Professioneel advies

Werd bij de aankoop goed geadviseerd en er werd meegedacht zonder dat je het gevoel hebt dat er verkocht moet worden

Super bedrijf om mee samen te werken!

Na de goede ervaring van vorig jaar bij de aanpassing van onze achtertuin, dit jaar wederom prettig mogen samenwerken met GSB, maar nu vanwege verandering van de voortuin. Weer prima advies gekregen! Soms is het wel lastig dat men eigen namen heeft voor de producten, waardoor het lastig zelf zoeken is in de showtuin naar het product dat we uit voorwerk reeds op internet bij de fabrikant hadden uitgezocht. Er wordt goed meegedacht en geadviseerd, ook over de benodigde hoeveelheid materiaal, zodat er weinig tot geen restant is na afloop van de klus. Top!

Professioneel, vakkundige mensen met gevoeld voor klantwensen

Professioneel uitziende voorbeeld opstellingen. Vakkundige mensen met gevoeld voor klantwensen.

nette service en goede prijzen en net personeel

zeer tevreden over de kwaliteit en de vakkennis en heb al vaker bestellingen geplaatst bij Bevers steencentrum daarom kom ik er dan ook altijd op terug en bestel en koop hier omdat ze ruim de tijd voor je nemen en dat vind ik top. klant is koning telt bij dit bedrijf en daar houd ik van. problemen worden opgelost en zo hoort het. een echte aanrader.

Eerlijk en top bedrijf

Tegels uitgezocht bij Bevers steencentrum. We werden uitstekend geholpen en geadviseerd. De tegels zijn thuis netjes afgeleverd. Na een telefoontje werden de lege pallets ook weer door hun opgehaald. Van mij krijgt Bevers steencentrum een 10

Gewoon goed

Gewoon goed

Super goed geleverd..

Top bedrijf.. netjes goed verzorgd en alles volgens afspraak. Wij zijn zeer tevreden.

Wij zijn zeer tevreden met Bevers Steencentrum. Er wordt geluisterd naar de klant. Snelle levering!! Materialen die over zijn en die terug kunnen, is ook geen probleem. Ze denken mee. Wij bevelen Bevers zeker aan!! Bedankt.

Super service

Ruime keuze, goed advies en alles Keurig conform afspraak geleverd. Aanrader voor iedereen

top!

Vriendelijk, goede service.

Erg vriendelijk en zeer vakkundig geholpen

Wederom uitstekend en deskundig geholpen bij Bevers Steencentrum.

Fijne mensen, goed product!

Dik tevreden over Bevers Steencentrum. Levering en afspraken top!

Zeer goede service en nette levering

Ben zeer netjes behandeld en correct te woord gestaan. Op het laatst moest er nog wat toegevoegd worden aan mijn bestelling en dat was ook geen probleem. Ben zeer tevreden

Goede service. Snelle levering en/of voorraad.

Goede service. Snelle levering en /of voorraad.

Geweldige prijs/kwaliteit en service

Mooie oprit gelegd met stenen montana grey 30x20x6 met opsluitbanden. Had achteraf gezien teveel besteld. Kon daarna terugbrengen en kreeg bedrag in m2 reruggestort. Geweldige service en vriendelijke, niet opdringerige verkopers. Een aanrader!

We zijn keurig geholpen. Afspraken komen ze goed na.

Altijd erg behulpzaam en professioneel

We hebben 2 keer grind besteld en we werden netjes geholpen en op de hoogte gehouden van de levertijd en het geleverde grind was uitstekend.

Gewoon een top bedrijf

Wat een top bedrijf is dit. Wij hadden de bestrating elders gekocht maar door de Corona werd daarvan de levertijd met 3 maanden verlengd. Toen kwamen we bij dit bedrijf aan. De medewerker (Mark) heeft ons super geholpen. De bestrating kon binnen 2 weken geleverd worden. Alles was mogelijk. Gewoon top! We komen zeker nog een keer terug voor de bestrating in onze voortuin

Fijne en snelle service

Ik ben erg fijn geholpen bij Bevers Steencetrum. Er werd met mij meegedacht en enkele tegels werden zelfs voor mij versneden. Ook toen ik nog extra tegels nodig bleek te hebben, was dit snel geregeld! De bezorging vond ik wat prijzig, maar beter dan zelf gaan slepen.

zeer goed

een goede service en een grote keus aan bestrating,En je word netjes geholpen

Goede samenwerking

We zijn met veel goede ervaring van kennis en kunde geholpen

Goede en professionele hulp .

Afspraken goed nakomen. En ook de chauffeurs niet te vergeten netjes en vriendelijk .

Prima levering

Precies wat we hoopten.

zeer ervaren professionele werknemers die hun vak kennen!

Wij zij snel en vakkundig geholpen door William. Hij luistert goed naar onze behoeften en zet het om in een keurig advies. Op deze manier heeft hij ons de juiste producten kunnen leveren. Wij zijn erg content en komen de volgende keer zeker terug. Ook de moeite nemen om dingen voor je op te zoeken op internet, dat zie je bijna nooit meer. Goed bedrijf!!

Uitstekende service!!

Of ik hier veel of weinig kom halen; ik wordt altijd netjes geholpen.

Canadabaan 10

5388RT Nistelrode