Filter

Handig in gebruik je weet altijd waar je hond is

Vooral in een ander land je bent nooit meer bezorgd dat je hen kwijtraakt

Excellent pour les enfants

Très pratique d utilisation et l’appli Est très pratique car toujours accessible sur le portable.

geeft ons en vaders een veilig gevoel

nu kunnen wij vaders altijd volgen dat geeft ons een goed gevoel . en vaders de vrijheid

Tevreden

Werkt correct. De batterij miet wel iedere dag opgeladen worden en dat is jammer

De werking is perfect. Echter het zou nog beter functioneren als er sprake was van soort helpdesk, voor vragen.

Betrouware en nauwkeurige plaatsbepaling is voore veiligheid van onze cursisten ideaal;

Wij werken zeer intensief met 4 spitters in de natuur. Cursisten worden gevolgd on ze ongevallen voor te zij. En meteen in te kunnen grijpen als er iets aan de hand is

makkelijk en gebruiksvriendelijk

Ik laat mijn auto wel eens gebruiken en dan is het aangenaam te kunnen nakijken of ze je auto wel degelijk gebruiken zoals afgesproken.

Werkt prima

Fijn horloge geeft prima locatie door helaas wel vaak nodig opnieuw inloggen

Kwalitatief erg sterk en rustgevend voor elke ouder als de kinderen buitenspelen.

Ik ben erg positief over het horloge, ik kan ten alle tijden zien waar mijn dochter is. Ze kan mij een SOS bericht zenden en ik kan haar altijd bellen. Kortom: een echte aanrader!

Heel erg fijn

Het weten waar je moeder zich bevind is zeer rust gevend, en als er iets is kun je daar snel op reageren.

Duidelijk overzicht waar je kind zich bevindt

Duidelijk opvolging met de nodige meldingen wanneer uw kind zich in of buiten een ingestelde zone bevindt.

Werkt zoals het moet

Een eenvoudig product die simpelweg doet wat het moet doen

Vooral handig als gps

HEt is heel handig om te weten waar je kind zit. Het stappenteller-gedeelte heeft wel een onvoldoende. Het registreert de stappen bijna nooit; Na contact met de helpdesk zegt men dat het waarschijnlijk komt omdat mijn zoontje te kleine stappen zet. Maar van een horloge,specifiek ontworpen voor kinderen, verwacht je toch zeker dat dat wel naar behoren werkt. dat was ook de reden van aanschaf, omdat hij zijn stappen wil tellen en elke dag beter wil. Dat is wel een groot nadeel.

Werkt goed met Opa

Werkt simpel in gebruik.

Ik noem het, haar engel op haar schouder.

Ik als dochter zijnde was constant op en neer aan het rijden, hoorde het op het werk, vandaar. Ik heb er lucht door gekregen. Het is ieder kind aan te raden om het voor de ouders aan te schaffen, RUST EN TOCH DICHT BIJ, top.

Ik ben ontzettend tevreden

Een heel fijn idee om altijd te weten waar mijn kind zich bevind. Makkelijk te bedienen en werkt altijd naar behoren.

Erg handig en fijn product!

Onze zoon gebruikt zijn horloge elke dag dit is erg handig als hij alleen op pad gaat. We kunnen zien waar hij is maar hij kan ons ook bereiken in geval van nood.

top product

eenvoudig bediening goed af te lezen zeer keurige positie melding

1 nadeel... De batterijduur van de spotter...

Geweldig!!!!

Spotter is voor mij onmisbaar, het geeft mij een veilig gevoel zodra me dochter buiten speelt.

Nooit meer iemand kwijt

Sinds mijn schoonmoeder de Spotter draagt zijn we haar nooit meer kwijt en als er iets is kan ze dat door een druk op de knop laten weten. Precies wat we zochten.

geweldig

werkt als een zonnetje nog nooit geen probleem gehad

Onze zoon heeft hem dagelijks om, en is heel nauw in het weer geven van info

Erg handig, gebruiksvriendelijk en goede kwaliteit

Een echte aanrader! Erg handig, gebruiksvriendelijk en goede kwaliteit

Fantastisch gerief!

Al enkele keren nodig gehad om mijn moeder te vinden die verloren loopt. Zij gebruikt hem als sleutelhanger 👍👍😀.

20 Leeuwenhoekweg C

Bergschenhoek 2661CZ