Binnen ons bedijf "Ketjen" proberen wij dmv correctbook zo min mogeijk papier te gebruiken. De boekjes zien er mooi uit met ons eigen design en logo.
Kijk, dat horen we maar al te graag Ketjen! Bedankt voor jullie mooie order en dus jullie bijdrage in de strijd tegen analfabetisme :) Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Zou mooi zijn als het werkt.
Nou, we zijn erg benieuwd Irma! Alvast veel schrijfplezier :) Bedankt voor jouw bijdrage in de strijd tegen analfabetisme. Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Het schrift is echt top, maar deze verwijst naar een scan app die voor de nieuwste android versie iniet beschikbaar is. Dat moeten ze echt fixen.
Hi Mattijs, Bedankt voor je review en wat fijn dat je blij bent met het notitieboek! Wat betreft de app; er kunnen inderdaad moeilijkheden zijn bij het downloaden en gebruiken van de app op sommige telefoons of met bepaalde versies van besturingssystemen (iOS of Android). Deze waarschuwing staat ook op onze website. We doen onze stinkende best om dit zo snel mogelijk te verhelpen en zijn ondertussen hard bezig aan een gloednieuwe app. Hopelijk heb je dus nog een beetje geduld en kunnen we straks helemaal aan je verwachtingen voldoen! Ik wens je nog veel schrijfplezier en wil je bedanken voor jouw bijdrage in de strijd tegen analfabetisme :) Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Als de inkt helemaal droog is laat hij zich niet makkelijk verwijderen.
Bedankt voor je positieve review Rénee! Mocht het poetsen toch niet zo makkelijk gaan, dan vind je hier nog wat schoonmaak tips; https://www.correctbook.com/nl/blog/post/schoonmaak-tips Nog veel schrijfplezier :) Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Fijn dat aan de snelle levertijd is voldaan, het boekje is precies zoals verwacht.
Wat goed om te horen dat we aan je verwachtingen voldoen Jorian :) Bedankt voor je positieve review & voor jouw bijdrage in de strijd tegen analfabetisme! Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Schrijft lekker, mooie gedachte dat ik ook nog bijdraag aan lessen in Afrika
Daar worden wij weer heel blij van Irma :) Bedankt voor je positieve review & nog veel schrijfplezier! Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Bestelling snel en goed afgewerkt en bezorgd en ok tevreden met het product zelf.
Kijk, dat horen we graag Mireille :) Bedankt voor jouw bijdrage in de strijd tegen analfabetisme & nog veel schrijfplezier! Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Snel geleverd, goed verpakt!
Hopelijk bevalt het product net zo goed als de levering & verpakking Annelies! Bedankt voor je positieve review & jouw bijdrage in de strijd tegen analfabetisme :) Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Ik heb dit boek aangeschaft (met blanco vellen) om papier te sparen, om niet steeds tijdelijke aantekeningen na gebruik in de papierbak te hoven gooien. Het gaat op lange termijn heel veel papier sparen en ik heb met mijn aankoop er ook nog voor gezorgd dat een kind in Afrika naar school kan en een correctbook heeft gekregen om zijn schoolwerk in op te schrijven. Ik ben er zeer tevreden mee en heb via correctbook.nl inmiddels ook een setje gelinieerd en ruitjes aangeschaft.
Super om te horen Claudia, daar worden wij heel blij van :) Bedankt voor je positieve review & jouw bijdrage in de strijd tegen analfabetisme! Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Goede producten die bijdragen aan de strijd tegen analfabetisme en goed zijn voor het milieu
Nou dat hadden we zelf niet beter kunnen zeggen Mark ;) Bedankt voor je positieve review & nog veel schrijfplezier! Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Het uitwissen gaat lastig. Het boek is veel te duur, ze liggen bij de Action voor € 1,79!
Hi Yolanda, We zijn inderdaad op de hoogte dat er bij de Action een soortgelijk product te koop is. Echter is dit product van een geheel ander kwaliteitsniveau. Bovendien gaat er bij ons een deel van de productprijs direct naar onze misse; de strijd tegen analfabetisme. Dus we zijn je dankbaar voor jouw bijdrage hierin! Een tip voor het uitwissen; dit gaat net even wat makkelijker met een vochtig wisdoekje, onze schoonmaaksponsjes of de schoonmaakspray. Groetjes, Ellenoor - Correctbook
De levertijd was super snel en alles zat goed verpakt. Wat ik echt top vond, was dat verschillende producten bij elkaar verpakt zaten.
En nou maar hopen dat de producten net zo goed bevallen als de levering Clannad ;) Bedankt voor jouw bijdrage in de strijd tegen analfabetisme! Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Het werkt heel erg goed en het scheelt veel papier dus milieu vriendelijk. Dat je analfabetisme ook helpt is natuurlijk super.
