Komt afspraak na

Snelle levering voor een mooie prijs.

Goed meedenken bij de bestelling.

Meer dan voldoende keuze van alle materialen.

Vlotte bediening, volle kundige vragen op al je antwoorden. Alle afspraken worden nagekomen, ook indien er iets moet worden uitgezocht bellen ze snel weer terug. Een positieve sfeer met positieve mensen.

De service hebben we erg gewaardeerd.

Wij ontvingen deskundig advies voor het aanleggen van een tuinterras.

Snel en vakkundig geholpen

Aanrader

Doen wat ze zeggen

Doen wat ze zeggen.

Goed en geduldig advies

Een ruim assortiment in verschillende prijsklasse. Tijdens en na bestelling wordt je goed geadviseerd en geholpen.

Ben goed geholpen bij de zaak Bezorging was wel wat later dan afgesproken maar alles netjes en correct geleverd

vanuit het royale assortiment een goede keuze kunnen maken

naast een ruime keus verliep het bestellen en levering zeer vlot

Samen met mijn dochter en de adviseur een mooie combinatie uitgezocht. Het is heel mooi geworden. Heel tevreden over de bezorging.

Doen wat ze beloven en meer!

Mooie uitgebreide showtuin, heel fijn uitzoeken. Snelle levering, op tijd en ook daarna nog heel behulpzaam en klantvriendelijk!

Goed geholpen en snel bezorgd

Ik wist vooraf wat ik wilde en hoeveel ik nodig had. Dus besteld en bezorgafspraak gemaakt

Zeer goed advies en zeer behulpzaam

Een fijne ervaring, er word tijd genomen om tot het juiste materiaal te komen. En qua levering was alles netjes op tijd en werd er op de aangegeven plek geplaatst.

Personeel is vriendlijk, prijs is goed, kwaliteit is goed. Kortom: je kunt hier goed terecht

Prima service en communicatie.

Nette en gunstige offerte ontvangen voor de aankoop van Dreentegels (materiaal), echter de aannemer die het werk zou gaan uitvoeren vroeg jammer genoeg te veel (manuren). Uiteindelijk hebben we het werk zelf uitgevoerd. Stenen zijn keurig op tijd geleverd.

Vriendelijke mensen

Vriendelijke mensen goed behandeld

Begripvol en meedenkend met het probleem om een oplossing te vinden.

Begripvol en meedenkend met het probleem om een oplossing te vinden. Mijn waardering.

Goede service Klantvriendelijk Compleet pakket

Vriendelijk personeel en een service gericht bedrijf

Je voelt echt klant bij Bevers Steencentrum zeker gezien door de correcte en professionele advisering. De producten range is onuitputtelijk. De koffie staat altijd klaar.

Heel vriendelijk en en een super service

Ik heb daar me materiaal besteld voor de voor en achtertuin goede prijs en snelle levering

Komt afspraken goed na.

Bestelling werd volgens afspraak geleverd. Een aantal tegels waren misbaksel of kapot. Na overleg werden snel een aantal extra tegels geleverd.

Fijn geholpen en een goede prijs kwaliteit verhouding.

Groot assortiment en vriendelijk personeel

Nadat wij elders een steensoort hadden gezien toch erg goed geholpen bij Bevers. Ze hebben de stenen besteld en ook het kunstgras ed. wat we nodig hebben. De mensen denken met je mee en dringen niets op.

netjes en snel geholpen

netjes en snel geholpen ook het thuisbrengen van de stenen netjes afgerond.

Heel fijn bedrijf.

Altijd goede communicatie en levering zoals afgesproken, hele fijne en kwalitatief goede producten om te verwerken. Ook beveel ik bevers steencentrum altijd aan!

Canadabaan 10

5388RT Nistelrode