Bijdrage scholing derdewereldlanden. Bespaart papierverbruik.

Bijdrage educatie ontwikkelingslanden. Bijdrage aan verminderen ontbossing.

Super handig

Met extra blanco set en weekplanner. Makkelijk toe te voegen. Gum op de pen gaat niet zo fijn maar het doekje des te beter. Ik ben er heel blij mee!

Schneller Versand, super Kundenservice, tolles Buch, super für GTD

Die Bestellung wurde direkt verschickt und kam bereits nach kurzer Zeit in Deutschland an. Leider war ein Artikel nicht im Paket, stand aber auf dem Lieferschein. Der Kundenservice war sehr freundlich und hat schnell und unkompliziert reagiert und mir den fehlenden Artikel nachgeschickt. Auf der Website kann man sich individuell ein komplettes Buch zusammenstellen, das ist super praktisch. Gute Qualität, fühlt sich hochwertig an, man nimmt es gerne in die Hand. Ich nutze es im Sinne von GTD. Durch die löschbaren Seiten oder auch nur einzelne Zeilen ist es ein tolles Werkzeug für GTD auf Papier.

Mooi boekje

Mooi boekje Wel echt hard boenen om de paginas schoon te krijgen Ietwat vochtig maken doekje scheelt maar het blijft een work out

Fijne stiften

Stiften blijven lang goed. Prima kwaliteit.

Handig dat je ook inkt kunt kopen om de pen weer te vullen

Door de wisselende beoordelingen op de website twijfelde ik over de aanschaf van het inktpotje. Uiteindelijk heb ik het toch maar besteld en het werkt goed.

Perfect klein herbruikbaar notitieblokje met een overbodige penlus

Lekker klein notitieblokje wat goed in de broekzak van mijn Dierenambulance uniform past. Altijd bij de hand heb om even snel een chipnummer o.i.d. op te schrijven. Nadat ik dit nummer verwerkt heb in ons ambulance-systeem veeg ik het moeiteloos weer uit met een vochtig doekje. Een heel goed hergebruik-systeem. De "handige" penlus vind ik verre van handig. Na een paar keer 5 minuten prutsen om de pen er in te krijgen mag dat hele stuk elastiek van mij achterwege blijven. Ik hou pen en boekje bij elkaar in een zakje. Het schrijven gaat goed. Gladder dan op papier, maar niet storend glad zoals whiteboards meestal zijn. Ik denk dat dit materiaal geen last zal krijgen van grijs worden na veelvuldig gebruik, maar dat zal pas later blijken. De app is niet eens meer te installeren, maar aan de beoordelingen (uit 2018) te zien is dat geen gemis. Wel jammer dat de website er nog steeds naar verwijst. En een goed werkende app zou natuurlijk fijn zijn. Positief is ook dat kinderen in ontwikkelingslanden meeprofiteren.

Mooie, handige, milieuvriendelijke schrijfboekjes

Ik heb hier al meerdere boekjes besteld. Zowel A5 als A6. Ze werken perfect en zijn makkelijk schoon te maken. De kleine gebruik ik voor korte, dagelijkse aantekeningen. De A5 meer voor aantekeningen bij workshops, congressen of cursussen. Handig dat je het ook kunt opslaan. Heb er nu één als cadeautje voor een collega gekocht. Fijn dat je zo geen papier meer nodig hebt en een goed doel steunt.

Boekje is top, de app valt tegen

Het 'papier' schrijft goed en uitvegen gaat ook prima. De app is helaas zeer beperkt. Je kunt bijvoorbeeld niet meerdere pagina onder 1 document opslaan in de app, of sub-folders maken.

Handige, goed te gebruiken schrijfmethode

Het is een prettige wijze. Makkelijk, goed uitveegbaar en hergebruikbaar

Prachtig praktisch en plezierig is Correctbook

Mijn ervaring met de organisatie , plaatsen order en ontvangst van materialen zijn perfect. Het materiaal is prima zoals het boek, de vulling (diverse soorten pagina’s) en de stiften! Kortom van harte aanbevolen. Een must have!

Superfijn deze manier van schrijven

Werkt fijn en overzichtelijk. Tekenen ook top om te kunnen doen, evt met losse magneet postit. Soms door vocht met schoonmaken wel vlekjes maar ja… gebruikssporen hiren er bij toch?!

Makkelijk in gebruik!

Geen papier meer mee, schrijven, en wissen en wat je wilt houden opslaan. Goede doelstelling, je helt een ander. Goed voor iedereen.

Schrijft duidelijk en makkelijk herbruikbaar.

Schrijft duidelijk en makkelijk herbruikbaar. Ook gemaakt fouten zijn gemakkelijk te herstellen.

Leuk

Het is leuk schrijven met Correctbook. De app is nog een raadsel.

Super werk!

Wat jullie doen is al fantastisch en de producten werken heel fijn. Zojuist een extra (reserve) pen besteld, schoonmaakset en hervulpotje, ben benieuwd! Al mijn collega’s willen ook een correctbook!

Snelle bezorging en een prima produkt

Erg goed

Bestelling gedaan volgende dag al geleverd.

Correcte service, maar met name een heel goed doel dat Correctbook nastreeft

Gewoon goed, ik probeer er ook reclame voor te maken.

Super handig

Handig en ook nog voor een goede zaak. Beter!

Wil niet meer zonder!

Ideaal, scheelt zo veel papier en schrijft ook nog eens heel lekker. Enig minpuntje is dat bladzijdes op een gegeven moment toch een beetje zwartig blijven na het uitwissen en de app doet het niet op mijn telefoon.

Bezorging was vertraagd en hoge verzendkosten

PostNL bezorgde mijn bestelling een dag later, daardoor kon ik het kadootje niet op tijd geven.

Duurzaam en handig!

Perfect om aantekeningen maken tijdens gesprekken op het werk: duurzaam, schrijft fijn en AVG-proof want uitwisbaar!

Werkt prettig

Het is makkelijk mee te nemen

Schrijft goed maar gommetje op de pen is slecht

Ik schrijf graag in dit schriftje maar na enkele dagen maakt het gommetje op de pen alleen maar vlekken. Het doekje werkt beter maar kan je niet vastmaken aan het schriftje dus neem ik niet mee. Ik heb dan maar gommetjes besteld maar vind die wel erg duur. Ze zijn nog niet aangekomen dus kan deze nog niet beoordelen. Ik vind het ook moeilijk om de pen in het elastisch lusje te krijgen. Een afgeronde dop zou dat wel makkelijker maken…

Schiehavenkade 166

3024 EZ Rotterdam

Over Correctbook

Correctbook is een sociale onderneming die strijdt tegen wereldwijd analfabetisme. Met de aankoop van elk Correctbook voorzien wij kinderen in ontwikkelingsgebieden van ditzelfde uitwisbare schrijfmateriaal.