Precies Linda! 2 vliegen in 1 klap toch? Bedankt voor je positieve review. Samen maken we schrijven toegankelijk voor iedereen op de wereld! Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Handzaam en praktisch. Makkelijk besteld en snel geleverd. De app werkt (nog) niet optimaal.
Wat een complimenten zeg, daar worden wij heel blij van :) We zijn inderdaad hard ons best aan het doen om de app te verbeteren. Bedankt voor je positieve review & nog veel schrijfplezier! Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Handig, praktisch en duurzaam
Wat super om te horen Sonja! Bedankt voor jouw bijdrage in de strijd tegen analfabetisme & nog veel schrijfplezier :) Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Handzaam mee te nemen. Makkelijker dan het werken met papier
Nou, daar zijn wij het grondig mee eens Cor ;) Bedankt voor je positieve review & jouw bijdrage in de strijd tegen analfabetisme! Groetjes, Ellenoor - Correctbook
De verschillende pagina’s en de indelingsmogelijkheden zijn top. De waas die achterblijft ook na het poetsen met spray vind ik erg jammer en zeker een aandachtspunt
Hi Sandra, Het is bij ons zeker bekend dat de kleuren stiften een waas achterlaten. Dit vermelden wij dan ook op de productpagina. Voor de zwarte pen is dat niet het geval. Wij zullen dit zeker meenemen in onze productontwikkeling! Daarom willen we je bedanken voor je review. En wensen we je alsnog veel schrijfplezier toe :) Groetjes, Ellenoor - Correctbook
werkt goed
Kort maar krachtig Eric ;) Bedankt voor jouw bijdrage in de strijd tegen analfabetisme! Nog veel schrijfplezier. Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Ik heb er 1 voor mijn vriendin gekocht en die gebruikt het dagelijks ze is er erg blij mee!
Wat een top cadeau Mitchell ;) Bedankt voor je positieve review! Samen maken we schrijven toegankelijk voor iedereen op de wereld. Groetjes, Ellenoor - Correctbook
het correctbook is prima, stift werkt niet altijd optimaal maar is een mooi product in zijn geheel. De agenda moet ik aan wennen, omdat er gewerkt wordt met 1 kleur voor alle weken is het soms zoeken naar de juiste pagina. Mischien met wat meer kleuren werken zou fijn zijn.
Bedankt voor je review Tamara! Jouw tip zal ik doorgeven aan onze productontwikkeling afdeling :) Nog veel schrijfplezier & samen maken we schrijven toegankelijk voor iedereen op de wereld. Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Het werkt zoals er omschreven wordt. Goed dus!
Nou, wat goed om te horen Nicole! Nog veel schrijfplezier & bedankt voor jouw bijdrage in de strijd tegen analfabetisme :) Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Ziet er goed uit, snelle levering. Gekocht als cadeautje voor mijn kleindochter, 10 jaar, op haar verzoek, Dus geen idee of het bevalt. Maar het initiatief is natuurlijk prachtig !
Kijk, dat is nog eens een goed cadeauverzoek Alie ;) Dat vinden wij echt super leuk om te horen! Hopelijk bevalt het cadeau inderdaad. Bedankt voor jouw bijdrage in de strijd tegen analfabetisme! Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Fijn om te kunnen schrijven en het te kunnen wissen en digitaal opslaan. Zo'n correctbook neem je overal naar mee en ziet er een stuk relaxter uit dan dat je achter je computer zit te tikken als je een aantekening wilt maken.
Wat goed dat het Correctbook zo goed bevalt Anja :) Zegt het voort! Bedankt voor je positieve review. Samen maken we schrijven toegankelijk voor iedereen op de wereld. Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Handige pen. En zeer snelle levering
Kijk, dat doet de bezorgservice dan goed Betty :) Veel schrijfplezier & bedankt voor jouw bijdrage in de strijd tegen analfabetisme! Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Erg leuk om in dit boekje te schrijven en als soort rust-momentje op de dag afgedane zaken of notities weg te poetsen. Lekker afgehandeld en weg ermee. Pen schrijft heerlijk.
Heerlijk he? Uitgewist is uit het hoofd :) Bedankt voor jouw positieve review! Samen maken we schrijven toegankelijk voor iedereen op de wereld. Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Schiehavenkade 166
3024 EZ Rotterdam
Correctbook is een sociale onderneming die strijdt tegen wereldwijd analfabetisme. Met de aankoop van elk Correctbook voorzien wij kinderen in ontwikkelingsgebieden van ditzelfde uitwisbare schrijfmateriaal.