Snelle levering.

Diverse gordijnrails voor hele woning

In één woord TOP! Eenvoudig samen te stellen, snel geleverd en makkelijk te monteren.

Perfecte gordijnrails

De gordijnrails was makkelijk te assembleren + monteren, ben er blij mee.

Klantvriendelijke dienstverlening

De levering was incompleet. Na een belletje en een e-mail werd ik gebeld en is het ontbrekende materiaal geleverd

veel keuze en erg goede aftersales

Na een foutje van mijn kant toch gratis waverunners toegestuurd gekregen . Top!

Goede klantenservice met goede producten

Ondanks dat ze me 2x plafondsteunen ipv wandsteunen hebben gestuurd was er steeds snelle respons en goede communicatie! Ik ben toch tevreden van hun service en producten

Tevreden over product en service!

Bij vragen werd ik ontzettend goed geholpen. Daarna verliep de bestelling en levering soepel. Ben ook erg tevreden met het resultaat!

Duidelijke website, snelle levering!

Onlangs besteld bij rails-en-roedes. Binnen elke dagen thuis bij mij geleverd. Product voldoet aan de verwachtingen!

Exact op maat, zeer tevreden!

Zeer tevreden met een roede op maat gemaakt. Snelle service en compleet afgeleverd!

Duidelijke website, goede prijs/kwaliteit verhouding. Ben blij met mijn aankoop

Zwenkgras 9

7623EA Borne

+316 28578061

Over Rails en Roedes BV

Rails & Roedes, specialist in de gordijn- en raamdecoratiebranche. Al 15 jaar luisteren wij naar de wens van consumenten als het gaat om gordijn- en raamdecoratie. Wij geloven in het idee van bereikbaar maken van hoogwaardige systemen voor een ieder die oog heeft voor luxe afgewerkte producten. Rails en Roedes - 100% maatwerk - Europese productie - Snelle service - Scherpe prijzen