Fijn concept, mooi materiaal.
Daar zijn wij het toevallig helemaal mee eens Dee ;) Bedankt voor je positieve review! Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Exact zoals beschreven
Nou, we hadden het zelf niet beter kunnen verwoorden Paul ;) Bedankt voor je positieve review! Groetjes, Ellenoor - Correctbook
je besteld iets omdat je het nodig hebt niet omdat je wil wachten en dat doet Correctboek goed, vandaag besteld morgen in huis
Wat goed Erik, precies zoals het hoort dus :) Nog veel schrijfplezier! Groetjes, Ellenoor - Correctbook
In principe ben ik eigenlijk tegen de meeste goede-doelen-stichtingen, omdat ik vind dat de kosten die gemaakt worden aan lonen/vacatiegelden/vergoedingen/kosten, zoals nieuwe laptops, auto’s/motoren/boten/ enz, enz, vaak naar verhouding erg hoog en niet altijd even transparant zijn. Het zijn vaak verkapte commerciële bedrijven. De hoge bestuursinkomens zijn tegenwoordig wel gemaximeerd naar zo’n € 170.000,- per jaar… Vaak valt me wel op dat ideële stichtingen per saldo, de netto opbrengst na alle kosten enz. dus, maar weinig overhouden voor het werkelijke doel. Ik kan niet helemaal controleren hoe dat zit bij CorrectBook. Kunnen zij dat transparant aangeven? Dus in getallen, maar ook wat er eigenlijk allemaal wordt aangeschaft en waarom. Hoe zit het met de geproduceerde producten? Is het productieproces ook in handen van de stichting? Worden er via andere bedrijven van bekenden of vrienden of van de Stichtingsbestuurders zelf geld verdiend als commercieel bedrijf met winstoogmerk. Wordt dat ergens ook gecontroleerd of is daar geen wet- en regelgeving voor? Verder hoe precies de andere stichtingen, waarmee geldelijke bindingen zijn, in elkaar steken en wat het nut van deze bindingen is. Zo kunnen mensen bepalen of ze inderdaad de spullen blijven kopen of blijven doneren op andere manieren of niet. Begrijp me niet verkeerd, ik ben voor goede doelen, maar niet als kapstok voor zelfverrijking en natuurlijk moeten mensen die werken binnen een stichting ook geld verdienen, maar dan mag het wel maximaal modaal, dan heb je toch meer geld voor je idealistische doel over? Ik heb namelijk voorbeelden gezien waarbij de stichting nog even een grote kostenpost moest hebben en met het hele personeel 2 weken naar een tropisch eiland gingen en er € 200k doorheen gooiden. Ik zou als directeur wel een uitje doen maar dan gewoon lekker teambuilden in de Ardennen en dan € 185k extra medicijnen kopen voor Afrika. Dus CorrectBook plaats het transparant op jullie site!
Hi Igor, Ik denk dat je het verkeerd begrijpt. Wij maken in onze communicatie duidelijk dat wij een sociale onderneming zijn. Dit betekent dat wij geen stichting of ngo zijn en dus inderdaad een winstoogmerk hebben, maar met het hoofddoel om impact te maken. Zowel op sociaal als op duurzaam niveau. Op deze pagina kun je daar meer informatie over vinden: https://www.correctbook.com/nl/missie/onze-impact Wat betreft productie zijn wij zeker transparant. Lokale productie staat hoog in het vaandel bij Correctbook. Daarom worden al onze boeken in ’s-Hertogenbosch geproduceerd. De CO2 die uit wordt gestoten bij het productieproces bij onze fulfilment partij wordt volledig gecompenseerd in samenwerking met Trees for All. De boeken die wij in Afrikaanse landen doneren, worden ook in Afrikaanse landen geproduceerd, wat een positief effect heeft op de welvaart en werkgelegenheid. De assemblage van onze boeken vindt deels plaats in een sociale werkplaats, ook gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Wat betreft de stichtingen: wij werken samen met verschillende stichtingen. Op deze pagina kun je daar meer informatie over vinden: https://www.correctbook.com/nl/impact-partners. Wanneer wij een donatie doen bieden wij 'Writing as a service' aan. De kinderen krijgen een Correctbook set bestaande uit: een pen, een wisdoekje en extra inkt uit inktpotjes. Jaarlijks vervangt Correctbook de boekjes die stuk zijn gegaan en levert Correctbook nieuwe inktpotten om het komend jaar te kunnen blijven schrijven. De scholen worden op afstand gemonitord om te beoordelen of het product goed wordt gebruikt. Uit onze verkoop- en donatieresultaten van de afgelopen jaren hebben we kunnen uitrekenen wat we concreet per verkocht Correctbook hebben kunnen realiseren aan onze missie. Hier kun je over dit onderwerp nog meer informatie vinden: https://www.correctbook.com/nl/faq. En ik kan je bij deze garanderen dat wij als Correctbook niet 2 weken naar een tropisch eiland zullen vertrekken voor teambuilding ;) Onze laatste teambuilding dag was gewoon lekker in ons kikkerlandje :D Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Alles wordt netjes geregeld. Bestelling goed kunnen volgen via track & trace.
Dat is top Joaquin! Bedankt voor je positieve review :) Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Goede kwaliteit en zeer handig in gebruik
Kijk, dat horen we graag Barbara! Nog veel schrijfplezier :) Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Schrijft prettig, snel en makkelijk uitwisbaar. Bespaart mij veel papieren blokken.
