Heel snel verzonden. Mijn Correctbook is mooi en heel erg handig. Ben erg blij met mijn aankoop. Ik heb de gelinieerde versie aangevuld met de To-Do aanvulling.
Hoi Ingrid, Wat fijn! Mooie mix! En niet te vergeten: ook weer een kind geholpen. Veel plezier ervan.
Goed spul, snel geleverd, duidelijke website, mooi doel.
Goedemorgen Esther, Bedankt voor je mooie review! Heel veel schrijfplezier toegewenst!
Inspirerend en handig
Yep Kris, that's us. Bovendien strijd je mee tegen analfabetisme. Win. Win. Win. Zegt het voort, hè?
Super blij met het boek maar de pen doet het niet. Telefonisch bericht achter gelaten
Goedemorgen Debby, Wat vervelend dat de pen het niet doet. Ik heb inmiddels een nieuwe pen naar je toegestuurd en je via de mail hiervan op de hoogte gesteld. We hopen dat het zo goed opgelost is en wensen je veel plezier met je bestelling!
Moest even wennen maar ben er happy mee. Ik gebruik hem voornamelijk voor mijn vele korte notities.
Hoi Hans, Mooi dat jij er blij van wordt. En daarbij help je ook nog eens een kind in de strijd tegen ongeletterdheid. En die wordt daar weer blij van. Hoe mooi?
Het mooie is dat je een standaard Correctboek kunt uitbreiden met allerlei andere inhoud; tabbladen, to-do lijsten, gelinieerd, ruitjes erc. Een mogelijkheid op het poetslapje op te bergen zou het perfect maken.
Hoi Karin, Dank voor jouw mooie review en fijn dat je meedenkt. We blijven in constante innovatie om Correctbook met verrassende, ludieke en handige oplossingen steeds te verbeteren, dus wie weet wat er nog komt. Veel schrijfplezier!
Het verwijderen van de teksten is lastiger dan bij Bambook die heb ik ook 1). Het schrijven gaat dan weer beter. Dus tsja. De bijgeleverde kleine blauwe doekjes zien er na twee pagina's leeg maken niet meer uit. Overigens werkt een regulier wonderdoekje beter...
Ha John, Dank voor jouw reactie. Gelukkig zijn er nog steeds verbeterpuntjes en daar wordt ook hard aan gewerkt. Daarom zijn we zeker blij met jouw feedback. Veel schrijfplezier!
snelle en correcte levering, mooie bedrijfsstrategie
Thanks Rolf! We wisten het al maar het is steeds weer leuk om te lezen. Veel plezier ervan!
Al binnen twee dagen had ik mijn bestelde Forever Gamebook en Agenda in huis, en dat tijdens de feestdagen. Snelle levering, precies wat ik besteld had en keurig verpakt. Resultaat: blije vrouw en blije dochter toen zij hun pakje van onder de boom mochten uitpakken. Fijn dat ik op deze wijze tevens bijdraag aan de verbetering van iemands toekomstperspectief. Job well done Correctbook!
Nou, dat horen we maar al te graag Mark! Bedankt voor jouw bijdrage in de strijd tegen analfabetisme :) Nog veel schrijfplezier ;) Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Met veel plezier maak ik gebruik van correctbook! Tevens geef ik het als relatiegeschenk aan mijn relaties en zij reageren daar erg enthousiast op.
Kijk, dat is goed om te horen Yvette! Bedankt voor jouw bijdrage in de strijd tegen analfabetisme :) Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Genoeg keuze en snelle levering na bestelling. Mooie producten die iets goed doen voor het milieu
En ook nog eens kinderen in ontwikkelingslanden helpen met hetzelfde uitwisbare schrijfmateriaal, top toch Monique? Bedankt voor je positieve review & nog veel schrijfplezier :) Groetjes, Ellenoor - Correctbook
De kaartjes zijn goed te beschrijven, tekst blijft goed zitten. Ik ben zeer tevreden.
