Mooie rail.

Zoals de titel al zegt is het een mooie rail en makkelijk om te bestellen. Levering was ook best snel ondanks de feestdagen. Enigste wat mij verraste is dat de rail niet op maat was gemaakt. Je moet precies de cm invullen maar kreeg gewoon 4 meter. Afgezaagd en opgehangen maar dat had ik niet verwacht. Hangt trouwens top!

Uitstekende service en prima kwaliteit

Ik heb 2 gordijnrails besteld met ophangbeugels en andere toebehoren. Alles werd na 3 dagen keurig verpakt geleverd. Kwaliteit van de rails zijn uitstekend en de door mij opgegeven maten op de mm correct.

Snel, kundig advies. Ga nu even kijken of er een handleiding is voor de steuntjes te monteren (klik systeem) Zeker aan te raden

Makkelijk besteld Redelijk snel geleverd in een goede veilige verpakking zonder beschadiging. Top.

goede zaak

mijn ervaring is goed ondanks dat de bestelling niet helemaal in 1 keer kwam toch netjes en goed opgelost ze doen wat ze beloven

goede producten en service

de website kan echter nog wat uitgebreider, met een klantenportaal, waarin de bestelgeschiedenis te zien is, met mogelijkheid tot het downloaden van facturen.

Product perfect naar verwachting.

Communicatie verloopt vlot!

Supersnelle reactie en levering

Keurig!

Mooi product en goede, snelle levering

Mooi product, goede en snelle levering.

Snelle en nette service

Snelle en nette service, Goed contact. Als ik een vraag had werd hij dezelfde dag nog beantwoord. En ik werd goed geholpen. Alles kwam keurig verpakt aan.

Prima service, snelle levering

Goede producten, duidelijke website en prima service toen ik toch wat te weinig besteld had.

Perfecte rails en vlotte communicatie

Op aanraden van mijn broer hebben wij bij Rails en Roedes een platte rails besteld die uit 1 stuk bestaat, esthetisch mooier dan 2 delen met een tussenstuk. Product voldoet helemaal aan de verwachting. Wij bestelden het product via een directe link waardoor een actiekortingscode niet zichtbaar was. Dit is achteraf alsnog verrekend door Rails en Roedes waarbij ze eveneens nog 2 eindstoppen kosteloos hebben meegestuurd. Complimenten voor deze service!

Ook probleemje prima opgelost

Prima geholpen

Bestelling snel afgehandeld, ondanks de december drukte en erg tevreden met het resultaat.

prima service, goede en snelle levering.

Netjes geregeld!

Bestellen ging erg makkelijk. Ik miste alleen een leverdatum op de order, maar na een mailtje te sturen binnen 5 minuten antwoord.

Mooi product maar!!

Product is mooi maar het zagen is scheef, de einddoppen zitten er scheef op. Dus moet je alles vijlen of opnieuw zagen. Extra werk met kans op beschadigingen.

Mooi artikel, bestelling niet kompleet.

Rails zien er kwalitatief goed uit. Er is geen beschrijving over hoe en wat en welk schroefje en beugeltje waar komt. Van de 5 plafond beugels zijn er 2 niet kompleet.

Doen goed hun best

Alleen de bezorging ging niet helemaal goed De vervoerder kon ons adres niet vinden

Zeer correct en zeer klantvriendelijk

Zeer snel antwoord bij vragen en goede regeling. Zeer goede kwaliteit en service. TOP BEDRIJF.!!

Goede service en producten.

Good quality products

Great selection and good quality products

Stevige roede buigt door en plafond steunen zijn waardeloos

Kocht deze roede omdat ze ijzersterk zou zijn. De roede is stevig, maar stevigheid wordt vooral bepaald door de bevestigingssteûen. Ik heb zelf steunen laten maken omdat de bijgeleverde plafondbevestiging echt te zwak waren voor mijn zware gordijnen

Keurige levering in superdegelijke verpakking

Top, een keurige rail in superkoker met een aparte doosjes voor de bevestigingsmaterialen.

Zwenkgras 9

7623EA Borne

+316 28578061

Over Rails en Roedes BV

Rails & Roedes, specialist in de gordijn- en raamdecoratiebranche. Al 15 jaar luisteren wij naar de wens van consumenten als het gaat om gordijn- en raamdecoratie. Wij geloven in het idee van bereikbaar maken van hoogwaardige systemen voor een ieder die oog heeft voor luxe afgewerkte producten. Rails en Roedes - 100% maatwerk - Europese productie - Snelle service - Scherpe prijzen