Goede verbinding. Duidelijk verstaanbaar. Nauwkeurig gps
Bedankt dat u de tijd heeft genomen voor het schrijven van deze mooie review. Wat fijn dat u zo tevreden bent met Spotter!
De Spotter doet zijn werk naar behoren, Bij een garantiegeval was het contact en de service moeizaam en ondermaats.
Bedankt voor uw beoordeling, fijn dat u zo tevreden bent met Spotter. Ook dank voor de feedback, dit nemen wij intern op.
Gebruikt om iemand met dementie meer vrijheid te geven.
Geeft mij een veilig gevoel 😉ben nu gerust dat ik mijn lieve vader kan volgen ❤️❤️❤️ Mijn vader is dementerend .. vreselijke ziekte ...
In het begin veel problemen met toekennen van accounts en inprogrameren van zones ,na overleg helpdesk ,zeer goed geholpen nu functioneert het prima ,hoop dat alles goed blijft gaan , duurde even maar nu echt tevreden !!
Betrouwbaar en makkelijk in gebruik
Super ideaal, zelf ons zoontje van 2 kan ermee werken. Goed over nagedacht, en makkelijk te bedienen. Diverse vrienden en fam. Leden deze geadviseerd
Ik gebruik het toestel zowel tijdens het rennen en paardrijden zodat mijn familie weet waar ik mij bevind. Het toestel werkt prima.
Ik kan zo mijn dementie moeder volgen via mijn telefoon
Overwegend positief
Ik heb het apparaat gebruikt voor mijn demente vader , hij werkt super , kon mijn vader tot op de meter terug vinden
Snelle service en levering en de spotter is ook FANTASTISCH 👍 kan niet meer zonder en ik raad het anderen om mij heen ook aan
Fijne tracker; je kunt er best veel mee en met name fijn dat je je kind kunt bellen en hij/zij zelf kan alarmeren. Ook het traceren gaat goed wanneer buiten, helaas nog niet altijd helemaal synchroon en tevens heel vervelend dat hij geen signaal heeft als het kind binnen is. Omdat het 1 van de weinige track systemen is, zou ik hem wel aanbevelen.
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent, bedankt voor deze review!
Ondanks de hoge prijs voor een abonnement ben ik over de werking van Spotter erg tevreden. Ik snap dat er een GSM abonnement nodig is gezien er ook met elkaar gesproken kan worden indien nodig en het is heel fijn om deze per maand aan of uit te kunnen zetten. De batterij gaat lang genoeg mee om de Spotter echt nuttig te laten zijn.
Werkt prima is alleen niet altijd nauwkeurig app logt ook zelf regelmatig uit dat is wel Jammer
Mijn dochter en ik gingen een paar dagen naar Parijs. Dankzij de Spotter voelde mijn dochter zich in die grote stad veilig. Ze wist dat ik altijd met haar in verbinding stond. De Spotter zelf is zeer betrouwbaar en erg gebruiksvriendelijk. En zeer betaalbaar dankzij het gratis pre-paid maandabonnement.
Ideaal ding!!
Bedankt voor deze mooie beoordeling Tessa. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent, bedankt voor deze review!
Mijn moeder (dementerend)zit in een verzorgingshuis en ik heb de spotter voor haar aangeschaft. Thuis kan ik haar volgen en word ik op de hoogte gebracht van het eventueel verlaten van de veiligheidszone. Met name het verzorgingshuis heeft veel baat bij het spottersysteem en wordt op deze manier direct op de hoogte gebracht van eventueel weglopen van mijn moeder. Ik vind Spotter effectief en zinvol.
Wat mooi om te lezen dat Spotter hieraan mag bijdragen. Bedankt voor de genomen tijd voor het schrijven van deze review.
Vind het een super systeem om de kinderen te kunnen bereiken met het buiten spelen gebruik 2 horloges. Alleen kan er wat verbetering plaats vinden met het gps onderdeel soms is 1 van mijn kinderen thuis en de ander buiten spelen en blijven toch de locaties zoals 2 dagen ervoor. Bellen en wekker laten afgaan gaat goed. Het is echt alleen her volgen wat verbetering nodig heeft verder zou ik dit zeker aanbevelen aan anderen en heb dit inmiddels ook gedaan
We hebben de Spotter nu reeds een paar jaar en gebruiken hem regelmatig. Het werkt goed en snel en enorm nauwkeurig. Het is geweldig praktisch dat je een abo kan nemen voor wanneer je zelf wil. Super tevreden!
Mijn moeder voelt zich een stuk veiliger met haar spotter. Het werkt goed, als hij eens een alarm geeft kun je er naar toe bellen en ook dat gaat erg goed.
Goed tevreden, makkelijk te gebruiken ook voor onze kids
Na eerder een ander merk te hebben gebruikt met alleen maar problemen, zijn we erg blij met de Spotter. Nu ruim een jaar in bezit en werkt probleemloos!
Alleen jammer dat ie weer snel moet worden opgeladen.
Bedankt voor deze mooie beoordeling Sjoerd. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent, bedankt voor deze review!
Ik gebruik hem voor mijn ernstig verstandelijke en autistische zoon van 18 jaar. Het geeft hem de vrijheid om in zeer beperkte mate zelf op onderzoek te gaan bijv. op de camping. Hij kan enorm genieten van dit kleine beetje zelfstandigheid en vrijheid. Mij geeft het de rust altijd te weten waar hij zich bevind.