Werkt prima en nauwkeurig. Alleen de accu zou wat langer mee mogen gaan. Om deze laatste reden gebruik ik Spotter nu niet. Wellicht dat ik me in de toekomst wel weer aansluit.
Vorig jaar een ander horloge gekocht met een sim kaart. Was niet te doen , elk land moest er een andere kaart in. Nog maarctr spreken van al die instellingen diefje moest doen. Heb het niet kunnen gebruiken omdat het klepje voor de simkaart al was afgebroken. Dus op hoop van zegen op vakantie dat er niets zou gebeuren met mijn zoon van 6
Mijn man heet beginnende Alzheimer, en met de spotter voelt hij zich wat zekerder, want ik kan hem altijd volgen.En de bel geeft percies wanneer hij zijn medicijnen moet pakken. En als hij wandelen gaat met de hond en er gebeurt wat,kan hij mij altijd bereiken via de spotter.Voor hem en mij een veilig gevoel. De Spotter is een echte aanrader voor mensen met Dementie, geeft hun het gevoel langer zelfstandig te blijven.
Wat mooi om te lezen dat Spotter hieraan mag bijdragen. Bedankt voor de genomen tijd voor het schrijven van deze review.
Goed te traceren. Brengt hierdoor rust aan thuisfront. Opladen erg moeilijk om pinnetjes goed te bevestigen. Belsysteem te moeilijk te begrijpen voor de gebruiker, vergeet hij. Makkelijk te dragen om pols, horloge wordt niet gebruikt.
Bedankt voor uw beoordeling, fijn dat u zo tevreden bent met Spotter. Ook dank voor de feedback, dit nemen wij intern op.
Fijn gevoel als je weet waar je kinderen zijn.
Ik vind het een fijn en tevens veilig idee als ik KAN traceren waar mijn man is. Als hij later is dan gebruikelijk kijk ik even waar hij is en ook hoe hard hij rijdt😁 met zijn handbike. Is niet altijd nodig maar soms toch een geruststelling
In het verleden diversen spotters defect gegaan. Soms heel lang moeten wachten op een reactie. Laatste spotter weer kapot, deze keer snelle reactie en een nieuwe spotter ontvangen de deze doet het perfect nu zeer tevreden.
Goede gps-functie, werkt super. Heel fijn met een wegloop-peuter onderweg. Enige verbeterpunt wat ik kan bedenken, is dat bellen via een Nederlandse provider fijner (en goedkoper) zou zijn.
Werkt prima maar niet erg nauwkeurig als gevolg satellietverbinding.
Bedankt voor deze beoordeling Jan. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent, bedankt voor deze review!
Ik kan mijn moeder prima volgen als ze op pad gaat met haar rollator en dat geeft me een geruststellend gevoel voor het geval ze niet meer weet hoe ze thuis zou moeten komen en gaat dwalen. Dan kan ik haar altijd bellen en haar veilig naar huis begeleiden.
Mijn moeder draagt de Spotter bij zich. Is eenvoudig uit te leggen en de app is handig in gebruik.
Heeft ons heel veel rust gegeven,alleen jammer dat het 180 sec. moet duren voor wij de locatie weten.
Prima toestel dat aan de verwachtingen voldoet!
Sinds ik de watch draag voel ik mij veilig, ook 's nachts. Ik kan , als dat nodig zou zijn de knop indrukken en men kan zien waar ik ben.
Super horloge voor mijn zoon!werkt prima!
Bedankt voor deze mooie beoordeling Isa. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent, bedankt voor deze review!
Zie hier boven
Bedankt voor deze mooie beoordeling Esther. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent, bedankt voor deze review!
Erg handig in gebruik. Goed stevig kwaliteit en super leuk design. K als ouder vind het een heel erg fijn gevoel dat ik me kind kan bellen. Zij mij kan alarmeren als iets ergs aan de hand is. En de locatie weergeeft en de zones kan instellen Super horloge 👍🏻👍🏻
Ik gebruik spittwr voor mijn dementerende moeder maar vind het echt een uitkomst.
Soms is het wat onnauwkeurig, maar het werkt goed. Alleen wel vaak opladen.
Kan mn man altijd volgen waar hij zit...zodra hij zone verlaat gelijk een melding....SUPER HAD IK EERDER MOETEN AANSCHAFFEN
Interval van juiste plaatsaanduiding bij verplaatsing laat wel wat te wensen.
Horloge voor mijn moeder gekocht op haar eigen verzoek. Het geeft haar een goed gevoel dat wij haar kunnen vinden in geval van nood. Het enige min-puntje is het opladen. Het is voor mijn moeder vrij ingewikkeld om het horloge in het knijpertje te steken zodanig dat de contactjes goed op het horloge aansluiten om op te laden.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen voor het schrijven van deze mooie review. Wat fijn dat u zo tevreden bent met Spotter! Ook dank voor de feedback, dit nemen wij intern op.
Geeft een goed gevoel wanneer je altijd weet waar uw wagen of een persoon zich bevindt
De spotter geeft soms ‘valse’ meldingen. Omdat ik de Spotter gebruik zodat ik weet waar mijn dementerende moeder zich bevindt, geeft dat soms gigantische onrust omdat ik dan een melding krijg dat ze buiten de zone is, terwijl ze gewoon thuis blijkt te zijn. Ook soms geen melding, of pas veel later, indien ze de zone juist wél verlaten heeft.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen voor het schrijven van deze mooie review. Wat fijn dat u tevreden bent met Spotter!
X
Bedankt voor deze mooie beoordeling Lisette. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent, bedankt voor deze review!