Geweldige duurzame producten

Mooi initiatief en het mes snijdt aan 2 kanten

Ik vind het een prettig middel om mee te werken. Scheelt ladingen papier...of het jaren mee gaat weet ik niet, die ervaring heb ik niet. Maar de gedachte erachter kan ik volledig steunen.

Op naar minder papierverspilling!

Mijn eerste Correctbook kocht ik een aantal maanden geleden en vanwege de kaft kocht ik een tweede, deze zal zeker niet ongebruikt in de kast blijven liggen. Ik moest wel wat wennen, maar inmiddels aardig op weg met het gebruik van Correctbook. Het uitwissen met achterkant stift of doekje wil nog wel eens vlekken, maar met een nat doekje haal ik dan de achtergebleven vlekken weg. Daarom net geen 5 sterren.

Makkelijk om te bestellen, snel geleverd,spullen zien er prima uit

Ik had al een Correctbook en nu heb ik aanvullende spullen als extra tabbladen, pennen, inkt en een schoonmaakset besteld. Erg tevreden met de leveri g en de artikelen.

Superhandig

Zeer handig

Fantastisch product met een mooie visie

Ik gebruik mijn correctbook dagelijks en wil niet meer anders. Fijn idee dat de wereld er ook een beetje beter van wordt. Ook de flashcards werken fijn!

Fijne onderneming!

Goed materiaal. Snel geleverd. Geweldig initiatief van Correctbook!

Kreeg het luxe book beschadigd binnen

Bij ontvangst bleek de binnenzijde kaft beschadigd. Foto van gemaakt, klacht ingediend. Kreeg snel reactie, met de medeling dat ik een vervangende kaft krijg. Dit betekent dat ik zelf die kaft moet vervangen met het risico dat deze weer beschadigt. Toen ik dat terugschreef kreeg ik geen reactie.

Harstikke blij met mijn aankoop.

Aankoop voldoet aan mijn verwachtingen. Mijn bestelling bleek incompleet bij ontvangst. Nadat ik contact heb opgenomen met correctbook, hebben ze de rest van de bestelling meteen opgestuurd. Helemaal top!

Mooi product en concept.

Prima levering, verpakking en inhoud.

Fijne stiften en mooie kaartjes!

Duurzame oplossing. Ben wel benieuwd hoe lang de stiften meegaan.

Duurzaam

Deze vorm van notities maken past perfect bij het verduurzamen.

zoals het hoort, besteld, betaald en geleverd.

Dit is wat ik zocht…

Geen bureau vol met losse blaadjes met aantekeningen meer. Alles netjes bij elkaar en heb je de aantekeningen verwerkt dan heb je weer een schone lei. Eigenlijk teveel blaadjes in t boek. De app heeft voor mij geen meerwaarde omdat je de gescande bestanden niet kunt versturen.

Perfect alternatief met een goed doel!

Perfect alternatief voor het papiertje bij de telefoon, lijstjes maken en zelfs op scholingen je notities te kunnen maken! Hierna met de app foto maken en je bent klaar! En indirect hulp geboden ook nog!

Dit is mijn 2e Correctbook, werkt perfect.

Omdat ik verschillende tassen heb, heb ik deze 2e gekocht. Zoals beschreven, werkt perfect.

Snel geleverd en handig in gebruik

Het correctbook is handig en formaat A5 is heel prettig. Mooie manier om papier te besparen en kinderen te helpen.

Prima levering

Goed correct en snel

Top idee, werkt bijna perfect

Mooie kwaliteit, super concept, alleen de app loopt steeds vast

Correct book is top, de app kan veel beter

Als eerste moet ik kwijt dat het boek zelf echt super fijn schrijft, de dikkere stiften drogen iets minder snel. Het wissen is prima! De app laat wel wat af weten. Dit mag echt wel inventiever en actueler. Slimmere en snellere links naar verschillende clouddiensten zou al een goede niet te missen meerwaarden zijn. Ik gebruik nu de app van onedrive die uitstekend is voor mij. Verder misschien een tip om jezelf mee te onderscheiden, verzin een correct book voor linkshandige! Dan word het helemaal top!

Prettige communicatie en betekenisvolle producten

Ongeveer een half jaar gebruik ik voor mijn werk de producten van CorrectBook en ik ben heel enthousiast. Het werkt heel prettig en makkelijk. Ik lever zo een bijdrage aan een duurzamere én sociale wereld. Ga vooral door!

Kwaliteit is goed, modellen mogen uitgebreid

De artikelen van Correctbook bevallen me prima. Het is alleen zo jammer dat de notepads (met de spiraal boven) er alleen in het heel kleine formaat zijn. Waarom niet ook in A5 en misschien zelfs A4? Dit schrijft voor een linkshandige heel wat fijner, zeker ook omdat de ringen van de spiraal nogal groot zijn. Misschien iets voor de toekomst? Ik heb er nu zelf één gemaakt met losse vellen en ringen.

Ik ben heel blij met mijn nieuw boekje. Eindelijk geen spijt meer om dingen op te schrijven. Perfect

Mooi product

Ik word helemaal blij van de orde die ik kan scheppen in mijn aantekeningen

superhandig

Ik had altijd verschillende kladblokken, maar met correctbook heb ik alles in 1 doordat ik het kan verdelen met de tabbladen. verder heb ik verschillende soorten bladen blanco voor tekenen, lijntje voor schrijven en de to do bladen. Erg handig. En als het klaar is, foto maken of scannen en wissen!

Schiehavenkade 166

3024 EZ Rotterdam

Over Correctbook

Correctbook is een sociale onderneming die strijdt tegen wereldwijd analfabetisme. Met de aankoop van elk Correctbook voorzien wij kinderen in ontwikkelingsgebieden van ditzelfde uitwisbare schrijfmateriaal.