Wat goed Ellen! Bedankt voor je positieve review & nog veel schrijfplezier :) Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Werkt perfect
Bedankt voor je positieve review Betsy! Nog veel schrijfplezier :) Groetjes, Ellenoor - Correctbook
site is duidelijk en makkelijk om te bestellen goed product
Dat horen we maar al te graag Marcel! Bedankt voor je positieve review & nog veel schrijfplezier :) Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Blij met mijn correctbook. 10 minuten na mijn bestelling gedaan te hebben was het product al verzonden. Volgende dag in huis, en nu gebruik ik m elke dag voor mijn werk. Bespaart papier, minder sjouwen, minder opruimen EN ik ben blij met jullie goede doel.
Wat goed om te horen Mariët! Bedankt voor je positieve review & nog veel schrijfplezier. Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Blij met de notitieboeken die we gekocht hebben. Zeker met het oog op AVG idee om te gebruiken. Fijne pen om mee te schrijven. Het verwijderen van de losse bladen is kwetsbaarder dan gehoopt.
Bedankt voor al je feedback Marieke :) Daar kunnen we zeker wat mee! Nog veel schrijfplezier. Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Ik gebruik correctbook voor werk, met name voor korte notities. Heel blij mee!
Zegt het voort Yoox! Nog veel schrijfplezier. Bedankt voor je positieve review :) Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Besteld en volgende dag al geleverd
Credits naar de postbezorging Sietske ;) Bedankt voor je positieve review. Nog veel schrijfplezier! Groetjes, Ellenoor - Correctbook
heel fijn om zonder papier verspilling te kunnen werken
Draag jij ook weer je steentje bij aan een betere wereld, toch Katja? En daar zijn wij dan weer heel blij mee :) Bedankt voor je positieve review. Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Beste uitvinding ooit!
Nou, toevallig zijn we het daar helemaal mee eens Miranda ;) Nog veel schrijfplezier! Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Ik gebruik correctbook al een paar jaar en vind het fijn om nu ook andere kleuren te kunnen gebruiken bij mijn aantrkeningen.
Super om te horen dat het zo goed bevalt Jennefer :) Bedankt voor je positieve review! Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Gebruiksvriendelijk en snelle levering.
Dat is goed om te horen zeg! Bedankt voor je positieve review. Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Snel geleverd. En fijn om hier mee goed doel te steunen
Daar zijn wij het dan weer grondig mee eens Corina ;) Bedankt voor je positieve review & nog veel schrijfplezier! Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Mooi product, goede klantenservice
Kijk, dat horen we graag Marit! Bedankt voor je positieve review :) Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Ik vind het een enorm fijn product. Maar ik heb echt niet op elke bladzijde het woord 'correctbook' nodig. Verder echt blij met mijn notitieboek!
De verschillende formaten geven mij veel mogelijkheden in gebruik Top product voor ons en de kinderen die het nodig hebben
Wat leuk om te horen dat verschillende generaties er gebruik van maken Danny! Bedankt voor je positieve review & nog veel schrijfplezier :) Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Aanrader
Fantastisch! Bedankt Klaartje. :) Groetjes, Eva - Correctbook
Ik gebruik de correctbook als agenda en als aantekeningen boekje. Voor de agenda trek ik zelf lijnen met onuitwisbare pen om de dagen van elkaar te scheiden en zo 1 pagina per week te hebben. Als je veel bladert merk je wel dat op den duur de letters soms gedeeltelijk uitgewist worden. Daarom sla ik die op. Op de lange termijn is het soms wel flink poetsen om de teksten weer weg te krijgen. Maar lukt prima met een beetje geduld. Ik heb losse bladen bijbesteld, zodat ik meer weken vooruit al mijn agenda kan plannen en terug kan bladeren. Anders is het vind ik te beperkt. De officiele agenda vindt ik onhandig qua design, met veel 'verlies' van pagina's door o.a. plaatjes die maken dat een bladzijde niet goed is her te gebruiken. Moet dan weer precies passen in de weekplanning. Fantastische uitvinding.
Wat leuk om te horen dat je zelf en op een creatieve manier invulling geeft aan je Correctbook! :) Veel schrijfplezier verder. Groetjes, Eva - Correctbook
Mijn bestelling kwam zoals beloofd de volgende dag, zoals altijd netjes verpakt. Wij gebruiken Correctbook al bijna een jaar nu en blijven tevreden.
Thanks voor de positieve review Charlotte! Groetjes, Eva - Correctbook
Ik gebruik al een flinke poos een Correctbook en ben echt enthousiast. Ze hebben alleen 1 nadeel, de cover blijft niet lang netjes. En zeker als ik met klanten zit wil ik dit niet. Vandaar dat ik nu de dure variant had besteld met een ‘hard-cover’. Maar deze blijkt helaas niet zo hard. Het is simpelweg een dikker karton met zwart laagje erover. Maar zodra je het boekje 1 keer open doet zie je al gebruikerssporen. Jammer voor zo’n duur boek! Ik beveel dus niet de luxe aan, de gewone wel. Maar besef je dat hij wel herbruikbaar is maar er niet zo uit blijft zien.
Hoi Wendy, Bedankt voor je berichtje. Vervelend om te horen dat de hardcover je niet bevalt. Zou je een mailtje kunnen sturen naar [email protected] met het probleem? Dan gaan we kijken of we een passende oplossing kunnen bieden. Groetjes, Eva - Correctbook
Schiehavenkade 166
3024 EZ Rotterdam
Correctbook is een sociale onderneming die strijdt tegen wereldwijd analfabetisme. Met de aankoop van elk Correctbook voorzien wij kinderen in ontwikkelingsgebieden van ditzelfde uitwisbare schrijfmateriaal.