Goed advies en prima service!

Fijn contact en praktisch advies. In combinatie met een snelle levering tegen een scherpe prijs. We zijn heel tevreden met het resultaat!

Duidelijke communicatie en prima producten

Diverse materialen besteld bij Bevers steencentrum. Alles volgens afspraak geleverd. Flexibele met levertijd. Moesten een aantal materialen nabesteld worden en ook dit verliep erg soepel. Prima bedrijf, erg tevreden

Mensen die weten waar ze over praten, en met je meedenken. Aflevering ook volgens afspraak

Snel beschikbaar en goede prijs tegels

Schellevis tegels besteld. Ondanks dat er waarschijnlijk pas in nieuwe jaar geleverd zou kunnen worden waren deze al snel beschikbaar. Prijstechnisch ook interessant. Goede communicatie.

Prima geholpen

Kwamen eigenlijk alleen wat orienteren, maar zijn na prettige ontvangst met bestelling voor mooie terrastegels weg gegaan. Zijn inmiddels geleverd en liggen voor een deel. Wij zijn tevreden.

Nette service

Denkt mee, ruime keuze, op de afgesproken tijd bezorgd, ook als je niet thuis bent. Geert geeft goede adviezen, Materiaal is zeer goed.

precies volgens verwachting

Contact goed, offerteafhandeling goed en levering goed.

Mark denkt en rekent goed mee, de bestelling klopt

Plezierige, nette bejegening. Mark denk en rekent goed mee. We krijgen nog een beetje korting ook. Bestelling wordt conform afspraak geleverd.

goede informatie over het materiaal gebruik waar het voor dient

gemakkelijk om verblijf van materiaal wat inde stalling kan blijven tot je het nodig hebt

Geweldig veel keus.We zijn heel vriendelijk geholpen,goed advies gekregen van de verkoper.En alles netjes thuisbezorgd.

Snelle en goede service!

Goed advies, goede prijzen en snelle levering! Top bedrijf!

Goede begeleiding bij aanschaf tegels/bestrating

De persoonlijke begeleiding bij het maken van de keuzes, hebben wij als zeer positief ervaren.

Vriendelijk en service

Vriendelijke service

Alles prima en volgens afspraak geregeld

Zeker aan te bevelen!

Meneer die me geholpen heeft, heeft er ook voor gezorgd dat ik mijn bestelling op tijd geleverd kreeg en dat vind ik top! Daarbij hebben ze ons ook goed geholpen bij ons bestelling

Top bedrijf

Alles super snel en goed geregeld. Goede service. Echt een aanrader.

Geweldige service, maar ook zeer klantvriendelijke hulp bij advisering tegen een scherpe prijs

Elke keer zorgt Bevers Steencentrum dat de gemaakte afspraken strikt worden nagekomen. Zelfs als een planning iets anders loopt als afgesproken zien ze kans om samen met de transporteur op het laatste moment toch eerder te leveren. Ik zou zeggen: zeer betrouwbaar bedrijf met ongelooflijk prettige medewerkers.

Klantvriendelijk en goede service

Goede, snelle en betrouwbare service

We werden snel en netjes geholpen op jullie lokatie. Ook de levering van de tegels naar mij thuis was goed geregeld.

Fijne zaak

Ben heel goed geholpen,zijn zeer behulpzaam met inladen ,kan niet beter

Gewoon goed

Ik ben goed geholpen door vriendelijk personeel.

Zeer nette en goede service

Zeer goede ervaringen

Uitstekend advies, komt afspraken na!

We hebben diverse keren zaken gedaan met Bevers, terrastegels , bandjes enz. Maken tijd voor uitgebreid advies, komen leveringsvoorwaarden altijd na , ook als het kort dag is. Als het niet kan wordt het eerlijk gezegd.

Voldoende keus en goede kennis van materialen en snelle levering.

Na enig zoekwerk van onze zijde bij Bevers uit gekomen waar wij gevonden hadden wat wij zochten. Ook nog bijna om de hoek wat voor eventuele service wel makkelijk is.

perfect geholpen

Goede service o.a. gebruik steenzaag

Canadabaan 10

5388RT Nistelrode