Goed idee heeft nog verbetering nodig.

Wat een mooi idee waar ik graag aan mee wil doen. Ik heb een correctbook gekocht om met werk te gebruiken. Als gezinsbegeleider ben ik tijdens huisbezoeken veel aan het schrijven. Wat ik merk is dat, als ik het op een dag veelvoudig intensief achterelkaar gebruik de stift eerst heerlijk schrijft en over de bladen zweeft en perfect lukt maar hoe intensiever ik hem gebruik hoe meer de inkt op lijkt te zijn en de bladen (tijdens het uitvegen en opnieuw schrijf) stroever wordt en de inkt van de stift niet graag vasthoudt. Ik ga hem nog iets langer gebruiken om te onderzoeken of dit een stukje wennen is of als dit blijft, moet ik voor het gemak helaas weer terug naar papier. De eerste testen voelde zo goed dat ik een nieuw correctbook als samen had gesteld met accessoires, deze heb ik nu even in mijn winkelmandje onn hold gezet. Mooi initiatief , maar heeft nog verbetering nodig!

Correctbook extra blade besteld

Naast het veelvuldig gebruiken van correctbook op mijn werk heb ik nu 5 extra bladen besteld.. to do list ziet er gelikt uit. De rest ga ik ontdekken

Fijn product, snelle levering

Ik ben heel blij met de flashcards. Super fijn om een optie te vinden die milieuvriendelijk en herbruikbaar is.

Goede kwaliteit producten en een mooi doel

Tevreden met de producten, ik gebruik deze in mijn werk. Het feit dat je een goed doel hebt is een prettige gedachten. Ik raad de producten van deze site aan.

Superfijn zo weinig papieren administratie

Ik heb eerst een paar losse bladzijde besteld om het uit te proberen of het voor mij werkt. Daarna volgde er meer. Ik heb altijd het kleinste boekje in mijn tas en op mijn werk A4. Ik fotografeer het als ik het wil bewaren. Dit scheelt zo veel papieren administratie. Top dit!

Makkelijk bestellen, prima materiaal

Ik schrijf nu al een tijdje in correctbook. Geen verspilling van papier meer en geen notities meer kwijt. Nu tabbladen en een navulling voor de stift besteld en snel in huis.

Schrijft fijn en gemakkelijk proper te krijgen

Ik heb de correctbook nu een week in gebruik en ben zeer tevreden. Ik had wat schrik voor het proper maken maar het veegt goed af met de doekjes en met de spray kan je het extra proper maken. Wat het op termijn gaat geven kan ik nu nog niet zeggen. Ook de kaartjes hebben we die zijn echt een goede studiehulp.

Handig product

Snelle levering, goed en handig product

Handig uitwasbare to do list

Erg blij mee rn handig dat het uitwisbaar is.

Amazing product!

Great product! Very useful at work but also to help planning my week. The team provided a great customer service! I love the cause the company supports and I truly recommend it!

• Você nos recomendaria? sim

Makkelijk besteld en snel geleverd

De bestelling is makkelijk te plaatsen en de webshop is zeer overzichtelijk. Daarnaast is de bestelling heel snel geleverd.

Heel erg fijn

Het zijn fijne notitieboekjes en ik heb die van a7 in mijn tas als boodschappenbriefje, heel handig!

Best

Best

Een mooie manier om duurzaamheid aan een goed en waardevol initiatief te verbinden!

Vanaf moment één was het contact met Correctbook zeer prettig. Ze dachten met ons mee om 'ons boek' zo persoonlijk mogelijk te maken. We zijn zeer blij met het resultaat en hopen dat onze collega's hier veel gebruik van gaan maken. Een duurzaam product en ook een mogelijkheid tot digitaliseren, super! Dat we hiermee ook een initiatief steunen om wereldwijd tegen analfabetisme te strijden, doet ons onderwijshart natuurlijk sneller kloppen!

Het werkt prima.

Losse bladen toevoegen en het Correctbook aanpassen aan je eigen wensen is makkelijk en leuk.

Snel en makkelijk

Gewoon goed product. Snel en makkelijk te bestellen. Snel geleverd.

Prima product

Altijd goed

Snel een super product in huis

Een notitieblokje als geschenk voor iemand die altijd zijn boodschappenbriefje kwijt is. Super succes!

Ik ben enorm fan van het concept! Alsook zijn de boekjes zo aesthetically pleasing! Ze geven niet af (de inkt veegt niet uit), maar anderzijds krijg je het allemaal goed weg. Ik geef de boekjes ook weg als cadeau aan familie en vrienden en ze zijn er allemaal grote fan van! Ook goed voor linkshandige! Ik ben vanaf nu een eeuwige koper bij Correctbook

Geweldig zo fijn to do lijstjes die ik kan uitgummen!!

Fantastisch product wat een uitvinding!!! Super milieu bewust en handig met uitgummen als t klaar is. En... ook nog steun aan mooi project.

Handig geen losse papiertjes meer.

Bestelling gedaan en vlot geleverd. Helaas was de cleaningset gaan lekken en na een mailtje kreeg ik vrij snel reactie dat er een nieuwe toegestuurd zou worden. Die was er de volgende dag al. Top service!

Niet gekregen maar nu wel opgelost

Ik heb de eerste zending niet gekregen, maar met nu goede contact met CorrectBook is er een mooie oplossing tot stand gekomen

Gewoonweg geweldig

Schrijft makkelijk en duidelijk, makkelijk weg te vegen

Duidelijk en snel

Zelf een boekje samengesteld. Mooie website. Doen wat ze beloven. Een tip voor Correctbook. Bij het zelf samenstellen van een correctbook klant niet zelf het aantal ringen laten kiezen maar bv bij a5 automatisch drie setjes. Dus niet aanklikken een set ringen en dat moeten aanpassen maar gewoon kiezen a5 waardoor je automatisch het juiste aantal ringen krijgt.

Schiehavenkade 166

3024 EZ Rotterdam

Over Correctbook

Correctbook is een sociale onderneming die strijdt tegen wereldwijd analfabetisme. Met de aankoop van elk Correctbook voorzien wij kinderen in ontwikkelingsgebieden van ditzelfde uitwisbare schrijfmateriaal.