Fantastisch product!

Ik gebruik Correctbook nu een poosje, ben zeer tevreden over de kwaliteit, verder erg leuk dat er diverse accessoires verkrijgbaar zijn.

Geweldig artikel

Door de mogelijkheid om items weer uit te vegen zien mijn boodschappen- en ToDo lijstes er een stuk overzichtelijker ui; ideaal voor een chaoot als ik!!!

Snel en goed

Geweldig product

Goede service en snelle levering

Snel en accuraat.

Helemaal blij mee!

Wat een ontzettend handig boekje; schrijven, afvinken en wissen. Mooi compact met een heerlijke frisse voorkant.

Goed en nuttig product, ism de app zeker!!!

Super product! Ik raad het iedereen aan!

Ik heb heel lang de a5 correctbook gebruikt. Maar omdat de bladzijdes te klein waren voor de hoeveelheid wat ik wilde schrijven, heb ik de a4 variant gekocht. Ik denk dat ik al wel een jaar het a5 boekje heb en hij is nog steeds erg mooi. De zwarte pen is wel wat minder goed uit te wissen, maar met het doekje en eventueel een druppel afwasmiddel, krijg je de pagina weer prachtig wit. Met de blauwe, rode of groene pen is het veel makkelijker uit te wissen. Ik heb inmiddels alle kleuren pennen en gebruik niks anders meer dan mijn correctbook. Ik raad het iedereen aan! Ook heb ik nu voor mijn kinderen de flashcards gekocht.

Schrijft prima, blijft goed leesbaar en is makkelijk weer te wissen!

Overal altijd losse briefjes in m’n broekzak, op m’n tafel en overal in huis om maar niets te vergeten. Nu het mini A7 formaat notitie blokje in de binnenzak van m’n colbert en alles bij de hand. Ik ga niets meer vergeten!

Uitstekend product, doet wat het belooft, prachtige bijdrage aan een groenere toekomst.

Eerste Correctbook cadeau gekregen. Dat beviel zo goed dat ik er nu zelf aanvullingen op heb gekocht die snel geleverd werden. Ik zal vaker bestellen omdat dit product een prachtig cadeau voor anderen kan zijn.

Ik kan mijn Correctbook niet meer missen

Een correctbook is precies wat ze beschrijven. Eindeloos uitwisbaar. ik heb hem nog overzichtelijker gemaakt nu met tabbladen en todo bladen. Ideaal. Snelle levering, nette prijs.

top, maar erg prijzig.

wij hebben een stichting in Gambia en komen daar al ruim 20 jaar. we sponsoren o.a. kinderen met schoolgeld en schoolbenodigdheden. Wij denken dat correctbook niet gaat werken. Binnen de kortste keren zijn zij de pen kwijt of op zijn minst het dopje. zij gaan erin schrijven met een gewone pen, het doekje raakt kwijt. Voor een kleine euro koop je een schrift, dus 23 schriften voor een correctboek. Sorry, het idee is leuk maar het gaat naar onze ervaring echt niet werken.

Goed voor mens en natuur

Ik vind het een super goede uitvinding! Het is makkelijk in gebruik en je helpt er kinderen mee voor een beter toekomst. Voor mijn baan in de zorg gebruik ik hem elke dag!

Goed spul, snel in huis.

Dat er nog wat educatie materiaal naar andere mensen gaat is een leuk gedachte. Het spreekt mij meer aan, dat ik al mijn slingernotities op een plek heb, EN kan wissen, als het zover is. Dus, ik ben tevreden.

Super product

Zelf heb ik al jaren een Correct book. Nu hebben we voor de gehele fractie een Correct Book gekocht als bedankje voor de ondersteuning van afgelopen jaar. Zo kan de gehele fractie milieubewust notities maken ❤️

Super handig

Het nog nooit gehoord van correctbook maar na een tip aangeschaft. Super handig en bevalt prima. De aanvullingen zijn ook heel fijn. Inmiddels ook maar een A5 aangeschaft voor onderweg.

Snelle levering maar het product valt tegen. Prijs - product niet oké!

Super product, en geweldige klantenservice!

Super kwaliteit product, toen 1 van mijn bestelde onderdelen bleek te missen is er gelijk een nieuwe gestuurd. 2 dagen later was het al binnen en er was ook een handgeschreven verontschuldiging in de doos, dat is nog eens klantenservice!

Snelle mogelijkheid van bestelling, snelle levering

Geen ervaring aangezien ik het correctbook cadeau zal doen. Dit cadeau gekocht om bij te dragen aan de het terugdringen van analfabetisme. Hie klein dur bijdrage hiermee ook us.

Precies zoals verwacht

Snelle levering en de producten zijn zoals omschreven. Het was dus een positieve ervaring.

Love Correctbook

Bought extra pages and also an extra book for a gift. Totally love the feel to write on it. I wish they also had page templates for things like monthly habits tracker, maybe meeting notes, learning languages (vocabulary, grammar rules etc). Also the app should be updated to export all selected pages (right now one by one only)

Super handig!

Blij mee...

Correctbook forever gamebook

de gene die het cadeau krijgt zal enthousiast zijn.

handig en papierbesparend en een mooie helder website

niets aan toe te voegen.

Mooi concept!

A5 correctbook is makkelijk in gebruik. Schrijfvellen blijven goed in de ringband zitten en blijven na uitwissen netjes. fijne pennen die niet vlekken en/of uitlopen. Ook niet wanneer je er met je hand overheen gaat. Goed uitwisbaar met de spray. Minpuntje: -pen snel leeg. ( wellicht dat dit na het navullen van de pen anders is, maar dat moet ik nog uitproberen.)

Leuk boekje

Fijn om te gebruiken en het te kunnen hergebruiken. Scheelt veel papier, ook mooi dat je analfabetisme helpt

Schiehavenkade 166

3024 EZ Rotterdam

Over Correctbook

Correctbook is een sociale onderneming die strijdt tegen wereldwijd analfabetisme. Met de aankoop van elk Correctbook voorzien wij kinderen in ontwikkelingsgebieden van ditzelfde uitwisbare schrijfmateriaal.