Goede professionele advies en service

Vriendelijk personeel en kundig in advies

Ziet er mooi uit en je wordt netjes geholpen

Gewoon netjes te woord staan en informatie geven

Fijn bedrijf met goeie materialen

Goeie en snelle service

Uitstekend betrouwbaar bedrijf.

We doen sinds jaren zaken met deze partner, naar mijn inziens naar volle tevredenheid. Snelle service, vriendelijke mensen met veel kennis van zaken.

Uitstekend!!

Snelle service, kwaliteit top, snelle levering!

Zeer klantvriendelijk

Klantvriendelijk, prettige duidelijke communicatie, transparant en meewerkend.

Goede kwaliteid en een perfecte persoonlijke service

Bij alle problemen en vragen wordt er actief mee gedacht en snel een oplossing gevonden.

Top bedrijf

Een mooi bedrijf Met vriendelijke medewerkers van baas tot personeel

altijd snel geleverd

Producten die ik bestel voor het werk worden altijd al de dag erna geleverd. Dus wij zijn zeker tevreden oveer Carel Lurvink.

Ik ben bij de bestellingen en een offerte aanvraag zeer deskundig geholpen door de medewerkers.

Goed, deskundig en accuraat.

Komen regelmatig langs voor informatie over nieuwe spullen, levering gaat ook goed

goeie service en kwaliteit

snelle leveringen en prima kwaliteit

Fijn allemaal

Snelle levering, aardige mensen, niet heel duidelijke site maar das niet erg. Fijne produkten

Na een bestelling te hebben geplaatst, kreeg ik geen orderbevestiging. Maandag gelijk gebeld, en toen bleek er een storing in het systeem te zitten waardoor de bestellingen niet doorkwamen. Na overleg heb ik gewacht op het verlossende telefoontje. Toen dat kwam, konden wij de bestelling alsnog ophalen. Prima geregeld dus.

Mooie artikelen

Snelle levering van de bestelde producten.

altijd snelle correcte levering

snelle levering en proberen altijd mee te denken.

uitstekend

zeer goede service, nooit problemen, als die er zijn worden ze snel opgelost, perfect.

altijd correct en voldoende voorraad, zeer prettig om mee te werken

Zeer prettig om mee samen te werken

Nette afhandeling

Wij hebben nog niet zo heel veel via jullie besteld, maar wat we besteld hebben is altijd netjes afgehandeld. Onze ervaring is wel dat jullie een ruime sortering hebben en dat is fijn. Zo kunnen we, bijna, alles onder 1 dak vinden.

Uitstekende service en bestellen met een paar klikken van de muis.

Uitstekende service en bestellen met een paar klikken van de muis.

Ik word altijd plezierig geholpen aan de telefoon

zie bovenstaand, je wordt plezierig te woord gestaan, ze vinden meteen het betreffende produkt in computer.

Fijn bedrijf waar we mee samen hebben gewerkt

Samenwerking was altijd goed

Goede en degelijke groothandel.

Prettige ervaring met personeel

Snelle levering, snelle antwoorden

Fijne contacten en snelle reacties

Marssteden 40

7547 TC Enschede

+31 534344343

Over Carel Lurvink BV

Carel Lurvink, omdat iedereen een schone en veilige werkomgeving verdient Werkomgevingen schoner en veiliger maken, dat is al meer dan 130 jaar onze missie. Carel Lurvink is een markt gedreven familiebedrijf gespecialiseerd in verschillende sectoren. Als producent, leverancier en kennispartner van veiligheids- en schoonmaakartikelen bedienen we digitaal onze klanten. Bedrijven en instellingen kunnen bij ons terecht voor een breed assortiment schoonmaak- en veiligheidsartikelen, schilderbenodigdheden, bedrijfskleding, machines, verpakkingsmateriaal, kantinebenodigdheden, sauna & wellness artikelen en producten voor gevelreiniging.