Verbetering nodig

Materialen zijn prima, maar communicatie is slecht, wel vriendelijk..

Geweldig advies

Goede levering

Super denken goed met je mee

Keuze is groot, vriendelijke medewerkers, nette levering. Echt aan te bevelen

Uitstekend!

Fijne communicatie, snelle levering!! Kortom: een fijn bedrijf!!

Vriendelijk erg tevreden

Offerte was goed netjes geholpen ophalen in delen ook geen probleem

gewoon goed

zie hierboven

Prima geholpen en een snelle levering

Prima geholpen en een snelle levering

kan niet beter

vlug en goed geholpen

Geweldig deskundig advies

In onze aankoop hebben wij duidelijk advies gekregen met een correcte offerte. De uitvoering is door deskundige werknemers op een zeer proffesioneler wijze uitgevoerd, wij zijn zeer tevreden over het gehele resultaat. Complimenten !

Zeer positief. Kundig, vriendelijk, behulpzaam en een goede service

Een aanbeveling waard!!

alleen maar lof

zeer te spreken over de kundige informatie en aan te bevelen aan meerdere mensen afspraken worden goed nageleefd

Zeer vriendelijk en goed geholpen

Terras tegels en Kunstgras hier gekocht en kunstgras door bevers laten leggen. Werd netjes op de hoogte gehouden. Het leggen duurde wat langer, maar hier konden ze niets aan doen de zzp'er die eerst toegezegd had had geen tijd meer. Toen ze wisten dat hij tijd had, belden ze me op en hebben ze een ander geregeld en die stond de volgende dag op de stoep. Dat noem ik service.

Goed geholpen, goede service en wordt met de klant meegedacht!!

Echt een aanrader!!

Goed advies, service en prijzen

Prettig en snel geholpen. Goede uitleg gehad en na het bestellen ook heldere communicatie over de levering en facturering.

Prima geholpen

Vriendelijk en prima geholpen

Geweldige service

Goede service , terugbreng garantie , meedenkend gewoon top

Prima service en meedenkend!

Gemakkelijk geregeld, voldoende voorraad en goede kwaliteit! Ik ben zeer tevreden.

perfect geregeld !!!

Alles elke keer zoals afgesproken . Geen probleem als je precies wilt weten hoe laat ze komen afleveren , je hebt rechtstreeks contact met de vervoerder .

Bevers steencentrum komt zijn afspraken netjes na, en zeer goed service

We hebben goed voor lichting gekregen bij de aankoop van de tuintegels. Ze liggen er nu al 4 jaar in en nog steeds zijn ze mooi van structuur

Goed advies en service

Je krijgt goed advies, en de een goede service!

Veel keus.Komen hier al jaren en worden altijd netjes geholpen.

Verkeerde product besteld maar heb het netjes om kunnen ruilen.

Goed advies en prima service

Bij bezoek aan showroom goed geluisterd naar onze wensen en daar een passend advies bij gegeven. Duidelijk uitgelegd wat voor en eventuele nadelen zijn van een bepaalde steen.

Vakkundig en snelle levering

Na bestelling van 0.7 m3 grind kon ik hun aanhanger lenen om het zelf op te halen. Super service.

Fijn bedrijf

Net bedrijf en komen hun afspraken na. Ga zo door.

Leveren goed materiaal voor fijne prijs. Retourneren of bijhalen is geen probleem. Klantgericht bedrijf

Canadabaan 10

5388RT Nistelrode