Hij doet perfect zijn werk
Bedankt voor deze mooie beoordeling Evert. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent, bedankt voor deze review!
Prima, werkt goed, soms geeft hij plaatsen aan waar de spotter niet geweest is maar ach, batterij is wel snel leeg en voor iemand met dementie erg lastig, vergeet steeds hoe hem op te laden. Wij zijn er vaak maar niet altijd.
De spotter geeft goed gedetailleerd aan waar de gebruiker zich bevindt.
Werkt doorgaans goed echter soms valt gps weg door voor ons onbekende oorzaak. Tot op heden alle keren vlot weer online dus geen probleem. Half jaar gebruiker.
Mijn ervaring met de spotterwatch is positief, watch is waterdicht en app is fijn in gebruik als deze eenmaal is ingesteld, ik zou het fijn vinden als je zou kunnen inloggen in de app met vingerafdruk ipv enkel gebruikersnaam / wachtwoord.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen voor het schrijven van deze mooie review. Wat fijn dat u zo tevreden bent met Spotter! Ook dank voor de feedback, dit nemen wij intern op.
door het dragen van de spotter, is mijn vader dit aan het dementeren is altijd te volgen en/of te vinden. Hierdoor kan hij langer zelfstandig naar buiten gaan. ideaal en een aanrader voor alle mantelzorgers van dementerende dierbaren
Is perfect weet waar me zoon is! Alleen Jammer is dat mijn provider Lebara ik hem niet kan bellen, ook niet met een internationale bundel. Verder echt super. Ik zet de wekker en dan komt ie naar huis toe!
Leuk horloge met vele opties. Enkel spijtig dat de batterij snel leeg is
Het is een geruststelling als onze dochter van huis gaat en als we ons zorgen maken waar ze zal zijn dat we op het systeem kunnen vertrouwen waar ze ongeveer is.
Het is spel en doet wat het beloofd. Laatst wilde mijn kindje met vriendje allen in de dierentuin rond lopen, danzij de app wist ik precies waar hij was. na een uur heb ik hem opgebeld via Spotter en gevraagt wat hij zag. en binnen 5 min. was ik bij hem :) Ik raad iedereen Spotter aan. :)
Wat mooi om te lezen dat Spotter hieraan mag bijdragen. Bedankt voor de genomen tijd voor het schrijven van deze review.
Zeer tevreden..met spotter!
Bedankt voor deze mooie beoordeling Manuela. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent, bedankt voor deze review!
Wij hebben meerdere spotters. Uitstekende klantenservice, veilig en betrouwbaar product. Het geeft o.a. mijn moeder en ons een heel geruststellend gevoel.
Zo kan iedereen rustig zijn. Gang gaan, en kunnen we zien waar ze zijn
Ik mijn spotter voor mijn dochter nu 3 jaar! Had hem gekocht zodat ze zelfstandig naar de speeltuin mocht (al bleef ik dat best lastig vinden) maar het gaf mij rust dat ze mij met 1 druk op de knop kon bereiken en ik haar in de gaten kon houden waar ze was! We hebben hem nu nog steeds mee naar de camping in duitsland! en ook daar blijkt hij maar weer super handig! Ze neemt hem mee als ze naar het zwembad of de speeltuin gaat en drukt op het knopje als ze iets wil vragen of als ze problemen heeft. Ik geef mijn spotter een dikke 10 en zou hem zo weer aanschaffen als ik er 1 nodig heb.
Werkt duidelijk gelukkig nog niet problemen mee gehad
Altijd bereikbaar in onverwachte omstandigheden !
Ik ben tevreden van het gebruik van het systeem. Ook de support service van de dienst werkt goed en snel. Kleinere hick-ups zijn snel verholpen.
Ik zal meteen beginnen met de nadelen die ik heb ondervonden met de 2 spotters die ik heb aangeschaft ivm mijn demente moeder. Mijn moeder raakte in het begin vaak haar sleutels kwijt, heel vaak. Door de spotter vond ik ze terug omdat je de kunt bellen. Echter het signaal gaat maar 1 keer over. Als mijn moeder haar sleutels goed verstopt had dan moest ik meerdere keren bellen om te achterhalen waar de sleutels lagen. Het tweede nadeel, en dat vond ik de ergste, ik moest de spotter elke 2 dagen laden want daarna was de batterij leeg. Het laatste nadeel was dat ik een paar keer op onverklaarbare wijze had meegemaakt dat het signaal van de spotter uit zichzelf ging "wandelen" . Terwijl mijn moeder thuis was kreeg ik het signaal dat ze buiten haar gebied was, dus ik snel naar haar toe maar wat bleek, ze was gewoon thuis. Ik gemaild met spotter maar ze gaven een niet bevredigend antwoord. Ik heb deze "wandeling " 3 of 4 keer meegemaakt. Zeer vervelend. Maar voor de rest werkt het prima. Een goed alternatief is er niet voor bwginnende demente mensen.
Bedankt voor uw beoordeling, fijn dat u zo tevreden bent met Spotter. Ook dank voor de feedback, dit nemen wij intern op.
We gebruiken het dagelijks het geeft onze zoon stukje eigen verantwoordelijkheid en vrijheid zonder helemaal controle uit het oog te verliezen
Ik gebruik hem overal voor. In mijn tas, de rollator van mijn moeder, op de fiets.
Mijn ouders voelen zich veilig nu ze de spotters bij zich hebben. Wetend dat ze als er iets is ze maar op de SOS knop hoeven te drukken. Wij kunnen ze traceren en weten hun zo te vinden 👍
Heel Prettig om de kinderen een telefoontje mee te kunnen geven zodat ze me kunnen bereiken als ze me nodig hebben. Geeft ze meer vrijheid.
Fijn dat ik weet waar mijn kinderen zijn. Jammer dat de locatie niet up to date is. Duurt een aantal minuten voordat ik de locatie kan zien. Kan mijn kinderen zodoende niet volgen als ze onderweg zijn.
Werkt perfect
Bedankt voor deze mooie beoordeling Willy. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent, bedankt voor deze review!
Makkelijk in het gebruik en een gevoel van veligheid.
Bedankt voor deze mooie beoordeling Leo. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent, bedankt voor deze review!