Heerlijk pennen, wissen en weer pennen!

Schrijft prettig, snel corrigeren en weer verder schrijven!!! ToDo, lijntjes en blanco in 1 book, dus kan alles kwijt!! Echt een aanrader!

Superhandig en duurzaam

Ik heb het A5 notebook met extra bladen erin. Superhandig en prettig in gebruik in mijn werk. Ik ben erg tevreden over de producten en levering. Heel veel dank!

Handig, kan wegstrepen wat niet meer nodig is

Mooi product

snelle bezorging

Het is een cadeau, nog niet gegeven, dus ik weet de reactie van de ontvanger nog niet

Prima producten duidelijke afhandeling

Eenvoudig bestellen, op tijd geleverd, en t werkt prima

Prima, goede producten en super handig!

- Goede kwaliteit - Mooie en nuttige producten - Goed besteed - .. en ook nog eens een goede service :) Wat wil je nog meer? Keep up the good work!

Superhandig en prima kwaliteit

Al een paar keer iemand gezien met een correctbook (wat ik toen nog niet wist) en erg gecharmeerd van het idee dat je gemakkelijk je aantekeningen weer kunt wissen. Dus maar eens gezocht en specifiek op A4-formaat. Inmiddels alle soorten vellen in mijn boek en er hartstikke tevreden mee. En hiermee ook nog eens een zeer goed doel steunen is natuurlijk een heel mooi bij-effect.

een handzaam "whiteboard"

Omdat ik schrijf/teken als ik luister en ook om m'n gedachten te ordenen was ik op zoek naar een a5 ringband schrijfblok. Vaak staat er ook iets tussen wat ik om een of andere manier wil bewaren. Een Correctbook past mij perfect, ik gebruik het als een handzaam "whiteboard" en als ik iets wil bewaren maak ik een foto van de betreffende bladzijde met m'n smartphone. En een compliment voor het bedrijf Correctbook voor het feit dat aandacht is voor hun sociale impact en hun ecologische voetafdruk.

Snelle levering en fijne materialen

Perfect for tutoring

I tutor a lot and go through a lot of paper and this is better for the environment and my pocket in the long term.

uitstekende bijdrage

Niet alleen draagt Correctboek bij aan het onderwijs in ontwikkelingsgebieden, het biedt ook een duurzame manier van aantekeningen maken. Persoonlijk vind ik het ook erg prettig om zaken die zijn afgehandeld letterlijk weg te kunnen vegen. Ik maak naast de gelinieerde bladen ook gebruik van o.a. de weekplanner en to-do-pagina's.

Prima alternatief voor papier

Na een eerder ervaring met correctbook een nieuwe aangeschaft. Dit keer de versie van warchild. Het book en de pennen zijn van een prima prijs/kwaliteit. De levering was binnen een normale termijn. De kaft van het warchild boek valt mij een beetje tegen. (Ik had een harde kaft verwacht) Tot zover echter geen problemen. Het wissen met het doekje kan wat lastig zijn.

Mooi materiaal en verhaal

Fijn dat je met de aanschaf van een correct book niet alleen een bijdrage levert aan het milieu maar ook meteen een goed doel steunt.

Goed product

Goede producten en snelle levering. Er was iets misgegaan met een van de pennen, maar dat is zeer snel en netjes opgelost.

Snelle levering, hoge kwaliteit.

Twee keer besteld, spullen waren er supersnel. Erg fijne notebook ook, mooi stevig en robust. Aanrader!!!

Na 1 week gebruik positief.

Geen wegstrepen en overschrijven van eindeloos veel aantekeningen en geheugensteuntjes meer. Enige wat ik jammer vind is dat na wissen van de tekst er een ingekerfde tekst zichtbaar blijft. Misschien een stift ontwikkelen met een minder scherpe/harde punt?

Zeer snelle en leuke reactie op een klacht

Ik had mijn bestelling in goede orde ontvangen maar 1 van de pennen had geen stift. Dit heb ik gemaild en ik kreeg dezelfde dag een vriendelijke mail terug met een leuke verwijzing naar het missen van de stift. De volgende dag had ik een nieuwe pen in mijn brievenbus. Echt een top service en kan menig bedrijf nog wat van leren!

Blij ermee

Correctbook is top alleen de kaft is moeilijk om te slaan.. Hij gaat dus ook snel stuk! Zo jammer.. Het is een duur boekje op deze manier.

Enorm handig!

Enorm blij met mijn notebook met bladwijzers! Gun iedereen zo’n boek!

Snelle levering, schrijft fijn, goed schoon te maken.

Een fijn boekje met fijn schrijfgerei. Schrijven gaat minstens zo makkelijk als op papier. Je veegt de inkt tijdens schrijven niet uit. Goed schoon te maken na gebruik.

prima product, snelle levering

positief, gebruik het product anderhalf jaar nu, blijft goed. Fijne spray voor een deep-clean

Perfect!

Ideaal voor op mijn werk. Schrijft makkelijk zowel de dunne pen als de wat dikkere. Makkelijk tabbladen toe te voegen en makkelijk uit te wissen. Aanrader

Handig zo'n uitwisbare boekje!

Ik gebruik het boekje vooral voor to do lijstjes. Dat wat klaar is, verwijder je gewoon. Zonder dat het onoverzichtelijk wordt daar doorstrepen!

Een goed product, milieuvriendelijk en besparend

Ideaal

Leuk systeem waarbij je je aantekeningen kunt aanpassen of weer gemakkelijk kunt verwijderen. De bladzijden zijn verplaatsbaar en er zijn allerlei accessoires toe te voegen, zoals tabbladen en ruitjespapier.

Schiehavenkade 166

3024 EZ Rotterdam

Over Correctbook

Correctbook is een sociale onderneming die strijdt tegen wereldwijd analfabetisme. Met de aankoop van elk Correctbook voorzien wij kinderen in ontwikkelingsgebieden van ditzelfde uitwisbare schrijfmateriaal.