Echt fijn in gebruik , en her scheelt een hoop papier

Goede kwaliteit notitieblok en snel ontvangen

Goed idee maar niet gemakkelijk te wissen

Ik gebruik mijn Correctbook nu een aantal dagen en ben wisselend enthousiast. Het idee is natuurlijk geweldig, je maakt je notities, belangrijke digitaliseer je en je veegt je pagina's weer schoon. Helaas is dat laatste niet zo simpel. Ik wilde een regel 'uitgummen' met de achterkant van de pen, waarna een grote zwarte vlek achterbleef waar die regel had gestaan. Deze regel stond er net een paar uur, dus ik ben benieuwd hoe het gaat als je iets wilt wissen dat er een paar maanden staat. Uiteindelijk kon ik de zwarte vlek verwijderen met een vochtig doekje, maar ook dat ging niet heel gemakkelijk. Door de druk die je bij het schoonmaken moet uitvoeren zie je nu ook krassen ontstaan in het oppervlak van de pagina's. Gezien de prijs die je hiervoor betaald had ik toch een betere kwaliteit verwacht. Het zeker niet zo gemakkelijk als wordt voorgesteld en ik vraag me af hoelang dit schrift daadwerkelijk mee zal gaan.

Ik bestelde per ongeluk het verkeerde formaat aanvullingsbladen. Heb er over gebeld en vond daarna alsnog het juiste formaat bij mijn bestelling. Zonder vertraging, gewoon de volgende dag. Heel goede service!

Geweldige blocnote. De pennen gaan wel snel leeg en op een gegeven moment lukt het niet meer om de bladen schoon te maken. Één correctbook per jaar.

Kleinkinderen zijn dolblij met correct book cadeau!

Zie boven!

De bladzijde zitten verkeerd om

Ik ben gewend dat mijn week op de linker pagina begint, maar bij de nieuwe agenda week indeling, begint het aan de rechterkant

Handig, praktisch en efficient

Een heel fijn notitieblok. Heerlijk alles wegpoetsen in plaats van doorkrassen. Ik ga nu de agenda proberen. Digitaal bijhouden is voor mij onvoldoende praktisch. Het lijkt me een uitkomst om geschiedenis te kunnen wissen en weer opnieuw te gebruiken.

Al schrijvend en lezend anderen leren schrijven en lezen...

We hebben een ruim aanbod met een praktische display en leuk demofilmpje. Vanaf dag één zijn zowel de medewerkers als klanten razend enthousiast.

Al schrijvend en lezend anderen leren schrijven en lezen...

Werkt prettig en is duurzaam!

Zalig !

In plaats van dagelijks heel veel papier te slijten aan het telkens herschrijven van doorstreepte to do lijstjes, gaat het voortaan in dit handige notebook. Einde zoektocht naar een papiertje.

handig, praktisch en efficient

Door de uitbreidingsset is het een boekje waar je super veel mee kan en die overal handig voor is. Je kunt hem helemaal personaliseren, waardoor die overal handig voor is.

Makkelijk om te bestellen De pennen schrijven heerlijken mijn eerste a4tjes heb ik ondertussen bespaard door het gebruik van deze boekjes. De to do list boekje is dun en makkelijk overal tussen te stoppen en mee te nemen. Het schrijfblok zitten genoeg bladeren in en werkt goed

Schiehavenkade 166

3024 EZ Rotterdam

Over Correctbook

Correctbook is een sociale onderneming die strijdt tegen wereldwijd analfabetisme. Met de aankoop van elk Correctbook voorzien wij kinderen in ontwikkelingsgebieden van ditzelfde uitwisbare schrijfmateriaal.