Service vlot, voordelig en klantvriendelijk afgehandeld.

Goede koop gedaan met de tabletten voor de waterontharder. Ik vond ze op dat moment nergens goedkoper. Zakken werden op een pallet fijn voor de deur gezet. Top en goed geregeld, dank!

Zeepzakken besteld voor de salon hammam massage en werkt prima

Zeer klantvriendelijk en dienstverlenend

Levering was niet aangekomen. Gebeld, klopt het product ging door leverancier defect. Nieuwe levering direct voor volgende dag ingepland en geleverd. Zeer tevreden dus

Accuraat en snel

Keurige Service

Vlotte afhandeling van de bestelling snel geleverd!

Snel en professioneel

Heb online een bestelling geplaatst, en werd in elke stap op de hoogte gehouden. Deze transparante manier van handelen vind ik persoonlijk heel goed, hierdoor kan ik mij focussen op mijn core-business. Bestelling is op de afgesproken dag ook geleverd door een eigen bezorgdienst. Zal in de toekomst zeker weer hier bestellen!

Super vriendelijk meewerkend personeel

Wij moesten een stofzuiger en tork rollen. De meneer is erg vriendelijk en behulpzaam. Gaf goed advies en legde alles.goed uit

Goed product

Product snel geleverd en doet aan de verwachting

Snel geleverd top

Zo als jullie beloven binnen een dag geleverd.

Gewoon goed

Goede producten

beetje slordige verwerking

misverstanden over wat online besteld is en daarna wel 3x gebeld over het hoe en wat ; het goede bezorgd te krijgen. omruilen vergeten het bestelde CaluCleanF421 wat wij altijd hebben mee te brengen.

Goed materiaal

Zeer tevreden .al in gebruik gehad.

Artikelen snel geleverd

Nette goede levering

ondanks dat ik klein bedrijf heb, goed advies gekregen

Ze proberen echt mee te denken.

Vriendelijk en snelle levering

Vriendelijke man aan de telefoon die alles duidelijk uitlegde en nadat ik online besteld had snelle levering.

Goed product, snel verzonden

Ik heb hygiëne zakjes houders gekocht voor thuis. Deze waren hier het goedkoopst. Ik heb ze besteld en kreeg ze al snel keurig verpakt thuis. Niks op aan te merken, blij mee.

vlotte levering en prima produkt

de bestelling werd per omgaande geleverd. prima

Uitstekende service en levering

Uitstekende service, juistheid van het product en levering, ben zeer tevreden.

Snelle levering en lekkere olie

Lachen hier

Peppie en kokkie doen het goed ! Altijd leuk en gezellig hier!

In webwinkel besteld en zonder problemen geleverd.

Alles in één maar dan beter..!

Niet eens doorverwezen maar gewoon via google Carel Lurvink gevonden. Super uitgebreid assortiment maar we waren op zoek naar één speciaal product ( vocht absorberende strips ) en dat was én voorradig én kon snel geleverd worden voor een gunstige prijs. No problemo en snel in huis; wij konden gaan absorberen ! U heeft er een klant bij !

Perfect, kan niet beter, uitstekend

Goede en perfecte ervaren mensen die weten waar je het over hebt, kan gewoon niet beter, top, ga zo door, uitstekend.

Snelle service en goed product

Het bestelproces en de levering waren vlot en makkelijk. Product werkt goed en de flacon is handzaam. Een bijsluiter met dosering is handig. (geen specificatie want die kan ik makkelijk op internet vinden)

Marssteden 40

7547 TC Enschede

+31 534344343

Over Carel Lurvink BV

Carel Lurvink, omdat iedereen een schone en veilige werkomgeving verdient Werkomgevingen schoner en veiliger maken, dat is al meer dan 130 jaar onze missie. Carel Lurvink is een markt gedreven familiebedrijf gespecialiseerd in verschillende sectoren. Als producent, leverancier en kennispartner van veiligheids- en schoonmaakartikelen bedienen we digitaal onze klanten. Bedrijven en instellingen kunnen bij ons terecht voor een breed assortiment schoonmaak- en veiligheidsartikelen, schilderbenodigdheden, bedrijfskleding, machines, verpakkingsmateriaal, kantinebenodigdheden, sauna & wellness artikelen en producten voor gevelreiniging.