Goede en duurzame producten

Eenvoudige manier om zelf een bijdrage te leveren aan duurzaamheid! Uitwisbaar, goede kwaliteit en de stiften zijn van goede kwaliteit. Gaan lang mee.

Duurzame agenda

Ik gebruik de agenda nu een kleine week en ik ben er zeer tevreden over. Ik ben zeer voor een verduurzaming van de samenleving (geen papierverspilling) en dit draagt een steentje daaraan bij. Ik heb het ook aanbevolen aan de school waar ik werk voor collega's en de leerlingen. Ik ben benieuwd. Klein verbeterpunt: de planning in de dagen is via bulletpoints en korte strepen om te schrijven. Een tijdstip en een afspraak passen daar niet in. Ik zou het aantal bulletpoints halveren. Ook mis ik een plek om de maand te schrijven (bijvoorbeeld naast het weeknummer).

Super handig

Blij mee, werkt goed, mooie fijnschrijvers

Geweldig!

Geen papierverspilling en draag zo steentje bij aan schoolspullen

Handig

Het boekje zorgt bij mij voor extra overzicht. Het is goed te gebruiken voor vaste afspraken en extra afspraken. De weekindeling is aan te raden.

Onmisbaar

Ik was mijn Correctbook "kwijtgeraakt " bij de groothandel. Ik heb direct een nieuwe besteld, gelukkig werd mijn boekje teruggevonden. Ik was echt onthand, kan mijn Correctbook niet meer missen!!

Mooi artikel snel ontvangen

Het correctbook ziet er goed uit, netjes verpakt. De jarige zal dit een top cadeau vinden!

Schoonmaakspray doet wat het moet doen. Extra tabbladen zijn handig om je notebook te op te delen.

Te grote doos voor 2 pennen , verzendkosten

Snelle levering . Helaas veel te grote doos voor 2 pennen. Zonde van het papier. Wanneer de pennen in een envelope hadden gegaan had dit ook veel verzendkosten gescheeld, Ingrid Wijbenga

Geweldig spul

Echte aanraden. Snelle levering. En zo gebruiken wij in ieder minder papier en kinderen worden ook gelijk geholpen. Heel fijn.

Lekker schrijven

Ik schrijf graag snel losse notities op, als er iets in mijn gedachten opkomt, maar meestal zit ik achter de computer. Veel van die losse notities zet ik dan in een documentje, maar vaak is dat ook een beetje gek, want het is een ratjetoe aan losse notities. Ook zijn er momenten dat ik wel graag met de hand schrijf. Omdat ik slechtziend ben schrijf ik graag wat groter dan waartoe de lijntjes in normale notitieboeken mij vaak belemmeren. Met de dikkere stift van Correctbook en de blanco bladzijdes kan ik heerlijk uit de voeten en lekker schrijven. Eerst had ik en A5-boekje, maar inmiddels ook een A4-formaat, waarin ik heerlijk mijn ideeën kan uitwerken en notities kan maken als ik onderweg ben of niet achter de computer zit te werken.

Prima verzorgd

Vlotte afhandeling, keurig verpakte bestelling

Fijne markers!

Superhandig en het schrijft als een gewone pen

Correctbook is helemaal top, als je van schrijven, tekenen en lijstjes houdt. De pennen schrijven soepel als rollerballs. De aantekeningen kun je handig ordenen in de app. Het enige kleine nadeel is het schoonmaken. Dat is goed te doen met de reiniger, alleen is het bewerkelijk als je veel pagina’s wilt schoonpoetsen. Verder helemaal top, ook de accessoires. En mooi dat Correctbook zich actief inzet in de strijd tegen het analfabetisme.

Super boeken, maar agenda niet praktisch

Mijn ervaring met correctbook is super! Heb er al een aantal en onlangs de agenda besteld. Echter wat jammer is bij de agenda is dat als je 'm openlegd dat de linker pagina start met de donderdag. Je hebt dus geen volledige week in beeld. Verder mis ik ook bij de agenda nog een liniaal of iets dat je bij de week die het op dat moment is kan leggen. Verder werkt het schrijven en wissen super!!!

Goed!

Duidelijke website! Snel toegestuurd!

Geweldig en duurzaam

Ik heb bijna alles in huis van Correctbook en sinds kort ook de flashcards. Daarna een bewaardoos besteld bij Amazon voor de flashcards, maar ze passen helaas net niet. Ik weet niet of dat aan de afmetingen van de flashcards ligt of aan de bewaardoos die ik heb besteld. De pennen met dikkere punt en dunne punt schrijven allebei lekker en het feit dat er nu ook een app is om via je mobiel de teksten in te scannen is helemaal een pluspunt. Het speelboek wat we een paar maanden geleden bestelden vind ik een topper en gaat iedere keer mee als we op pad gaan of naar een restaurant.

Goed product. Goed doel

geweldig product en snelle levering

geweldig product en snelle levering

duurzaam, makkelijk in gebruik

het idee van de correctbook is super: heel duurzaam. het schrijft fijn, wissen is makkelijk. Enige minpunt is dat de pen het niet altijd goed doet. Ik heb 5 boeken gekocht en 1 pen geeft te veel inkt en dus vlekken, en 1 pen geeft te weinig inkt en dus frustraties.

Geweldig boek en Zo handig

Echt een heel fijn boekje. Ik schrijf zoveel dingen op kleine blaadjes die daarna weggooi dit is echt een uitkomst. Inmiddels ook meerdere bladen set gekocht en tabbladen en elke kleur pen. Ik heb er heel blij mee en gebruik hem dagelijks .en absoluut super pluspunt dat het voor een goed doel is een heel goed doel.

Snel en zo handig!

Op ons kantoor, 150 medewerkers, maken wij allen gebruik van de Correctbook. Papierloos werken en het steunen van een goed doel.

Ik ben een enthousiast gebruiker van Correctbook. Gebruik het voor werk en thuis. Zo handig! Met het schoonmaakmiddel heb ik nu alle pagina's een keer weer grondig schoon gemaakt. Werkt als een tierelier.

Fijn om nog te schrijven, beter om geen papier te gebruiken

Beste van twee werelden. Schrijven Juventus zonder papiergebruik

Product is uitstekend. Doet wat er van wordt verwacht

Probleem is meer met de bezorging. Postnl heeft het niet op de afgesproken dag geleverd maar een dag later. Die dag waren we niet thuis. Konden het pas 2 dagen later ophalen bij een postnl punt dat maar beperkt open is. Een dichter postnl punt van AH zou beter zijn geweest. Had ik er geen vrij voor hoeven te nemen.

Schiehavenkade 166

3024 EZ Rotterdam

Over Correctbook

Correctbook is een sociale onderneming die strijdt tegen wereldwijd analfabetisme. Met de aankoop van elk Correctbook voorzien wij kinderen in ontwikkelingsgebieden van ditzelfde uitwisbare schrijfmateriaal.