Nog veel schrijfplezier met de flashcards Margo! Bedankt voor jouw bijdrage in de strijd tegen analfabetisme :) Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Ik ben heel tevreden met het boekje en de stiftjes. Makkelijk schoon te maken. Ze bl8jven het lang doen.
En daar worden wij dan weer heel blij van Warja! Bedankt voor jouw bijdrage in de strijd tegen analfabetisme :) Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Vroeger lag mijn bureau vol met neergekribbelde notities, berekeningen en to do lijstjes en groeide dat maar aan. Nu schrijf ik alles op in mijn correctbook en veeg het uit als het wegmag. Zorgt voor meer orde op mijn bureau en rust in mijn hoofd.
Dat klinkt als een super oplossing Ingrid ;) Bedankt voor jouw bijdrage in de strijd tegen analfabetisme. Nog veel schrijfplezier! Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Super producten en een super snelle levering
Nou, dat horen we maar al te graag Hanneke! Bedankt voor je positieve review :) Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Ik vind het fijn als ik weet dat ik duurzaam kan werken. En dan ook nog een goed doel steunen geeft helemaal een goed gevoel.
Precies, da's twee vliegen in één klap, toch Wiebe? Bedankt voor jouw bijdrage in de strijd tegen analfabetisme! Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Ik ben blij dat ik de keuze voor correctbook heb gemaakt. Ik schrijf veel, wat vaak losse flodders zijn, of voor het klad schijven voor het in het net schrijven of het maken van mijn huiswerk voor ik het overtyp en opstuur. Scheelt me nu al een hele lading papier. Echt heel fijn.
En daar zijn wij dan ook weer heel blij mee Mirjam :) Bedankt voor jouw bijdrage in de strijd tegen analfabetisme! Nog veel schrijfplezier. Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Ik vind de boekjes heerlijk, neem ze overal mee naar toe en ik vind het fijn een kleine bijdrage te leveren aan dit goede doel
Ja precies, twee vliegen in één klap, toch Tineke? Bedankt voor je positieve review & veel schrijfplezier! Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Zie boven.
Hopelijk bevalt het product net zo goed als de bezorging Tineke ;) Veel schrijfplezier & bedankt voor jouw bijdrage in de strijd tegen analfabetisme! Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Bestelling snel in huis, goed product
Dat is goed om te horen zeg Marieke! Nog veel schrijfplezier & bedankt voor je positieve review :) Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Wat een mooi en duurzaam product. De mijne was net binnen, toen heeft mijn man er ook 1 besteld. Super!
En zo maken we eindeloos schrijven toegankelijk voor iedereen op de wereld Angelique! Fantastisch toch? Bedankt voor jouw bijdrage in de strijd tegen analfabetisme :) Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Het scheelt een hoop memoblaadjes en ik kan meer overzicht houden.
Kijk, dat klinkt heel goed Jane ;) Bedankt voor jouw bijdrage in de strijd tegen analfabetisme! Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Heel handig en vooral als ik bedenk dat ik een klein steentje bij kan dragen tegen analfabetisme, maakt het gebruik nog waardevoller.
En daar zijn wij dan weer heel blij mee Rita :D Bedankt voor je positieve review & nog veel schrijfplezier! Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Bestellen ging hartstikke goed. Leveren op de afgesproken dag. Ik had een vraag na de bestelling binnen. Een dag reactie
Wat goed om te horen Stefan! Bedankt voor jouw bijdrage in de strijd tegen analfabetisme :) Nog veel schrijfplezier. Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Ik ben zo enthousiast dat ik her en der collega's en klanten overhaal om ook met Corectbook te werken: het is handig en dient ook een sociaal doel
Ha Jan, Wat leuk om te lezen zeg! Keep spreading the word! Veel plezier ervan en geniet van de feestdagen. Groet - Correctbook
Schiehavenkade 166
3024 EZ Rotterdam
Correctbook is een sociale onderneming die strijdt tegen wereldwijd analfabetisme. Met de aankoop van elk Correctbook voorzien wij kinderen in ontwikkelingsgebieden van ditzelfde uitwisbare schrijfmateriaal.