Snel en netjes geleverd

De site is erg netjes en overzichtelijk. Bestellen is erg gemakkelijk en zo gedaan. Materialen zijn netjes verpakt en van een goede kwaliteit. De zware gordijnen gaan zeer makkelijk open en dicht mede door het inspuiten van de rails met siliconenspray door Rails en Roedes BV. Ook met een vraag via de mail, heb je de volgende ochtend al antwoord. Het enige wat ik miste was een kleine handleiding of filmpje hoe je de rails met toebehoren makkelijk kunt samenstellen / plaatsen. Al met al kost het wel wat, maar het is het geld meer dan waard.

Keurige gordijnrails.

Snelle levering, goeie prijs/kwaliteit verhouding, prima service.

mooi product, goed bereikbaar per mail.

Ik ben blij met de gordijnroede. Hij was wel 2cm. te lang. IJzerzaagje gekocht en afgezaagd. 1 dec. besteld. 15 dec. ontvangen. Misschien door de feestdagen? Altijd vlotte reactie op mijn mailtjes.

Zwarte gordijnrails besteld ziet der erg mooi uit

Zwarte gordijnrails besteld bij dit bedrijf. Na een paar dagen kreeg ik bericht dat verzonden zal worden. Dit ging niet helemaal goed in eerste instantie. Toen het rails binnen was toen bleek dat de bevestiging miste. Nadat ik een mailtje gestuurd had naar het bedrijf. Hebben ze het direct opgepakt en de bevestigen als nog verstuurd top service. Raad het bedrijf aan wegens de goed service.

Goed,snel,mooi

Voldoet aan de verwachting

Verkeerde bestelling

Eerste bestelling was helemaal verkeerd en rails was ook beschadigd. Daarnaast werd er ook de rest rail die is afgezaagd ook meegeleverd. Zo hadden we extra afval. 2e bestelling geleverd: kregen een rail binnen van 7 meter! Nu moesten we zelf deze nog op maat zagen. Zal nooit er meer bestellen. Heel jammer.

Uitstekende (klanten)service

Er was wat onduidelijkheid over geleverde producten en na het ontvangen van de verkeerde maat roede, is dit allemaal snel en goed opgelost. Producten zelf zien er mooi en degelijk uit. Echt een aanrader als je op zoek bent hoe je je gorijnen het beste kunt ophangen!

Goede kwaliteit goede prijs

Veel keus in materiaal en afmetingen, snelle levering, goed verpakt, goede kwaliteit van het materiaal, en ook nog goede prijs. Ik kan geen minpunt bedenken.

Uitstekende service

Snelle levering, miste èèn onderdeel, na contact de volgende dag geleverd, bedankt!

Keurig meedenkend bedrijf

Zeer positieve ervaring

mooie materialen, matige levering

Bestellen gaat prima, echter daarna wordt het stil en krijg je pas op de dag van levering te horen dat er iemand langs komt.

Great service!

The customer service was fast and very helpful! Would buy from them again!

Mooie rails, afhandeling heeft nog aandacht nodig

Eerst proefstukje gevraagd, dit na enig heen en weer schrijven netjes ontvangen en dat was gratis. Pluspunt. Voorafgaand aan het bestellen reviews gelezen, hier las ik dat de rails nog wel eens beschadigd aankomen. Bij de bestelling aangegeven dat ik de rails onbeschadigd wenste te ontvangen. Rails waren keurig op maat, bocht zat er netjes in, ook de tijd waarbinnen geleverd werd was netjes. Er is echter 1 maar. De rails waren hier en daar wel beschadigd. Gezien de manier van verpakken is dat ook logisch. Rails van verschillende lengte worden op elkaar gelegd, zonder een beschermend iets ertussen. Het einde (met een kleine braam van het zagen) van een korte rail maakt een kras op de langere rail, en natuurlijk net aan de zichtkant. Dit is eenvoudig op te lossen en zal de tevredenheid een stuk omhoog brengen. Heb de rails wel opgehangen, 2 van de 5 heb ik bijgewerkt met een klein kwastje. Zou niet nodig moeten zijn.

Super snelle levering

Wat een service, binnen 3 (of 4?) dagen hadden we onze gordijnrails in huis. Keurig verpakt en met duidelijke beschrijving.

Snelle bezorging

Ondanks dat een levertijd van 5-10 dagen was aangegeven werd het pakket al mooir ingepakt na 2 dagen geleverd op het afgesproken tijdstip. De roedes waren makkelijk te bevestigen en zien er fantastisch uit.

Makkelijk, snel en goede kwaliteit

Overzichtelijke en gebruikersvriendelijke website in combinatie met snelle levering van kwalitatief goed materiaal welke overeenkomt met de foto's op de website.

Perfecte service en hele mooie kwaliteit railroedes en steunen!

Hele goede service! Mijn bestelling kwam erg snel , goed verpakt en mooie kwaliteit!

Rob

Top rails

Snelle levering, geen beschadigingen. Top.

Voldeed aan verwachting.

Zoals bestelt ook heel snel ontvangen, prima,

Zeer tevreden over de materialen. Zeer ontevreden over jullie transporteur. Wat een knoeiers!!!

Vlugge en correcte levering!

Alles wat ik bestelde werd heel vlug geleverd, topbediening bij rails en roedes

Prima service, snelle levering

Top service en snelle levering i.v.m. onze verhuizing.

Zwenkgras 9

7623EA Borne

+316 28578061

Over Rails en Roedes BV

Rails & Roedes, specialist in de gordijn- en raamdecoratiebranche. Al 15 jaar luisteren wij naar de wens van consumenten als het gaat om gordijn- en raamdecoratie. Wij geloven in het idee van bereikbaar maken van hoogwaardige systemen voor een ieder die oog heeft voor luxe afgewerkte producten. Rails en Roedes - 100% maatwerk - Europese productie - Snelle service - Scherpe prijzen