Blijft een enorm fijn bedrijf om te bestellen. Snel, klantgericht en een uitstekende service

Vlotte service Via de telefoon. En een snelle levering

Prima advies en service

Voor meerdere artikelen komen we bij Carel Lurvink. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Nu hebben we polo shirts besteld voor onze zorgboerderij. Prima service, op de zorgboerderij kunnen passen en snelle levering.

Exact wat ik zocht in een oogwenk geleverd!

Super assortiment en keurig snel thuis!

Materiaal is prima

Uiteindelijk in goede orde ontvangen. Omdat wij niet thuis waren is het ergens anders in de straat bij mensen afgegeven. Omdat wij een camerasysteem hebben konden we wel zien dat er iemand met een pakketje aan de deur gestaan had. Er lag echter geen briefje in de brievenbus waar het pakketje was afgegeven. Een dag later hebben de buren het bij ons bezorgd. Slordig van de bezorgdienst!!

Goede service. Veel op voorraad.

Heel vaak gezocht naar nitril handschoenen, helaas mijn maat elders vaak uitverkocht. Onderweg naar huis zag ik jullie bedrijf en dacht daar heb ik nog niet gezocht. Webshop aangeklikt en direct gevonden wat ik zocht en leverbaar.

Supersnel

Fantastisch binnen 1 dag binnen

Alles soepel geregeld

Een telefoontje is genoeg om alles te regelen

Prettig gesprek en goed en duidelijk advies. Het werkt perfect.

t

snelle probleemloze levering

Het artikel vinden was in eerste instantie niet zo eenvoudig maar eenmaal gevonden snel in het winkelwagentje en de volgende dag geleverd! Factuur wordt een dag na de levering verzonden, het verzoek tot de beoordeling is er al op de dag van levering.

Bijna uitstekend

Besteld en volgende dag er 1 in huis van de 3. In de melding per mail staat dat ik een melding krijg als de levering is of word aangepast. Dat het een deellevering is heb ik nergens vernomen. Eigenlijke beoordeling kan pas als de nalevering is gedaan.

Vriendelijk, snel en service!

Tom heeft goed geholpen!

Als nieuwe klant: goede en snelle service; vriendelijk en duidelijk contact

Als nieuwe klant: goede en snelle service; vriendelijk en duidelijk contact

top

Super bedrijf heel klantvriendelijk!

Ik werd als particulier met een kleine bestelling even correct en snel geholpen als de grote klanten. Met recht een koninklijk bedrijf!

Top service!

Goed verpakt, binnen 24 uur geleverd. Kan niet beter!

Snel contact en goede service

Bestellen ging goed

Carel Lurvink is een professioneel bedrijf en doet wat ze belooft!

Voor het eerst contact gehad, professioneel geholpen door sympathieke mensen. Zij kwamen hun afspraken na en bieden bovendien een heel breed assortiment!

Goede informatie, meedenken en snelle levering

Onze vraag werd snel afgehandeld met goed advies, meegedacht in mogelijkheden en gevolgd door een snelle levering. Communicatie vlot en helder.

men levert de zaken zo snel als mogelijk

twee derde van de bestelling was er binnen twee dagen de rest en de vervolg bestelling komt binnen 5 werkdagen dit was een bestelling die niet vaak zo word bestelt

Zeer klantvriendelijk

Als particulier werd mijn bestelling net zo snel en correct behandeld als bij een grote order van een bedrijf, dankjewel.

Buitengewoon klantvriendelijk!!!

Contact gehad met Dennis Pels. Ondanks dat wij nog geen klant waren heeft hij ons erg uit de brand geholpen met allerhande bescherming materiaal. Zeer tevreden.

tevreden

top product

the best product for shining old items, I tested HG, brasso but this is a miracle

Marssteden 40

7547 TC Enschede

+31 534344343

Over Carel Lurvink BV

Carel Lurvink, omdat iedereen een schone en veilige werkomgeving verdient Werkomgevingen schoner en veiliger maken, dat is al meer dan 130 jaar onze missie. Carel Lurvink is een markt gedreven familiebedrijf gespecialiseerd in verschillende sectoren. Als producent, leverancier en kennispartner van veiligheids- en schoonmaakartikelen bedienen we digitaal onze klanten. Bedrijven en instellingen kunnen bij ons terecht voor een breed assortiment schoonmaak- en veiligheidsartikelen, schilderbenodigdheden, bedrijfskleding, machines, verpakkingsmateriaal, kantinebenodigdheden, sauna & wellness artikelen en producten voor gevelreiniging.