Supersnelle service

Ik heb voor de stiften gekozen in plaats van de pennen. Vind ik persoonlijk lekkerder schrijven. De order werd echt supersnel verzonden. Correctbook is echt goede kwaliteit. Je veegt het niet zomaar uit als je er even langs gaat met je hand. Ideaal!

Fijne producten en goede service

Ik heb inmiddels meerdere bestellingen gedaan. Het zijn erg fijne producten. Schrijft lekker, veegt goed uit, maar niet tijdens het schrijven;-) Een keer iets niet ontvangen, contact over gehad en werd snel nagezonden. Top service!

Super handig hulpmiddel!

Zeer handig hulpmiddel om notities in te maken en om dingen duidelijk en visueel te maken. Aantekeningen blijven goed staan en zin om makkelijk weer te wissen.

Goede producten

Fijne producten waarmee je minder papier gebruikt.

Zag er allemaal weer keurig uit.

Ik ben blij met correctbook. Goed voor het milieu en goed voor kinderen elders

genieten... iedere keer dat ik weer een taak kan uitvegen!

Heel vaak heb ik even een papiertje nodig om aantekeningen te maken als ik telefoontjes krijg en het niet meteen kan verwerken. Het boekje is hét ideale hulpmiddel. geen losse papiertjes meer die ik natuurlijk weer kwijtraak of enveloppen met notities die bij het oud papier terecht komen. Ik ben er blij mee! Daarnaast spreekt me natuurlijk ook aan dat je meteen de jeugd in Afrika helpt. Zo zouden alle bedrijven moeten werken, hier kunnen we ervan profiteren en tegelijk een steentje bijdragen aan de mensen die wat steun nodig hebben. Top initiatief!

Helemaal van deze tijd

Schrijft makkelijk

Het correctbook is handig, fijn dat je t ook kan bijvullen. Stift is dun, vlekt niet… zeer handig voor deze linkshandige. Ik zou t fijn vinden als er al een mix van bladen inzit. Nu moest ik kiezen… of blanco of gelinieerd. En graag ook een weekplanner voor a6

Kwaliteit, maar prijzig

Ik werk graag met Correctbook. Het is echter behoorlijk prijzig- ik had de spray gekocht. Als dit goedkoper zou zijn- evenals de Correctbook schriften, dan zouden - ook minder welvarende mensen in NL- deze schriften kunnen kopen. Tenslotte vind ik de doekjes van niet heel goede was kwaliteit (ik probeer de doekjes uit te wassen, maar veelal blijft de ink erin zitten). Voor de rest ben ik zeer tevreden.

Prima communicatie, snelle oplossing bij probleem met de laatste bestelling

Leveringen zijn altijd correct, behalve de laatste keer, maar dat was snel en prima opgelost. Mijn dank en complimenten hiervoor.

Wat n uitvinding

Prima product

Mooie missie

Goede eerste indruk

Makkelijk in gebruik, fijn dat je losse accessoires bij kunt kopen.

Een genot om mee te werken

Heerlijk om met de correctbooks te werken en je steunt er een belangrijk doel mee. Dat is bijdragen aan een betere wereld op een duurzame manier.

Werkt geweldig

Het book zelf is makkelijk in gebruik en onderhoud. Ik gebruik het vooral om To Do-lijstje bij te houden. Zeer makkelijk aan te vullen of afgeronde acties te verwijderen.

Goed product en service

Pennen besteld na contact met Correctbook en ze werden snel geleverd.

Geweldige duurzame oplossing en sociaal!

Eindelijk van de rij notitieboekjes af! Ik steun het goede doel volledig. Blij met alle accessoires voor een optimale en persoonlijke beleving. Al mijn vriendinnen hebben hem ook meteen aangeschaft en zijn ook zo enthousiast!

Snelle levering van goed product.

Mooie producten

Bestelling snel geleverd, fijne producten.

Dikke prima

Ik was erg sceptisch over het boek omdat ik niet echt goede ervaringen heb gehad hiermee. Maar ik ben blij verrast! De pen schrijft erg lekker en het doekje wat erbij zit wist naar behoren. Ook na een paar dagen kun je je geschreven tekst nog wissen. Naast kwaliteit bied het dus ook een uitkomst voor het gebruik van overtollig papier. Ik moet veel aantekeningen maken voor werk die ik later moet weggooien, dus dit is ideaal.

Makkelijk bestellen, goed ingepakt. Werkt prima, net of je op gewoon papier schrijft. Analfabetisme bestrijden: goed doel

Fijne schriften, groot aanbod en goed materiaal

Ik heb zojuist mijn derde correctboek ontvangen. Ik heb 1 in A4 formaat blanco voor mijn werk, 1 in pocket formaat om sporttrainingen mee te geven. En ik heb nu dus 1 in A5 formaat om van alles en nog wat mee uit te tekenen of te noteren. Ik vind het superfijn om de bladzijden van de volgorde te kunnen wisselen en het ringband systeem blijft makkelijk openliggen of vouwt dubbel als je maar op 1 pagina wilt schrijven. En wissen & herschrijven gaat soepel. Voor mij mag er op elk bureau en naast mijn bed zo'n notitieboek liggen, superhandig.

Snelle levering en in orde.

Maak een gebruiksaanwijzing bij het opnieuw vullen van de pen.

Hele handige en duurzame agenda

Ik vind de correctbook agenda heel handig. Vooral aangezien ik het een agenda en notebook in één kan maken. Het uitwissen gaat ook goed, zelfs met de kleur pennen. Je moet er dan alleen nog een keer met het doekje overheen gaan om de vlek weg te halen. Het is wel jammer dat sommige jaar pagina's op de ene kant een afbeelding van een kind in Afrika heeft, want daardoor zijn die bladzijdes niet meer bruikbaar voor notities of iets

Al enkele jaren in gebruik en nog steeds als nieuw!

Gemakkelijk in gebruik.

Schiehavenkade 166

3024 EZ Rotterdam

Over Correctbook

Correctbook is een sociale onderneming die strijdt tegen wereldwijd analfabetisme. Met de aankoop van elk Correctbook voorzien wij kinderen in ontwikkelingsgebieden van ditzelfde uitwisbare schrijfmateriaal.