Uiteindelijk teleurgesteld

Ik ben erg te spreken over de gedachte achter correct book maar ben niet blij met de accessoires die ik besteld heb. Was negatief verrast over het feit dat de tabs van de tabbladen aan de bovenkant het book zitten waardoor het elastiek niet meer werkt. Waarom zitten ze niet rechts? Ook steken ze boven het book uit dus ze zijn kwetsbaar bij transport. Ook het feit dat de tabbladen niet het-schrijfbaar zijn vind ik een tegenvaller.

Alles prima geregeld

Snelle levering Fijne producten

Goede tekenpennen. Minder geschikt om te schrijven. Daarvoor moet je de 0.6 mm variant hebben.

Handig, maar ook verbetering mogelijk

Het correctbook is heel handig om notities te maken en naderhand weer te wissen. Je kunt een afbeelding maken, zodat je notities kunt bewaren. De app is niet handig, omdat je afbeeldingen niet kunt doorsturen. Ook moet je je wel wat moeite doen om notities te wissen met het doekje of de stift.

Boijvende zichtbaarheit van duidelijke dunne schrijfpen op blanco ondergrond.

Eerdere aanschaf van een herbruikbaar schrift was zeer teleurstellend, dikke pennen, smoezelig direct na gebruik en vervolgens ook niet meer goed schoon te krijgen. Deze nadelen zijn bij correctbook niet aanwezig, dus superfijn. Waarom geen 10? Er blijft zo hier en daar toch een zweem van kleur achter na het wissen van de tekst. Maar als dit op een andere manier ( buiten spons en doekje) makkelijk te herstellen is, dan hoor ik dat ook nog graag.

Geweldige manier om aantekeningen te maken

Voor mijn werk maak ik vaak vluchtige notities die niet echt bewaard hoeven worden. CorrectBook is daar ideaal voor. Na een week wis ik al mijn pagina’s weer en kan ik na het weekend weer aan de slag met een leeg vel. En als ik toch iets wil bewaren, sla ik het op in de CorrectBook app. Pennen schrijven fijn, maar haperen vaak een beetje als de dop er eventjes af is. De sponsjes werken een stuk beter bjj schoonmaken dan het doekje, alhoewel je het doekje ook niet perse nat hoeft te maken.

Een uitkomst voor al mijn losse notes

Ik was ooit ontzettend fan van post-its, omdat (zo chaotisch als ik soms zijn kan) ik deze blaadjes met to-do's heel gemakkelijk overal op mijn bureau kon plakken gedurende mijn werkdag. Met mijn Correctbook heb ik nu al mijn notes en to-do's op één plek. Ze zijn aanpasbaar, aanvulbaar en uitwisbaar! En daarmee dus ook goed voor het milieu.

Heel leuk en nuttig

Mijn agenda is heerlijk overzichtelijk omdat ik mijn notities kan wissen. Geen pagina’s meer vol strepen. Wat gedaan is kan ik wissen, afspraken die verzet zijn kan ik wissen, etc. Alleen wat ik wil bewaren blijft staan.

doekjes erg fijn aanvullen lukt niet echt

Beste correctbook, Ik snap niet helemaal hoe het aanvullen van de pen werkt. Ik heb de pen 24 uur ondersteboven in het potje gehouden. De pen doet het dan eventjes goed maar al snel is die weer leeg. Doekjes zijn top!

Dit systeem werkt!

Ik heb nu een systeem waarbij ik mijn to do lijstjes up-to-date kan houden door uit te wissen wat ik heb gedaan jnplaats van die taken die blijven liggen steeds maar weer op nieuwe plekken te moeten noteren. Ook kunnen gespreksaantekeningen gewist die overbodig zijn geworden en vind ik daardoor makkelijker terug wat ik ik zoek. Ik koos voor de luxe editie en voel me de koning te rijk.

Respect des délais ++

Matériel commandé correspond parfaitement et livré dans des délais très rapides.

Geweldig concept

De produkten van Correctbook zijn een ideale manier om papier uit te sparen en "een aantal bomen te redden". Er is reeds een mooie keuze in artikels. Ik hoop dat er ook nog opties komen voor eventuele personalisering.

Kan niet meer zonder

Kwaliteit en duurzaamheid

Heldere website, prettig bestelproces. Snelle levering

Die perfekte Lösung!

Endlich keine Zettelsammlungen mehr für Menschen, die gerne etwas notieren, einfach aufschreiben und wegwischen, und ein Handy hat man immer dabei mit der App. Ich bin begeistert! Vor allem, dass diese Idee tatsächlich gegen Analphabetismus arbeitet und auch generell für gute Schulbildung sorgen kann finde ich wunderbar!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Blij met dit duurzame product

Een fijne manier om een goede bijdrage te leveren aan een duurzame wereld en ook nog iets voor de medemens.

Super goed geregeld, super service

Fijn product en een goede swrvice

Super snel bezorgd

Eerst Moyu nu Correctbook

Na een superfijne ervaring met Moyu nu eens deze geprobeerd. Beiden heel fijn. Voordeel van deze is dat je zelf met de blanco variant de pagina's in kan delen. Of losse To Do's en weeklplanners toe kan voegen. Bij Moyu is alles vooraf ingevuld, dus dit wel echt een pre voor mij. Verder vind ik de witglanzende pagina's wat minder op het oog, maar ze schrijven wel veel lekkerder moet ik toegeven. Deze schrijven 'gladder' en Moyu is met het mattere papier wat stroever. Vind dit zelf fijner dus heel blij met mn keuze :) Enige voordeel van Moyu is de harde kaft waardoor ie duurzamer lijkt, maar miss hou ik deze dunnere kaft prima mooi in gebruik, dat kan ik pas na een tijdje beoordelen :) Oh ennnn heel fijne lila kaft! <3

Goede stiften

Ik gebruik Correctbook dagelijks. Het schrijft makkelijk, is uitwisbaar en steunt het goede doel. Ik ben een zeer tevreden gebruiker.

fijn notitieboek met oog voor milieu en educatie

Mijn Correctbook is fijn in gebruik, mede door de pagina's die toe te voegen zijn. Dat het beter voor het milieu is dan 'traditionele' notitieboeken en ik ook educatie in Afrika ondersteun met de aanschaf van mijn Correctbook hebben ook zeker meegewogen in het aanschaffen van Correctbook.

mooi notitieboekje en goed initiatief

prima notitieboekje en fantastisch initiatief

Correctbook is geweldig

Ik kan mijn notities gemakkelijk ordenen, want er zitten genoeg vellen in. Mijn cirrectbook heb ik wel nog aangevuld met een set tabbladen. Het is handig dat ik regelmatig iets kan uit vegen waardoor de notities netjes blijven uitzien. De app heb ik nog niet gebruikt. Het initiatief om mensen in Afrika te helpen vind ik erg mooi.

Snel, netjes en een mooi product

De bestelling komt in een mooi doosje binnen. Alles wat ik wou en het product bevalt heel goed!

Vooral praktisch maar ook mooi!

Goed te combineren door de verschillende soorten bladen en mooie tabbladen.

Schiehavenkade 166

3024 EZ Rotterdam

Over Correctbook

Correctbook is een sociale onderneming die strijdt tegen wereldwijd analfabetisme. Met de aankoop van elk Correctbook voorzien wij kinderen in ontwikkelingsgebieden van ditzelfde uitwisbare schrijfmateriaal.