Het boek werkt prima

Het idee is prima alleen werkt de pen te pas en onpas en dat al vanaf het begin. Nu, na net een maand, al leeg. Nu is de vraag of dit een incident is of anderen hier ook last van hebben. Alleen daarom nog geen aanbeveling.

Top (en beter dan andere uitwisbare notitieboeken)

Ik heb al jaren uitwisbare notitieboeken en ik vind ze heerlijk schrijven en het is een stuk minder rommelig dan al die papieren schriften. Wat ik wel altijd een nadeel vond (bij mijn vorige schriften), was dat alles maar door elkaar stond. Als het schrift vol was, wiste ik wat pagina's uit die niet meer relevant waren, maar dat waren vaak pagina's her en der verdeeld over het schrift, waardoor een nieuw lang verhaal niet op opeenvolgende pagina's terecht kwam (een luxe probleem, dat wel natuurlijk). Maar dat je bij correctbook de pagina's kan verplaatsen, is wel echt een enorm pluspunt! Plus dat de pagina's steviger lijken. De inkt is ook wel lastiger te wissen, zeker na een tijdje moet je soms best boenen, maar tot nog toe lijken de bladzijden dat prima aan te kunnen. En zo niet, dan koop ik gewoon een paar nieuwe pagina's i.p.v. een heel nieuw notitieboek. Piepkleine minpuntjes: waarom heeft de weekplanner een voor- en achterblad? Als je ze nu doorschuift, zit dat namelijk halverwege je agenda. En waarom zijn de A5 schriften in zoveel leuke kleuren en de A6 schriften niet?

Macht, was es soll.

Das Notizbuch ist bei mir jeden Tag im Einsatz. Schreiben und wegwischen problemlos möglich. Sehr empfehlenswert.

Geweldig hulpmiddel om notities en planning te maken

Handig hulpmiddel om notities te maken actie lijsten bij te houden vroeger op kleine briefjes die je steeds verliest nu alles mooi gebundeld en leeg te maken als je het niet meer nodig hebt Super tevreden

Mooie organisatie met fijne producten

Heb 2 schriften (A4 en A5 formaat) gekocht en ze bevallen beide heel goed. De pennen schrijven goed in de schriften en zijn gemakkelijk weer uit te gummen. De stiften drogen snel waardoor je geen vlekken krijgt! Kortom een echte aanrader

handig ecologisch alternatief

Alle notities worden ingescand en bewaar ik digitaal in mijn notebook. Hierdoor hoef je niet continu papier te gebruiken. Ik ben nog steeds iemand die beter onthoud als ik het zelf heb opgeschreven, dus dit is een super alternatief.

Geen papier meer nodig

Voor mijn werk heb ik al menig schrijfblok volgeschreven. Aantekeningen van overleggen, gesprekken, ideeën erc. Maar ook bladen vol met enkel een nummer of kreet of kleine tekeningen. Sommige dingen moeten worden bewaard maar veel ook niet. Sinds ik correctbook gebruik heb ik geen papier meer nodig. Aantekeningen die bewaard moeten worden, maak ik een foto van en veeg daarna mijn bladzijde weer schoon. Top, ik ben zeer tevreden

zeer de moeite waard

Ben erg enthousiast over de Correctbook materialen. Vooral de weekplanner is ideaal. Dat je alles zo makkelijk uit kunt 'gummen' is heel handig.

Fantastische producten!

Heel erg fijn in gebruik, ben er heel blij mee!

Snelle levering, geweldige productkwaliteit

Heb zelf een correctbook van iemand gekregen en was zo enthousiast dat ik er meteen ook eentje voor mijn partner heb besteld Website is overzichtelijk en bestelling werd de volgende dag al verzonden. Mooi dat je de mogelijkheid heb het boek naar wens samen te stellen

Werkt super

Het schrift werkt erg makkelijk. Het uitvegen gaat wat lastiger als de inkt er langer op zit. Maar met behulp van het flesje met vloeistof gaat het er goed vanaf.

