Mooi materiaal

keurig geleverd

Mooi product en snelle levering

Ik had al een correctbook en heb nu meerdere kleuren pennen erbij besteld. Volgende dag geleverd.

handig als 'extern geheugen'

prima middel om mijn geheugenchaos beter te kunnen ordenen. In plaats van de talloze memootjes die voor mij menigkeer zoekraken. De lengte van de pen, mag voor mij iets korter mogen zijn. Maar dat terzijde, ik ben tevreden over de bijdrage aan mijn doelstelling. En blij om te kunnen bijdragen aan de hulpbehoevenden.

Een aantal accessoires besteld voor mijn correctbook. Snelle levering.

Wat ik besteld heb keurig geleverd in een passende doos.

Het enige nadeel vond ik de bezorging door post nl. Er was niemand thuis, het pakketje is bij een afleverpunt afgegeven in plaats van bij de buren.

Heel tevreden!

Snel verzonden! Fijn dat de schriften van Correctbook kwalitatief zo goed zijn. Ik gebruik mijne nu ruim een half jaar (dagelijks); en hij ziet er nog netjes uit. Ook fijn dat je los blaadjes etc kan bestellen.

Gemengde ervaring

Over de notie boektjes niets dan lof over de stiften/pennen bar slecht regelmatig nieuwe aanschaffen.

Top geen nodeloos papierafval

Goed, prima in gebruik en geen papier afval meer

Snel en netjes geleverd

Pakketje kwam snel, zat goed verpakt

Werkt super!

Heel fijn om een boekje te hebben die je telkens opnieuw kan gebruiken. Ik maak veel korte, even snel te gebruiken, notities. Correctbook is daar super geschikt voor.

zo blij mee

ik gebruik mijn correctbook dagelijks en heb er heel veel plezier van.

Goed product en top klantenservice

Mijn eerste correctbook gekregen bij mijn nieuwe werk. Bevalt zo goed, dat mijn partner er ook een wou. Dus we hebben er een besteld en een potje inkt voor de pen. De kaft was niet helemaal in orde. Nadat we contact opnamen met de klantenservice werden we gelijk geholpen en werd er een nieuw kaft in zelf te kiezen kleur toegestuurd. Helaas tijdens transport iets gekreukt, maar nu van de eerste kaft een goede voorkant en van de tweede een goede achterkant, dus we combineren het gewoon ☺️ Mijn pen werkte na tijdje niet meer zo fijn. Daarom potje inkt besteld. Hij doet het nu weer beter, maar blijft opstartproblemen houden. Zelfs als ik tijdens het schrijven even de pen neerleg en erna weer door wil schrijven, heeft hij er moeite mee. Eenmaal aan het schrijven, werkt hij wel fijn.

Gebruik al jaren op mijn werk Correctbook voor het maken van notities bij klantengesprekken. Nu met pensioen gebruik ik Correctbook voor mijn wekelijks winkellijstje, mijn vakantieplanning en allerlei notities. Schitterend product. Geen gebruik meer van papier. Goed voor de natuur.

Super snelle en goede levering

Besteld, nog geen 3 uur later een verzendbevestiging en de volgende dag al in huis!

Al jaren blij mee!

Ik gebruik al 3 jaar een correctbook (met normale dunne kaft) heel intensief. De achterkaft valt er alleen op een gegeven moment steeds af en dat is irritant omdat de pen daar ook aan vast zit. Ik heb al een keer de kaft vervangen. Maar ook nu weer hetzelfde probleem. Ik heb mezelf daarom getrakteerd op de hardcover versie en daar ben ik heel blij mee. Door het elastiek blijft alles goed bij elkaar en daardoor is de kans op een lamme kaft veel kleiner. Op naar nog vele jaren cotrectbook plezier! Enige verbeterpunt... meer keuze in kleur voor de hardcover versie (zwart is wat saai).

Mooi initiatief en een goed product

Ik gebruik het schrift nu een jaar en bevalt prima. Pennen gaan ook lang mee.

Goed begin

Tot nu toe ben ik content met mijn correctboek. Heb hem we pas kort in gebruik. Een punt van kritiek is de afwerking van de hardcover. Niet een echt harde cover. Eigenlijk is het een stuk karton met een folie erom heen. De rand zijn op een plek aan de hoek niet netjes afgeplakt. De kant die aan de ringbandkant zit is niet afgewerkt en daardoor zie je het karton. Ik denk dat ik een volgende keer kies voor een softcover.

Een geweldig alternatief voor een opschrijfboekje en een goed doel!

TOP!

Superr

De A4 variant is heel fijn. Ook het gummetje aan de achterkant en de verschillende soorten bladen tabbladen en kleuren pennen. Ik ben fan!

Tevreden

Goede producten, goede service

Ik heb meerdere malen wat besteld bij Correctbook. Alles is van goede kwaliteit en erg duurzaam. Ben erg blij met de producten! Fijn dat ik op deze manier veel papier verspilling kan tegengaan!

Handig in gebruik en ziet er mooi uit

Ik had het jaren geleden al moeten kopen. Het scheelt veel papier. Kwaliteit is goed en fijn dat ik alle dingen die ik opschrijf weer kwijt ben. Scheelt veel gewicht in mijn tas

Kwaliteit en snel

Stevig en mooi boekje met pen en wisdoekje.

Superhandig correctbook en snel geleverd

Bij toeval heb ik het correctbook ontdekt. Gebruik op mijn werk nu geen pen en papier meer alleen nog de correctbook. Superhandig en alles blijft fijn bij elkaar. Geen rommel en losse papiertjes meer. Kan alles nu snel terugvinden. Daarnaast is het duurzaam, geen hopen papier meer in prullenbak in. Mooie uitvinding!

Schiehavenkade 166

3024 EZ Rotterdam

Over Correctbook

Correctbook is een sociale onderneming die strijdt tegen wereldwijd analfabetisme. Met de aankoop van elk Correctbook voorzien wij kinderen in ontwikkelingsgebieden van ditzelfde uitwisbare schrijfmateriaal.