarvoor moeten wij dus om de dag naar mijn moeder. Want zelf kan ze dit niet meer. Meldingen komen ook veel te laat binnen. Vaak pas 2 (!!) uur later.

Spotter doet niet wat hij moet doen

Anderhalf jaar geleden de Spotter aangeschaft voor mijn moeder. Op zich een mooi en klein apparaatje wat gemakkelijk in de broekzak past. De accu die er in zit gaat slechts twee dagen mee (nog zonder ermee gebeld te hebben). Als er op de alarmknop wordt gedrukt, komt er (zonder akoestisch signaal!) een melding in de app. Ondanks dat ik mijn telefoon ingesteld heb op het altijd doorgeven van een signaal van deze app, gebeurt er helemaal niets. Ook logt de app eens in week (ongeveer) spontaan uit wat je pas in de gaten krijgt als je toevallig de app opent. Deze laatst genoemde punten zijn natuurlijk niet wenselijk. De Spotter zelf werkt altijd probleemloos en er naar bellen gaat ook prima. Als de app goed zou werken zou het een prima apparaatje zijn maar helaas is dit niet zo. Spotter aanschrijven heeft geen zin want zij reageren nooit.

Dit werkt totaal niet : traag en uiterst inaccuraat

Paar voorbeelden : Regelmatig meldingen dat kinderen schoolzone verlaten en halve km verder zitten terwijl ze op de schoolbank zitten Updates over aankomst in zone soms tot paar uur later dan ze effectief aangekomen zijn Binnen de week lag dit toestel weg in de schuif en is dit honderd euro wegggegooid geld Toestel mag nog helft verbeteren, zelfs dan is het nog waardeloos. Helaas hadden we al extra gaatjes gemaakt om horloge te doen spannen en kunnen we deze ‘brol’ niet terugsturen. We zijn wel Belgen dus ik hoop dat toestel in Nederland wel goed werkt want anders snap ik niet dat er iemand kan tevreden zijn met dit toestel

Redelijk tevreden

Ik heb het horloge voor mijn vader gekocht. (Gps watch voor volwassenen, zwart) Helaas binnen mum van tijd (3 weken) is het bandje nu al stuk, proefperiode, garantie? Ik zou hem graag retour willen sturen voor reparatie van het bandje. Waar kan dat? Horloge kosten best veel geld. Verder werkt hij tot nu toe prima, qua locatie opsporen, en sos uitzenden. Ter verbetering: Meer gaatjes in het bandje (mijn vader heeft een erg smalle pols, dit ivm linkszijdige verlamming) Het opladen is vreselijk. Dat moet precies zo en niet anders. Het zou erg fijn zijn als hier wat anders voor kan komen. Mijn vader kan met 1 hand niet zelf zijn horloge opladen. Dit moet iemand anders voor hem doen. (alleenstaande man) Dit is wel een beperking van zelfstandigheid

Horloge werkt voor geen meter, ook de 2de niet

Het horloge werkt niet en iedereen op FB bevestigt hetzelfde, zeer onbetrouwbaar, niet kopen, je denkt dat je kind op school zit maar is al een half uur thuis.

Leuk en handig systeem en makkelijk om je kinderen terug te vinden

Leuk systeem, alleen jammer dat je de geschiedenis niet kan loggen. en terugzoeken. En zou mooi zijn dat je alles een paar maanden terug kan kijken, al zou het maar zijn dat je deze gegevens opgestuurd krijg. Ook het inloggen zou iets soepeler mogen zijn. En ook als je een melding krijg zou je gelijk een pop-up melding moeten krijgen waarmee je gelijk kan bellen. (ik heb er een stuk of 4, dat zegt iets over hoe handig ik het vind, de eerste heb ik vier jaar geleden gekocht.

Spotter gps werkt niet. Klantenservice reageert inmiddels niet meer. Weggegooid geld!

Erg slecht!

Het is een super systeem

Heb al 5 jaar voor mijn vader ( 87 jaar ) een Spotter Dit geeft ons een veilig gevoel aan beide zijde . En de Spotter heeft zijn dienst al een paar keer bewezen , mijn vader is een keer gevallen , en een niet werkende telefoon dan is de spotter zo makkelijk een druk op de Alarmknop van de Spotter en ik bel de Spotter dit werkt net zo goed als een telefoon ( overall in Europa werkt het systeem NIET alleen thuis Je kunt meteen zien waar de alarm melding vandaan komt Geen vast contract en niet duur Zeer gebruik vriendelijk , Kan het iedereen aan raden

perfecte gadget

is precies en snel

Voor mijn doel voldoet de Spotterwatch en service goed.

Bedoeld voor veiligheid bij buitenhuis zijn. Contact via telefoon gaat goed en gebruik van de alarmfunctie ook. De lokalisatie functie is echter niet altijd stabiel. Soms blijft de site en de app een locatie uit het verleden aangeven. Dat is ook te zien in de route die de geschiedenis aangeeft. Alles opnieuw starten is dan de oplossing. Gebruik hem niet voor activiteiten c.q. stappen meting, want dan kom je tot de ontdekking, dat je zevenmijls laarzen van die beroemde kat draagt.

Veilig gevoel

Als motorrijder reis ik nogal eens in afgelegen gebieden. Ik vindt het een geruststellend idee dat mijn vrouw kan zien waar ik ben, mocht er zich een ongeval voorgedaan hebben.

Geweldig!!

We zijn zeer blij met deze oplossing. Mijn vader heef Altzheimer en dan is dit ideaal maar ook als er wat is kunnen ze altijd hulp in roepen! Top voor zeer nette prijs!

Geeft zekerheid en rust.

Mijn man gebruikt de spotter. Na zijn herseninfarct loopt hij moeilijk . Kan soms niet meer verder. Doordat ik kan zien waar ik hem kan bereiken, kan hij toch nog zelfstandig weg. We zijn er heel blij mee.

Leeuwenhoekweg 20 C

2661CZ Bergschenhoek

Over Spotter BV

Spotter, voor alles wat je lief is... Wij zijn een Nederlandse merk gespecialiseerd in GPS track & trace oplossingen voor consumenten. Denk hierbij aan GPS horloges voor kinderen en senioren of GPS trackers voor het traceren van waardevolle spullen. Onze producten worden met grote zorg samengesteld en in house ontwikkeld door een professioneel developers team. De oprichters van Spotter hebben jarenlange ervaring in de GPS- en telecomsector waarbij track & trace oplossingen werden toegepast binnen de zakelijke markt. Met deze ervaring en kennis is Spotter ontstaan.