Snelle levering van topproducten

Ik ben heel erg tevreden over mijn Correctbook en de later bijbestelde accessoires

1 pen perfect, 1 pen oké

De pen die nog redelijk goed was is helemaal mooi “opgeladen”. De andere, die wrsch toch iets te leeg was, of iets te veel verdund door druppels water doet het ook weer, maar is niet meer pikzwart, nog steeds wat grijzig

Snelle juiste levering

Het werkt fijn met een paar minpuntjes

Ik vind het werken met correctbook fijn en handig. Er zijn een paar minpuntjes: zwarte pen was relatief snel leeg, en het vullen met inkt werkt niet goed. Uiteindelijk nieuwe pennen gekocht. Dit viel me wel tegen. Schoonmaken gaat niet altijd even goed. Droge sponsjes werken het beste.

Prima prijs en kwaliteit

Mijn bestelling was snel binnen en de kwaliteit van de stiften werken uitstekend: snel droog en toch met vochtig doekje heel makkelijk te verwijderen.

Wat een uitvinding!

Bij de diploma uitreiking kreeg ik van de Marnix pabo een correctbook. Sindsdien gebruik ik geen losse blaadjes of papier notitieboekjes meer. Recent heb ik andere kleuren stiften en kleine kaartjes gekocht die ik voor de leerlingen als ‘flashcards’ wil gebruiken. Ook heb ik nog een kleiner notitieboekje gekocht als cadeau voor een vriendin. Ik ben fan van correctbook!

Doet wat het moet

Fijne nieuwe schrijfstijl!

Snel en goed behandelt

De bestalling ging soepel en de aflevering snel.

Mooie spullen, snel geleverd

Deze keer bestelde ik extra stiften en een mix pakket met extra pagina's. Ik kreeg alles de volgende dag al thuis!

Milieuvriendelijk, personaliseerbaar notitieblok.

Zeer tevreden over mijn Correctbook; door middel van de tabs en verschillende soorten bladzijden toe te voegen is het product goed te personaliseren. Ik gebruik het vooral voor mijn werk in Middelbaar Onderwijs. Door de weekplanner goed overzicht per klas; door de tabs ruimte per klas geselecteerd voor aantekeningen en de to-do-list voor de taken. Ik heb meerdere versies geprobeerd, maar de Correctbook is in gebruik verreweg het handigste. Niet alleen zeer gemakkelijk te personaliseren, maar ook goed te gebruiken. De inkt droogt snel, kost weinig moeite om het te verwijderen, maar blijft tot het wissen wel goed zichtbaar (ook al ga je er met je hand overheen, nadat het is gedroogd...) Ook bij de kleuren heb ik nog niet meegemaakt dat er een waas achterbleef, wat je bij andere wisbare notitieblokken wel hebt. Ik vind de pen ook erg fijn schrijven. Twee kleine nadelen: 1) het logo op elke bladzijde is te prominent aanwezig. Tweede nadeel is de bindmethode. Het zijn vrij dikke schijfjes, waardoor je er last van hebt als je op de andere kant wil schrijven. Daarvoor zijn wel oplossingen: -het correctbook omdraaien als je op de andere kant wilt schrijven -het vel eruit halen en na beschrijven er weer in doen...

Goede boekjes - pennen minder

De boekjes zijn super voor op het werk. Geen misbruik meer van notitieblokken. De pennen zouden een stuk fijner zijn als ze niet zo snel droogden. Als je in een gesprek zit moet je continu de dop er weer op doen na een notitie want 30 seconden wachten en hij is alweer droog.

Handig, ecologisch en ordelijk

Fantastisch product doordat je onordelijke nota's snel en makkelijk kan herschikken en een mooi overzicht kan houden. Zeker een aanrader met de verschillende notitiebladen.

Fantastische oplossing tegen papierverspilling

Het correctbook werkt erg prettig. Pagina's die ik wil bewaren fotografeer ik. Heel fijn dat de inkt niet op je handen komt of uitveegt tijdens het schrijven. Wel is het erg lastig te verwijderen als je de pagina weer wilt schoonmaken.

Schiehavenkade 166

3024 EZ Rotterdam

Over Correctbook

Correctbook is een sociale onderneming die strijdt tegen wereldwijd analfabetisme. Met de aankoop van elk Correctbook voorzien wij kinderen in ontwikkelingsgebieden van ditzelfde uitwisbare schrijfmateriaal.