prima geregeld

bestelling geplaatst, was op voorraad en was 2 dagen later ook binnen, had bij ander weken ervoor ook besteld, zou ook op voorraad zijn, heb ik meer dan een maand op moeten wachten, daar bestel ik dus nooit meer, kwamen alleen met smoezen. Prima geregeld dus en ook uitstekend schoonmaak/desinfectiemiddel.

Top service en klantvriendelijkheid maken dat ik graag bij jullie bestel.

Zeer positief.

Een prima service verlening en levering omtrent een handreiningsproduct in corona tijd!

Op mijn vraag per e-mail of een specifiek handreinigingsproduct in deze corona-tijd nog leverbaar is kreeg ik een snel en positief antwoord. Mijn aansluitende bestelling werd binnen de vermelde termijn snel en correct geleverd. Een prettig afstemming met een voor mij persoonlijk een top uitkomst!

Eenvoudig bestellen snel geleverd.

Makkelijk bestellen op tijd geleverd.

Super goed, professioneel

Duidelijke site. Foutloze afhandeling

behulpzaam en adequaat

Telefonische bestelling gedaan nadat ik er niet uit kwam op de site. Binnen een paar minuten bevestiging binnen en pakketje onderweg. Geweldig.

goede service

goed!

Prima geholpen door Jos Rikkert

Snelle service waarbij goed werd meegedacht voor de juiste oplossing!

Snel en goed

Heel simpel de juiste prijs, en snelle levering

Het duurde wel een aantal dagen voordat ik de bestelling ontving. Op mijn account stond ook een heel andere prijs als die ik betaald had. Na telefonisch contact, wat prettig verliep, was het opgehelderd. Goede ervaring met dit bedrijf.

Dit was de eerste keer dat ik iets bij Catel Lurvink bestelde maar door de fijne manier waarop ik telwoord werd gestaan en de goede adviezen zal dit niet de laatste keer zijn. Keurig geholpen en snel geleverd. Ik heb vrienden al getipt hier te bestellen.

snel en adequaat afgehandeld

snel en adequaat afgehandeld

Alles in Ordnung

Alles in Ordnung

Weten waar het over gaat

Een goede en snelle service 👍

Dit was mijn eerste bestelling en ben er zeer te vreden over de afhandeling en de snelle bezorging. En dat nog wel op de maandag.

Ben benieuwd hoe het product werkt

Super service , snelle afhandeling en levering.

Prima service , persoonlijke benadering en goede oplossing na telefonisch contact.

Eenvoudig online bestellen en snelle levering

Het bestellen van de benodigde producten ging op de website heel eenvoudig en alles is netjes en snel geleverd.

Super goede service, zeer professioneel!

Ik ben zeer tevreden over het bestelproces en de levering van mijn eerste order. Hopelijk gaan er veel order volgen! Ik kan Carel Lurvink van harte aanbevelen!

zeer klantvriendelijk

zeker beveel ik u bedrijf aan ten eerste echt klantvriendelijk personeel zoeken ook altijd naar oplossing komen er vaak ook uit. met mijn eigen ervaring op schoonmaak gebied ruim 35 jaar is Carel Lurvink toch een pre ruim assortiment en goed advies zeker de verkopers achter de nieuwe balie zijn een top in uw bedrijf in Enschede elders ook maar deze zijn zeeeeeer klantvriendelijk frikandelletje hier gehaktballetje daar en t,is voor elkaar toppers.

We moesten met spoed een levering hebben en de volgende dag was het al bij ons in huis super!!

zeer tevreden bij lurvink

Zeer vriendelijk en goed geïnformeerd personeel bij de showroom.

Drama

ik bel over een product , prima kan bezorgd worden. Ik probeer een account aan te maken een groot drama , Ik neem contact op gaat heel moeizaam .Maak nogmaals de bestelling aan controleer middels de live chat of het is binnen gekomen. Ja hoor eindelijk binnen Dan krijg je te horen dat het niet op voorraad is ....zet het dan in de webwinkel niet op voorraad of beter had het gemeld ten tijde van het telefonisch contact. pfff wat een verknoeide tijd

Goede snelle levering en service

Eerst via de mail advies opgevraagd en daar snel en duidelijk antwoord op gekregen!

Snelle levering en juiste prijs-kwaliteit

Snelle levering en juiste prijs-kwaliteit

Marssteden 40

7547 TC Enschede

+31 534344343

Over Carel Lurvink BV

Carel Lurvink, omdat iedereen een schone en veilige werkomgeving verdient Werkomgevingen schoner en veiliger maken, dat is al meer dan 130 jaar onze missie. Carel Lurvink is een markt gedreven familiebedrijf gespecialiseerd in verschillende sectoren. Als producent, leverancier en kennispartner van veiligheids- en schoonmaakartikelen bedienen we digitaal onze klanten. Bedrijven en instellingen kunnen bij ons terecht voor een breed assortiment schoonmaak- en veiligheidsartikelen, schilderbenodigdheden, bedrijfskleding, machines, verpakkingsmateriaal, kantinebenodigdheden, sauna & wellness artikelen en producten voor gevelreiniging.